© The White House

In een interview heeft de Democratische presidentskandidaat Joe Biden opnieuw beloofd om elf miljoen illegalen een kans op burgerschap te geven binnen de eerste honderd dagen van zijn uiteindelijke bestuur.

In een interview met NBC News belooft Biden te werken aan een amnestie voor elf miljoen immigranten die momenteel illegaal in het land verblijven.

Biden benadrukt echter dat het succes van de amnestie afhangt van hoe coöperatief het Congres zal zijn in deze kwestie.

Republikeinse senatoren, zoals Lindsey Graham, John Cornyn en Chuck Grassley, hebben echter al belangstelling getoond voor een regeling met de Democraten die “vrijwel zeker een amnestie zou inhouden”, schrijft Breitbart. Het risico dat het voorstel van Joe Biden werkelijkheid wordt, is dus groot, zoals het er vandaag uitziet.

De peilingen laten zien dat een grote meerderheid van de Amerikanen de immigratie wil verminderen. Maar net als in andere westerse landen hebben politici en mediabedrijven een andere kijk op de kwestie dan het grote publiek.

Verder wees Biden erop dat hij een belofte heeft gedaan dat hij tijdens zijn eerste 100 dagen in het Witte Huis van plan is een wetsvoorstel naar de Senaat te sturen met een zijweg naar het staatsburgerschap voor de illegale migranten.

Een andere zaak dat tijdens Biden radicaal dreigt te veranderen is het beleid van Trump om de Verenigde Staten op de eerste plaats te zetten. In een recente column van Foreign Affairs eiste voormalig minister van Defensie James Mattis dat Biden Trump’s America First zou laten vallen terwijl hij beweerde dat het land erdoor werd beschadigd.

Joe Biden’s kankerzwendel: het opgehaalde geld ging naar salarissen, nul naar onderzoek

BLM demonstrant schiet blanke bestuurder neer

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here