Duitsland – stammenstrijd met mes en stoelen

2
583

In de avond van 16 juli 2020 vindt in de Mühlenstraße een vechtpartij plaats tussen tien buitenlanders voor een gokhal. Het gevecht duurde tien minuten en de eerste gealarmeerde politiediensten werden aangevallen. In hun woede gebruikten de mannen de stoelen van een naburige snackbar als wapen. Bezemstelen, displayborden en ten minste één mes waren ook in het spel.

Backup:

 

Op de 17e seconde loopt een schijnbaar Duitse voorbijganger recht tussen de vechtende buitenlanders door en probeert het geschil te beslechten. De naïviteit van zijn optreden kan te wijten zijn aan een zekere Oost-Duitse multiculturele onervarenheid. Hij vlucht als hij een spits voorwerp ziet in de hand van een agressieveling naast hem.

Zoals gewoonlijk is de reden van het conflict onbekend, de politie houdt zich gedeisd. Getuigen beschrijven wederzijdse provocaties vanuit een appartement boven de gokhal tegen een groep mannen die op de Mühlenstraße staan. De politie moest met 30 agenten ingrijpen. 3 ambulances moesten 4 gewonden afvoeren. Het stadje met 32.000 inwoners verkeert in een staat van shock.

Duitse ambtenarenvereniging waarschuwt: Het systeem zal instorten

Moedige Duitsers overmeesteren Syrische mesaanvaller

2 REACTIES

  1. Wel weer fijn dat politiemensen bewapend zijn tegenwoordig, maar er rust kennelijk een taboe op ‘t gebruik van die wapens, behalve tegen autochtone inwoners.

  2. Karton,
    Groot gelijk!!! De politie is blijkbaar verplicht om op hun gezicht te laten slaan én uitgescholden te worden door vreemd immigranten-schorremorrie!! Zij dragen een vuurwapen, maar hebben blijkbaar instructies van hogerhand, dat ze deze wapens NIET mogen gebruiken!! En zeker al niet tegen vreemdelingen, want dat krapuul mag niets in de weg gelegd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here