Frontnieuws berichtte verleden week over de ontruiming van het Berlijnse linkse bolwerk het huis “Liebig 34”, het pand dat de huidige eigenaar in de toekomst ter beschikking wil stellen aan ‘vluchtelingen’. Maar bij dit voornemen heeft de huiseigenaar geen rekening gehouden met de onverdraagzame linkse activisten. Aangezien ze het pand zonder meer in brand hebben gestoken. Als ze daar niet mogen wonen, dan mogen blijkbaar zelfs geen asielzoekers daar wonen. Uiteraard hult de mainstream media zich wederom in zwijgen.

Als een rattenhol: zo leefden links in het kraakpand:

De linksen maakten van een zeldzame kans gebruik, want tot nu toe werd het pand altijd bewaakt door bewakers uit het migrantenmilieu, die hun hand er niet voor omdraaiden om de linksen met geweld te verdrijven. Maar toen werd de politie gestationeerd en de veiligheidsdienst werd teruggetrokken. Het huis Liebig 34 brandde meteen af.

De linksen gaven de huiseigenaar de schuld van de brand. Om het verzekeringsgeld voor het gebouw te innen, had de eigenaar zelf de brand gesticht.

De islamisering schrijdt voort – zwembad in Duitsland verbiedt luchtige bikini’s

Ghanese mensensmokkelaar-pastoor moet naar de gevangenis

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here