Frontnieuws berichtte verleden week over de ontruiming van het Berlijnse linkse bolwerk het huis “Liebig 34”, het pand dat de huidige eigenaar in de toekomst ter beschikking wil stellen aan ‘vluchtelingen’. Maar bij dit voornemen heeft de huiseigenaar geen rekening gehouden met de onverdraagzame linkse activisten. Aangezien ze het pand zonder meer in brand hebben gestoken. Als ze daar niet mogen wonen, dan mogen blijkbaar zelfs geen asielzoekers daar wonen. Uiteraard hult de mainstream media zich wederom in zwijgen.

Als een rattenhol: zo leefden links in het kraakpand:

De linksen maakten van een zeldzame kans gebruik, want tot nu toe werd het pand altijd bewaakt door bewakers uit het migrantenmilieu, die hun hand er niet voor omdraaiden om de linksen met geweld te verdrijven. Maar toen werd de politie gestationeerd en de veiligheidsdienst werd teruggetrokken. Het huis Liebig 34 brandde meteen af.

De linksen gaven de huiseigenaar de schuld van de brand. Om het verzekeringsgeld voor het gebouw te innen, had de eigenaar zelf de brand gesticht.

De islamisering schrijdt voort – zwembad in Duitsland verbiedt luchtige bikini’s

  Knieval voor de islam: Duitsland staat Ramadan feesten toe ondanks Corona contactverbod
Vorig artikelVrijwilliger in klinische proeven van Oxford anti-Covid vaccine overleden
Volgend artikelBootmigranten zwaaien met hun messen – Matteo Salvini: Moeten we die ook verwelkomen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in