Een heksenproces bij de Heksenwaag in Oudewater.

In de VS kent de jacht van zelfverklaarde “Democraten” op dissidenten geen grenzen, nadat de grote sociale netwerken de nog steeds in functie zijnde president Donald Trump demonstratief van zijn communicatiemogelijkheden hebben beroofd.

Nu hebben twee prominente Amerikaanse journalisten openlijk opgeroepen om de aanhangers van Trump over de hele linie te “deprogrammeren” – met andere woorden, hun accounts op Facebook, Twitter en dergelijke te blokkeren – en de “consequenties” te laten voelen, meldt Zuerst.

Eugene Robinson, een columnist voor de Washington Post, garneerde zijn oproep met schaamteloos racisme tegen blanke Amerikanen. Sprekend in een uitzending van het MSNBC-televisienetwerk op dinsdag, zei hij letterlijk: “Er zijn miljoenen Amerikanen, bijna allemaal blanken, bijna allemaal Republikeinen, die op de een of andere manier moeten worden gedeprogrammeerd”. En, “Het is alsof ze lid zijn van een sekte”. Robinson vroeg toen New York Times verslaggever Nikole Hannah-Jones, ook aanwezig, hoe Trump-kiezers van hun “Trumpisme” gezuiverd konden worden.

Hannah-Jones nam de bal onmiddellijk op. Geen schone lei en een postergezicht voor het zogeheten “1619 Project”, dat een gestage mars van witte suprematie door de hele geschiedenis van de VS probeert te zien. Hoewel het “1619 Project” wordt bekritiseerd vanwege duidelijke historische onnauwkeurigheden, is het een onderwerp van onderwijs op openbare scholen. Op MSNBC op dinsdag kon Hannah-Jones het niet laten om schaamteloos op te roepen tot discriminatie van Trump-supporters. Letterlijk: “Er moeten consequenties zijn, en dan moeten de mensen een tweede blik werpen op hun misdaden, en ze moeten veel meer angst hebben om het soort geweld te plegen dat we vorige week zagen”.

Robinson en Hannah-Jones zijn niet de enige anti-Trump stemmen die deze dagen oproepen tot de systematische uitsluiting van Trump-supporters. Zo riepen Amerikaanse journalisten onlangs ronduit op tot een “zuivering” van de Trump-beweging en moedigden zij links/liberale krachten aan om hun Trump-supportende vrienden en familieleden bij naam te noemen en te “beschamen”.

Maar de heksenjacht gaat nog verder. Trum-supporters zijn de afgelopen dagen massaal verbannen uit de sociale media. Sommigen die overstapten naar een alternatief platform, zoals Parler, werden gehackt en publiekelijk aan de schandpaal genageld door linkse activisten, terwijl Parler van zijn kant werd ontdaan van servercapaciteit door de linkse techgiganten Amazon en Google. De eerste lijsten van Trump-supporters circuleren op het internet, met als doel ze sociaal te verbannen.

Sleepy Joe: Biden valt in slaap tijdens de presentatie van zijn regeringsteam

  Trump's antwoord op het linkse vandalisme: bouwt 250 standbeelden
Vorig artikelDuitsland richt Corona interneringskamp op voor “quarantainebrekers”
Volgend artikelStudie: mensen moeten zich bewust zijn dat Covid-19 vaccins het risico op ernstigere ziekten verhogen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het is dan hoogtijd dat de republikeinse staten zich gaan afscheuren en een republikeinse unie van Amerika gaan vormen. Een unie die dan op zijn beurt wordt gezuiverd van communisten e.d. Een unie die begint met een nieuwe lei, en met een nieuwe dollar en uitgifte van schuldvrij geld en dus zonder FED en de banksters en zonder de verraders en saboteurs. Een unie die geen enkele verbintenis & schuld erkent van de USSA… en buiten alle NWO organisaties blijft, en enkel bilaterale akkoorden afsluit met andere landen. Kortom een unie waar de blanken nog een toekomst hebben, en hun niet het lot wacht van deze in Zuid Afrika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in