Foto ter illustratie, scene uit de dystopie van de film © Children of Men

Een Democratische wetgever, N. Nick Perry, lid van het Huis van Afgevaardigden van de staat New York, heeft een wetsvoorstel ingediend dat de regering in staat zou stellen om mensen vast te houden die als een potentieel risico voor de volksgezondheid worden beschouwd, te midden van stemmen die waarschuwen dat de Covidcrisis wordt gebruikt om autoritarisme in te voeren.

Wetsvoorstel A416 roept op tot de “verwijdering en/of detentie” van personen die worden geïdentificeerd als een “geval, contact of drager” van een besmettelijke ziekte. Deze persoon of groepen personen moeten worden opgesloten in een medische inrichting of een andere geschikte faciliteit of locatie, meldt RT.

De verregaande bevoegdheden zouden worden aangewend in het geval dat de deelstaatregering een noodsituatie op gezondheidsgebied afkondigt vanwege een epidemie van een overdraagbare ziekte, stelt het wetsvoorstel voor.

De wet staat blijkbaar toe dat de gouverneur of een gezondheidsambtenaar dergelijke arrestaties eenzijdig goedkeurt, maar een gerechtelijk bevel is vereist binnen 60 dagen na de opsluiting, en een rechterlijke toetsing is ook vereist als het individu na 90 dagen nog steeds in hechtenis is.

Burgers die in hechtenis worden genomen, zullen worden vrijgelaten zodra de gezondheidsautoriteiten vaststellen dat ze niet langer besmettelijk zijn, zo staat in het wetsvoorstel.

Het wetsvoorstel staat ook toe dat de gouverneur of relevante gezondheidsautoriteiten mensen die geacht worden potentiële gezondheidsrisico’s te lopen, te verplichten zich te onderwerpen aan medische onderzoeken en een “voorgeschreven behandeling, preventieve medicatie of vaccinatie” te ondergaan.

De wet vermeldt niet specifiek het Coronavirus. Op zijn website zegt Perry dat A416 “Het verwijderen van gevallen, contacten en dragers van overdraagbare ziekten betreft die mogelijk gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid”.

Hoewel de wetgeving nog lang niet is aangenomen, heeft ze op social media voor grote consternatie gezorgd.

  Amazon: We schakelen Parler om middernacht uit van internet

“Ik wist dat Cuomo een beetje een autoritaire antisemiet was, maar ik had nooit gedacht dat de staat letterlijk nazi zou gaan”, schrijft de conservatieve commentator Ian Miles Cheong, verwijzend naar de gouverneur van New York, Andrew Cuomo. De gouverneur is eerder beschuldigd van het opleggen van draconische hardhandig optreden tegen de Joodse gemeenschap van New York City, die zich heeft verzet tegen veel van de Covid-19 beperkingen die over de hele staat zijn opgelegd.

“Dit was een samenzweringstheorie, zoals veel andere dingen, 9-10 maanden geleden”, merkt een vergelijkbare verontwaardigde Twitter gebruiker op.

Dit is niet de eerste keer dat de wetgevers van de staat New York worden beschuldigd van het stimuleren van onbeschaamd autoritarisme. Vorige maand introduceerde de Democraat Linda Rosenthal van Manhattan een wetgeving die Covid-19 inentingen “in bepaalde situaties” verplicht maakt. Later werd gespecificeerd dat een dergelijk mandaat zou gelden voor “alle individuen of groepen van individuen die, zoals blijkt uit klinische gegevens, veilig zijn om een dergelijk vaccin te ontvangen”.

Welke vermeende samenzweringstheorieën zijn nog niet werkelijkheid geworden?

Vorig artikelHelft van de Duitse zorgverplegers bedankt voor de eer om zich te laten vaccineren tegen Corona 
Volgend artikelCovid-vaccine kan slechts drie maanden immuniteit bieden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Klaus Schwab, joods.
  Tedros, ethiopische jood.
  Ab(raham) Oosterhaus, jood.
  Bill Gates, crypto jood.
  Albert Bourla, jood.
  George Soros, jood.
  De Rothschilds, joods.

  Gelukkig is RTL nieuws betrouwbaar. Oh nee, de grootste aandeelhouders van RTL zijn de Bertelsmann groep, joden.

  Plaats je dit op Facebook word je verbannen door jood Zuckerberg.
  Plaats je dit op YouTube word je verbannen door jood Susan Wojcicki
  etc.

  Zo kunnen we door blijven gaan.

 2. Noachitische wetten aangenomen door het Congres – 1991 Dood door Guillotine

  In de Bijbel staat in Openbaringen tot twee maal toe in hoofdstuk 2:9 ; en 3:9, waar de Geest tot de Gemeente zegt :

  Ze zeggen Joden te zijn maar ze zijn het niet maar een Synagoge van satan, ze lasteren (blasfemie, godslastering) en liegen en bedriegen.

 3. https://youtu.be/gP7J81rYOX8

  De beste mystieke uitleg !
  Het is al zo lang gaande ,de aankondiging van het offeren van je dna
  Daniel 2:43
  Forsooth that thou sawest iron mingled with a tilestone of clay, soothly those shall be mingled together with man’s seed; but those shall not cleave to themselves, as iron may not be meddled with tilestone. (And that thou sawest iron mingled with clay, truly people shall mix their seed together, that is, they shall intermarry; but they shall not cleave long to each other, just like iron cannot successfully be mixed with clay.)

  Een goed 2021 ?

  • Edwin, het is niet parels voor de zwijnen gooien.
   Maar bananen voor de dolfijnen werpen.

   Geef ik je een bruikbare tips , wordt ie meteen weer boos

 4. Ik weet niet wat dat is maar al die hobby dominees kunnen echt helemaal nergens om lachen.
  Reageren altijd meteen alsof ze in hun kruis zijn aangetast.
  Zo kan die kerel op ze wolk het nooit bedoeld hebben.
  Echt vrolijk worden ze er in ieder geval niet van na jaren de dikke boeken bekeken te hebben.
  Staat daar eigenlijk wel wat leuks in of is het alleen maar ellende van het begin tot het eind.

 5. https://www.rt.com/news/510860-great-reset-future-society-predictions/

  We hebben hier op frontnieuws en eerst op Fenixx het bij het juiste eind gehad. Lees het artikel van vandaag op RT maar eens, een verzameling van uitspraken en eerste handelingen om de mens tot slaaf te maken, onder het excuus van volksgezondheid. Alsof dat ooit belangrijk was. En nu mag onze lichamelijke gezondheid ineens een hot item zijn, ons geestelijk welzijn moet totaal kapot.

  De eeuw der slaven is begonnen. Ontmenselijking via de QR code….

  Het voordeel van een mondkapje is een zekere anonimiteit, en met een A symmetrisch iets kan gezichtsherkenning worden uitgeschakeld. Wie dan ook geen mobiel of ander traceerbaar spul bij heeft kan nog een paar jaar strijden om vrijheid.

  Nuttig vechten is de koppen van de Hydra afhakken en hun motivatie voor het leven wegnemen en blijft nog enige jaren haalbaar, wijs vluchten om te overleven is nog even mogelijk en ziel opgeven om lichaam te laten buigen kan per direct, kwestie van spuitje halen en gaan liggen als dat word gevraagd.

  Dit is geen rampjaar maar een enorme terugval in de evolutie van mens en ontwikkeling van geest.
  We worden dieren zoals de moslims het willen, we worden slaven over de rug van democratie en grondwettelijke rechten.

  We zijn de derde wereldoorlog nu helemaal binnen, de grote Endlösung is begonnen.

  Terreur is de nieuwe manier van regeren.

  Why do people enslave other people father?
  Because the are afraid son.
  What are they afraid of father?
  Life itself son., so they take yours.
  And that ends their fear father?
  It feeds it son.
  (Duchesne.)

 6. Het meest achterlijke met dat gezeik over maskers is wel dat wanneer je een pakketje komt ophalen, is dat je eerst je ID moet laten zien of jij het echt wel bent die iets komt ophalen.
  Met elk ID kan je proberen of er misschien ergens een pakketje op die naam ergens legt, bij elk afhaalpunt.
  En dan gaan ze ook nog eerst kijken of jij het echt wel bent die een pakketje komt ophalen.

 7. Ik hoorde vanochtend dat Gerry van Gerry and the pacemakers was overleden aan een hartkwaal.
  Ik dacht meteen, dat moet haast wel een fout zijn.
  Weten ze wel zeker dat het geen corona was, mensen gaan tegenwoordig niet meer dood aan kwaaltjes.
  Misschien verbeteren ze dat nog bij het volgende journaal, zou mij niks verbazen.

 8. Zij, de extremistische Babylonische talmoet joden, willen ons uitroeien en de overgeblevenen als slaven gebruiken! Hebben ze wat te zeggen over de Duitsers, maar hun zijn de oorlog begonnen met Juda declears war on Germany, omdat zij hun banken eruit deden! Daar die hele oorlog niet voor nodig geweest, laat ieder de baas blijven in eigen land!En nu hebben ze weer net als voor WOll, weer alle touwtjes in handen, ik bedoel hier niet de Palestijnse Jeruzalemse talmoet aanhangers,daar zijn totaal geen problemen mee! Het vernijn zit in de nepjoden, die afstammen van het Khazeren volk en zich ca 1200 na Chr zich tot de extreme vreselijke Babylonische talmoet, bekeerden! Zij werden door de Russen verjaagd en zijn over de hele wereld zich verspreid! Dus de joden waar we vandaag de dag mee te maken hebben, zijn in feitecKhazaren, een zeer agressief volk, nepjoden dier hier even de dienst uit willen, ze volgens DNA test heel semieten, de orginele joden Palestijnen en Arabieren z7jn wel semieten! Dus anti nepjood is heel wat anders dan antisemietisten, Ook in Israel heersen de Khazar nepjoden!

  • Zijn er nog meer groepen die beweren een geloof aan te hangen waar je een pleuris hekel aan heb?
   Of zijn het alleen een bepaald soort joden, de zogenaamde nep joden, nintendo joden, crypto joden.
   Want dat blijkt nogal diep te zitten bij jou, die pleuris hekel.
   En al die andere geloven, deugen die wel volgens jou.?
   Of valt daar ook het 1 en ander op aan te merken.
   Ik noem er maar een paar, gereformeerde, protestanten, pinkstergemeente, katholieken, jehova’s en weet ik veel hoeveel er nog meer zijn.
   Zitten daar soms ook nog neppers tussen of deugen die voor de rest wel allemaal.
   Mij maakt het niks uit wie je er allemaal bij sleept, ik geloof helemaal nergens aan.
   Of deugen die ook niet, de atheïsten onder ons.

 9. kan BertG van het forum ,hij heeft een iQ van een garnaal ,hij reageert op zijn eigen patstellingen ,hoe gestoord kun je zijn ,alles komt aan het licht ,geloof me ,nou ga ik dadelijk rusten dag .

 10. Kan Edwin Visser van het forum, hij heeft het IQ van een garnaal.
  Heeft totaal geen enkel gevoel voor humor, kan nergens tegen , geloof mij maar.

  Hey Edwin, bij Xandernieuws hebben ze een apart geloof forum gedeelte.
  Iedereen die daar met bijbel teksten strooit wordt daar naar toe door verwezen.
  Krijg je nooit een meningsverschil over de bijbel met iemand en wat daar allemaal in staat
  En helemaal niemand die commentaar heeft als je weer eens met een voorspelling aan komt.
  Is dat niks voor jou, zit je met allemaal gelijkgezinden die het altijd eens zijn met mekaar.

  • Nee hoor Edwin, van mij hoef je niet weg hoor.
   Eigenlijk vind ik jou wel een ontzettend grappig kereltje.
   Ik lach me te barsten soms waar jij allemaal mee aankomt.
   Hoe krijg je het allemaal verzonnen denk ik wel eens.
   En altijd bloed serieus blijven over wat ie allemaal opschrijft ook nog.

   • Klere, ik heb die link aangeklikt. Sinds 1983 voor het eerst weer een suicidale gedachte om met mijn niet bestaande fictieve caliber 14 in mijn mond en mijn grote teen zonder sok het licht uit te doen…

    Wat een berg gezeik om niks zeg, en daar vullen mensen hun laatste levensuren mee….ko fckin lere…

    Ister ergens een parenclub open of een besloten huisorgie want ik krijg nu echt de behoefte om het leven in extrema te vieren….

    Godverdomme, als je die link klikt lacht het leven je toe zodra je weer uitlogd….ko le re

    • Duchesne, jij snapt er niks van, je moet er gewoon in geloven.
     Meer niet. En dan komt het vanzelf wel goed.
     Hoef je helemaal niks aan te doen zelf. Stevig blijven bidden, mer niet.
     Makkelijk toch.
     En iedereen die er niet in gelooft uitmaken voor van alles en nog wat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in