Bill Gates verklaart in deze video vol trots dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen. Hij experimenteert met mensen alsof we een test-gewas van genetisch gemodificeerd maïs of gerst zijn.

Backup:

 

Injectie-apparatuur met microchips

De Covid-19 vaccins die nu zijn of worden ontwikkeld, lijken voort te komen uit Frankenstein’s laboratorium. Er is sprake van nieuwe technieken voor genetische modificatie, die nooit eerder zijn toegepast.

Het nieuwe vaccin voor Covid-19 is een mRNA vaccin. Een nieuwe methodiek. Een mRNA vaccin verandert het DNA van de gevaccineerde persoon.

Moderna’s Chief Medical Officer, Dr. Tal Zaks, legt in onderstaande video uit hoe dit in zijn werk gaat. De cellen in het lichaam gaan zelf het vaccin produceren. Een van zijn uitspraken: ‘We are hacking the software of life.’

Dr. Carrie Madej legt in een video uit, wat gevaren van de nieuwe Covid-19 vaccins zijn.

Injectie-apparatuur met microchips

Amerikaanse ministeries hebben een miljardencontract getekend met ApiJect Systems America om injectieapparatuur te ontwikkelen voor het nieuwe Coronavaccin.

Jay Walker, CEO van ApiJect, bevestigde in een interview met CBN News dat de injectie-apparaten ook RFID-chips zullen bevatten die traceerbaar en geïdentificeerd zullen zijn.

“Elk van deze apparaten heeft de capaciteit om ook een kleine chip te hebben. Wat deze chip doet is, het heeft een uniek serienummer voor elke dosis.”

Volgens Walker heeft de Amerikaanse overheid nog niet besloten of zij gebruik gaat maken van de chips. Traceertechnologie maakt een ultra-totalitaire bewakingsmaatschappij mogelijk, waar mensen systematisch worden gelabeld met traceerbare microchips. Zie het interview met CEO Jay Walker in onderstaande video.

Bill Gates, vaccinaties, microchips en patent 060606

Vorig artikelEuropese Commissie wil “Corona-desinformanten” bestraffen
Volgend artikelChina klokkenluider onthult video’s en foto’s van vermeende valse VS-stembiljetten producties in China
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. In India is hij niet meer welkom om dat hij daar gwetenloos vele slachtoffers gemaakt met genocide vaccins. Nu is het helemaal naar zijn bol gestegen en denkt ie al wereldheerschappij in zijn zak te hebben. Het wantrouwen tegen zijn vaccinatieprogramma groeit met de dag, maar dat heb je met dit soort psychopaten die zich onoverwinnelijk wanen.

 2. De nieuwe , snorremans , ala 40/ 45 is opgestaan, deze , kronkel, dankt hij aan zijn ouders, waren voorstanders om de wereldbevolking te elimineren, Jammer dat ZIJ er zelf NIET mee begonnen, Steve Jobbs hield het alleen bij APPLE.

 3. Er hebben wel meer gekke uitvinders rond gelopen op de wereld.
  Zo kunnen ze in China al een hond 5x breder en sterker maken, of kinderen zo als je wenst dat ze er uit zien, zelfs klonen.
  Maar dat wil nog niet meteen zeggen dat alles ook een goed idee is.
  Het zijn toch echt degene die hier toestemming voor geven die de schuldige zijn om het dan ook maar toe te passen.
  Niet de uitvinders en hun geld schieters. Die blijven toch wel iets bedenken wat mogelijk is.

 4. 1,5 milliard mag er maar overleven van de nWO.
  Laat de massamoord beginnen.

  Via de chip vermoord worden–Hitler, Stalin en Mao zouden zo blijde zijn en vol bewondering!

  En de slachtoffers? Die waren zo stom vaccinatiete nemen…..eigen schuld toch? Oh was het toevallig jouw kind of moeder? Tja, jammer dan.

 5. Inclusief reactieveld:
  https://beforeitsnews.com/prophecy/2020/09/theyve-killed-god-i-cant-feel-god-anymore-my-soul-is-dead-after-the-vaccine-urgent-read-2514214.html

  The Mandelbrot Set – IBM

  ‘This video has been edited together from several documentaries to describe the Mandelbrot set in a simple, introduction/beginner fashion!

  What is the Mandelbrot set? An incredible mathematical formula explaining fractals and geometry! Several mathematicians and scientists explain this phenomenon in clear detail. ‘

  https://www.youtube.com/watch?v=56gzV0od6DU

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in