Voormalig Kommando Spezialkräfte (KSK) luitenant geeft zijn 68 onderscheidingen terug aan de Duitse regering en kondigt aan dat hij met nog eens 650 – 700 veteranen zullen zorgen voor de bescherming van de wandelaars (vreedzame deelnemers aan wandeldemonstraties), schrijft Michael Mannheimer.

Dit is nog maar het begin: steeds meer politieagenten, soldaten, officieren en leden van speciale strijdkrachten keren zich tegen het moorddadige beleid van het Nieuwe Duitsland: een land dat binnen 30 jaar na de in feite overname door de stalinistische DDR (camouflageterm: “hereniging”) is veranderd in een autoritair-dictatoriaal systeem naar het voorbeeld van het bolsjewisme.

Gearresteerde Bundeswehr soldaat is weer op vrije voeten

München: Na zijn arrestatie voor een “bedreigende video” is een Bundeswehr-soldaat weer vrij. Volgens een politiewoordvoerder zag het verantwoordelijke parket geen reden tot arrestatie. Volgens het oordeel van de autoriteit vormt de man geen acuut gevaar. Het onderzoek wordt echter voortgezet omdat hij publiekelijk zou hebben opgeroepen tot strafbare feiten. In een video had de man onder meer opgeroepen tot verzet tegen de Corona-maatregelen en gesproken over een waarschuwing aan het adres van de Duitse regering. Volgens informatie van de BR is de man 29 jaar oud en gestationeerd in de Hochstaufen-kazerne in Bad Reichenhall. (Bron: BR24 News, 31.12.2021)

“De Bundeswehr-soldaat was donderdagavond op de Odeonsplatz in München gearresteerd nadat hij in een internetvideo bedreigingen tegen de staat had geuit. In het videofragment, dat ongeveer een minuut duurt, eist de man, die zich sergeant eerste klas noemt, onder meer de intrekking van de Coronamaatregelen van de staat en de gedoogplicht, volgens welke de covidvaccinatie een vereiste werd bij de Bundeswehr.”

Van dpa 31.12.2021,
https://www.nordbayern.de/politik/munchen-nach-drohvideo-festgenommener-soldat-wieder-auf-freiem-fuss-1.11685985

Politici raken steeds meer in paniek als gevolg van de opstand van steeds meer delen van hun speciale inzettroepen

Men kan er zeker van zijn dat de reden voor zijn vrijlating veel meer te vinden is in de paniekvrees van de politieke misdadigerskliek dat de officieren in Duitsland solidair zouden zijn met de sergeant eerste klas en zij de steun van de Bundeswehr zouden verliezen. Want niet alleen bij de Bundeswehr, maar ook bij alle politie-eenheden in Duitsland, bij de rijkspolitie en, zoals u zo dadelijk zult lezen, zelfs bij de Speciale Strijdkrachten, heeft de stemming zich dramatisch tegen de politici gekeerd. Er is toch nog een democratische kern in Duitsland die dit dictatoriale systeem omver zou kunnen werpen.

  7-jarig meisje krijgt beroerte en hersenbloeding 7 dagen na Pfizer COVID-19 injectie 

Duitsland is een van de hotspots van de Nieuwe Wereldorde. En zij die de Duitsers nog steeds beschuldigen van lafheid en onderdanigheid, hebben geen idee wat er werkelijk aan de hand is in dit land. Alleen al op één dag in de afgelopen week vonden in 915 plaatsen, gemeenschappen en steden gelijktijdig demonstraties tegen het wrede onderdrukkingssysteem plaats. In geen enkel ander land ter wereld wordt zo massaal gedemonstreerd tegen de NWO-kliek van politici. Dat dit alles in de Duitse mainstream media wordt verzwegen, hoeft hier niet te worden gemeld.

Voormalig Kommando Spezialkräfte (KSK) luitenant geeft zijn 68 onderscheidingen terug aan de Duitse regering en kondigt aan dat hij en nog 650 – 700 veteranen de bescherming van de wandelaars op zich zullen nemen.

In een brief aan de Bondspresident, de Bondskanselier en de Bondsminister van Defensie kondigt de gepensioneerde Oberleutnant Schneider aan dat hij zijn onderscheidingen voor bijzondere diensten zal teruggeven. Uittreksels uit de brief van 04.01.22 (bron):

Reden

“Als ik kijk naar wat er gebeurd is in de laatste 20+ maanden, vraag ik me ernstig af over de democratische principes. Niet alleen dat u, als politici, alle grondrechten hebt ondermijnd met ware misleidingen, nee, u bent nu de bevolking massaal aan het onderdrukken.

Ieder van jullie die ooit gediend heeft, herkent mijn gedachten. Ze vallen de gehele bevolking aan door middel van politiemacht, hierna Smurfen genoemd.

Kinderen en jongeren, vrouwen en bejaarden worden nu lastig gevallen door Smurfen.
door Smurfen. En dit noemen ze politiek?

Ik deel u hierbij mede dat bijna onmiddellijk 650 – 700 veteranen zullen zorgen voor de bescherming van en, in het ergste geval, zal ingrijpen door middel van de juridisch niet te verwerpen noodhulp, zodra de Smurfen de grenzen van redelijkheid overschrijden en onnodig fysiek geweld gebruiken tegen medeburgers.”

Hier is de brief in zijn geheel

Opdat u, mijn lezers, de onduldbare toestanden die in ons land heersen niet vergeet, heb ik hier drie korte video’s bijgevoegd van wrede politie-aanvallen op vreedzame burgers.

Politieagenten vallen een vreedzame en onschuldige fietser aan

Videoduur: 40 seconden, bron: https://t.me/polizeigewaltstoppen/45

Politieagent bedreigt vreedzame demonstranten met gebruik van vuurwapen

Videoduur: 54 seconden, bron: https://t.me/polizeigewaltstoppen/20

  Landen met hoge Covid-19 vaccinatiecijfers hadden allemaal een buitengewone oversterfte in 2021, wat er op wijst dat de prikken de schuldige zijn

Politiegeweld tegen weerloze vrouw. Het slachtoffer roept om hulp

Video duur: 1:51 minuten, bron: https://t.me/polizeigewaltstoppen/16

Duitsers hebben geen andere keuze dan hun regering omver te werpen
“De Germaanse geest is de geest van vrijheid.” – Georg Wilhelm Friedrich

Als u nu denkt dat de catastrofe in Duitsland eindelijk een wending ten goede zal nemen, moet ik u helaas bitter teleurstellen. Nooit in de geschiedenis is een regering afgetreden die haar volk heeft getreiterd, gechanteerd en getiranniseerd. Na de bekendmaking van de KSK ex-luitenant en drager van 68 dapperheidsorden, laat niemand geloven dat iemand in de bondsregering en de leidende politieke kliek hiervan dusdanig onder de indruk zou zijn dat zij vrijwillig afstand zouden doen van de macht en Duitsland terug zouden brengen in normale democratische omstandigheden.

Het tegendeel zal het geval zijn: onopgemerkt door het publiek en verborgen door de prostituerende media, zullen de Duitse politici overgaan tot het zuiveren van het leger, de politie en de speciale strijdkrachten. Zij zullen dit stap voor stap doen in salamitechniek en zullen leden van deze eenheden, die de aandacht hebben getrokken met ook maar de geringste kritische opmerkingen over het huidige regeringsbeleid, met vervroegd pensioen sturen of hen eenvoudigweg ontslaan. De troepen weten dit en zij weten dat als zij enig effect willen sorteren, zij zeer snel, zeer massaal en zeer krachtig zullen moeten optreden.

Maar uiteindelijk rest het Duitse volk niets anders dan de misdadige regering omver te werpen, en dan niet alleen de federale regering: alle deelstaatregeringen van Duitsland hebben zich medeplichtig getoond aan deze grootste politieke misdaad tegen het Duitse volk en moeten eveneens omvergeworpen worden en hun afgevaardigden moeten gearresteerd en gevangengezet worden. Hetzelfde geldt voor de mainstream media, de met de regering samenwerkende vakbonden en de hoogste vertegenwoordigers van de twee kerken, die zich (uitzonderingen daargelaten) weer eens handlangers van een tiranniek systeem hebben betoond en geen woord hebben gerept over de dodelijke massavaccinaties van de federale regering, geen woord over de dodelijke injecties in bejaardentehuizen en geen woord over de volstrekt illegale en diep onmenselijke massavaccinatie van pasgeborenen.

Het volk heeft nu geen andere keuze dan te bewijzen dat niet de regering, maar het volk zelf de soeverein is. Het jaar 2022 is de laatste kans voor de Duitsers om hun vrijheden terug te winnen.

  Het dagelijkse leven in Corona-apartheid: Aparte zitplaatsen, polsbandje en geen eten voor de ongevaccineerden in universiteitskantine

Deze beoordeling wordt overigens bevestigd door Robert Kennedy Jr. in zijn toespraak van 2 januari tot het Amerikaanse volk en de volkeren van de wereld:

Belangrijke boodschap van Robert Kennedy, Jr. voor het jaar 2022

“En ik zal jullie drie dingen vertellen die jullie op dit kritieke moment niet mogen vergeten.

De eerste is dat wanneer de regering eenmaal macht heeft verworven, zij deze nooit vrijwillig afstaat. En dat is slechts één regel die zo zeker is als de zwaartekracht. 

Het tweede dat wij moeten weten is dat elke macht die de regering onder het voorwendsel van deze pandemie verwerft, deze uiteindelijk tot het uiterste zal misbruiken. 

Het derde dat u moet weten is dat niemand ooit een totalitarisme heeft beëindigd door bevelen op te volgen. Elke keer als je toegeeft, worden de eisen groter en groter. We moeten hier en nu een oplossing vinden. Dit is de heuvel waarop we zullen sterven. Ze richten zich op onze banen. Ze zitten achter het vrije verkeer aan.

Nu zitten ze achter onze kinderen aan en hebben wij als ouders de plicht ze te beschermen.

In de geschiedenis is er nog nooit een regering geweest die tegen haar volk zei: “We gaan de kinderen vragen zich op te offeren en risico’s te nemen om oude mensen te redden.”

Met de ouderen, de volwassenen, is het altijd andersom. De volwassenen brengen zichzelf in gevaar om hun kinderen te beschermen. Dit is een ethische vraag. Het is een morele kwestie. Het is een kwestie van karakter voor ieder van ons. En het is een kwestie van behoud van democratie en volksgezondheid. We moeten nu allemaal opstaan en alles doen wat in ons vermogen ligt om een einde te maken aan deze machtsspelletjes van autoritaire machten die ons proberen te beroven van de gezondheid van onze kinderen.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse artsen en advocaten beoordelen bloeduitstrijkjes van mensen die Covid-injecties hebben gehad: “Voor mij is dit euthanasie. Voor mij is dit massamoord, een misdaad op grote schaal”Volg Frontnieuws op Telegram

 

Vorig artikelTrump’s support voor vaccins kan hem in 2024 de overwinning kosten
Volgend artikelGevaccineerde vrouwen liegen nu over hun vaccinatiestatus omdat steeds meer mannen hen als onvruchtbaarheidsrisico zien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

  • Er komen steeds meer veteranen en oudgedienden bij demo’s om een buffer te vormen tussen politie, ME en romeo’s, om het protesterende volk te beschermen, het zou ideaal zijn als de dienende militairen, het binnenhof schoonvegen van die psychopaten die nu hun genitialen verwarmen in de slaapkamer van Staten generaal.

  • Ik mag het hopen maar laten wij niet vergeten dat het volk met 11 miljoen volwassenen echte Nederlander zijn de rest zijn kinderen waar je niets van kan en mag van verwachten en verder hebben wij met ruim twee miljoen buitenlanders die eerder tegen ons zullen strijden en daarom moet het volk overgaan tot actie wij zijn meer en ja daar kunnen wij de militaire heel goed bij gebruiken zij weten hoe wij het aan moeten pakken en anders zijn wij hulpeloos verloren en onze kinderen zullen als slaven moeten leven de jonge meisjes zullen seks slaven van de elite worden en dat zien wij nu al hoe kinderen pedofielen gewoon hun gang kunnen gaan, en dat is op zijn zacht gezegd wel raar en zijn de geluiden dat de overheid daar onderdeel van is zou zo maar kunnen.

 1. Er moet een standbeeld komen van mensen zoals Oberleutnant Schneider. Een torenhoog standbeeld dat niemand kan negeren.

  Die video’s zijn niet om aan te zien, over dat politie geweld. Ook dezelfde primitieve shit in NL, niet om aan te zien. Je leert hierdoor dat er iets totaal fout is met het mensdier. Geen enkel ander diersoort op aarde rost zijn eigen soort af. Tenminste, ik heb nog nooit tien katten een andere kat in elkaar zien timmeren. Of tien koeien een andere koe in elkaar zien rossen over niks. Of tien schapen nog meer schapen oproepen omdat ze 1 schaap in elkaar aan het beuken zijn. Wat een zieke, zieke shit met het mensdier. Wat bezielt een persoon om met genoegen een ander persoon verrot te slaan? Wat bezielt een aantal personen om met zijn allen 1 persoon aan te vallen?

  Jij, die dit leest, en dit ook doet, gun ons een blik in je zieke, zieke geest…schrijf het hier op wat je bezielt. Dan kan ik op zijn minst bevestigen dat jij een uitzondering bent en dat godzijdank niet iedereen zo is.

 2. we moeten met de kont van de bank komen en demostreren!!! , het is 2022 vechten voor onze vrijheid ,voor alle mensen en onze kinderen zijn toekomst . dit is toch geen toekomst als het zo verder gaat ,kom op ! deze regeringen worden 1000 % omgekocht , en mensen maar spuiten geven .dat hoort allemaal bij hun plandemie . GREAT RESSET JONGENS WORDT WAKKER WE ZITTEN HIER MET EEN CRIMINEEL KABINET , NET ZOALS AL DIE KABINETEN EN REGERINGEN DIE DAT OOK GETEKEND HEBBEN .!!!!DIT VALT BIJNA NIET TEGELOVEN .MAAR WE ZIEN HET TOCH GEBEUREN .

 3. Naar mijn mening is schaapland te ver heen. Van mijn familieleden die in het buitenland wonen is er slechts één die zich onlangs heeft laten gifspuiten, daarentegen zijn alle familieleden die in Nederland wonen allen gespoten en noemen ons zonder uitzondering “wappies”.

  Er is niets met deze mensen te beginnen, je krijgt er geen logische gedachten in en er komt ook geen enkele logische gedachte uit. Een verloren zaak.

  We zullen verder moeten met het relatief kleine percentage snappies, en dat uiteindelijk liefst ook zonder de machtswellustelingen die ons al eeuwen bij de ballen hebben en die ook voor het huidige verantwoordelijk zijn. Maar die zullen zichzelf niet laten verdwijnen dus dat gaat wel serieus moeite kosten…

 4. Helaas zijn Nederlanders zeer effectief in slaap gebracht bij het vrijmetselaarsmonument op de Dam. Terwijl dit monument juist laat zien dat er in 1945 geen enkele bevrijding plaatsvond omdat de daders – vrijmetselaars en Jezuïeten met hun fascistische ideeën gewoon doorgingen de baas te spelen. Na zich 75 jaar te hebben ingehouden, is het volk zo verslaafd geraakt aan officiële media, dat men vrijwel geen enkel zelfdenkend vermogen meer in het lijf heeft en de fascisten vrij spel hebben en het volk kunnen opleggen wat ze maar willen. Iedereen in de supermarkt draagt tegenwoordig een mondkapje. Hoe idioot wil je het hebben?
  Ik zie geen hoop meer voor de wereld dan deze.
  https://www.youtube.com/watch?v=Bmia3qkHhkY
  Fascisme is overigens niets anders dan het Romeinse rijk, dat men nieuw leven wil inblazen.
  Zie bijdrage van 5 januari:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-9b

  • Petertje denkt dat hij het weer bij het rechte eind heeft, maar zit er alsnog falikant naast.

   Inderdaad, de vrijmetselaars zijn de vijand van het volk, wie er echter een invloed heeft op deze degoutante figuren mag natuurlijk niet bij hun naam genoemd worden, dat verhaal kennen we maar al te goed.

   De Jezuieten zijn nu volledig geïnfiltreerd door hun tegenstanders, hun trawanten zijn allemaal voor de “nieuwe kerk” van Christus (zogezegd). De Novus Ordo (nieuwe misviering) is gewoonweg een schande voor het geloof in Hem. Maar dit was niet hoe het ooit is geweest, integendeel.
   Het kan best zijn dat ze nu even goed als vijand van Onze Heer mogen gezien worden, maar degenen die de orde hebben opgericht hadden echt niet deze doelen die we nu de dag van vandaag kunnen vernemen van hun.

   Alstijd gemekker rond “fascisme dit, fascimse dat!!! Reeeeee!!!”.
   De waarheid is, de huidige richting die we uitgaan, alles behalve fascistisch is, eerder extreem socialistisch en soft communistisch, maar met een rookgordijntje van ‘kapitalisme’ of zullen we maar zeggen ‘consumerisme’, iedereen constant bezig met de nieuwste hebbedingen en hypes, echt om van te kotsen vind ik.
   Peter gaat zich toch verdorie heel wat moeten bijschaven en verdiepen over fascimse of gelijkaardige systemen; want weet dit, ook over deze ideologie hebben de globalistisch ratten de hele bevolking leugens aangepraat. Italië deed het uiterst goed met het beleid dat ze in die tijd hadden opgesteld en de bevolking werd NIET onderdrukt zoals we het nu meemaken.
   Communisten ed., ja! Die werden opgejaagd omdat ze revoluties wilden veroorzaken over heel Europa zoals in Rusland eerder, waar het uiteindelijk ze gelukt is, met een enorme moordengolf tot gevolg…

   Ik kan nog wel even doorgaan over de misvattingen, maar daar zijn betere bronnen voor dan mijn woord.
   ‘Zoekt, en gij zult vinden!’

 5. Het lijkt er inderdaad wel op, dat de Nederschapen totaal verdoofd zijn. Een vriend uit de Balkan zei dat NL lijkt op een asiel. Een mooi asiel, met mooi laagje fineer, met mooie parkjes en paadjes, en keurige lijntjes, etc, en iedereen knikt vriendelijk hallo naar elkaar, maar het is gewoon een asiel waar iedereen als een vertroetelde patient rondwaart zonder zich bewust te zijn van eigen verantwoordelijkheden of potentieel. Er bruist niets, er heerst geen ziel, alles is gematigd, mensen denken allemaal hetzelfde, ze zeggen allemaal hetzelfde, ze gaan nergens tegen in, ze doen allemaal hetzelfde, ze sudderen elke dag op hetzelfde pitje door, ze verwachten niks anders, ze vragen zich niks af, en dat soort dingen, merkte hij op. Niet dat hij zegt dat er onrust moet heersen, of chaos, of anarchie, maar er heerst ook geen joie de vivre en niemand is actief aan het denken. Het valt hem ook op, en ook in bijv Spanje waar je het Nederschaap vaak aantreft, dat het Nederschaap altijd heel hard zit te bleren en alles lijkt te weten, zodra er alcohol in gegoten is. Dan hoor je ze boven alles uit. Het valt hem op dat de Spanjaarden niet zo doen, maar het Nederschaap wel. En ook in de kroegen in NederLaLaland zelf wordt er heel wat afgberuld door het Nederschaap, als er maar genoeg alcohol in zit. De rest van de tijd lopen de Nederschapen verdoofd en gehoorzaam rond in het asiel. En toch zit er geen prikkeldraad om het land, zei hij, maar het is alsof het Nederschaap nooit weg zal lopen uit zichzelf. Het Nederschaap zou zich geen raad weten, dus hij blijft gehoorzaam in het asiel en doet wat van er van hem verwacht wordt. Zelf vindt mijn kennis het bijzonder leuk om door de bossen te fietsen (op een authentieke fiets), op de keurige paadjes, en hij knikt vriendelijk terug naar de e-bike Nederschapen die voorbij flitsen, en hij raapt tamme kastanjes en plukt brandnetels, en hij koopt bij de lokale boeren, en hij drinkt koffie op de terrasjes, maar het Nederschaap als levend soort puzzelt hem, alsof ze rijp zijn voor het communisme, zegt hij. Het communisme is iets wat hij zelf heeft meegemaakt vanaf zijn geboorte, en waardoor hij heel veel heeft geleden. Hij kan het dus makkelijk herkennen.

  • Ja, ongelofelijk juist geobserveerd en dat kan idd. nog beter als je het van een afstand bekijkt zoals deze alerte vriend.. Het grote mysterie blijft dat waarom deze grote groep passievelingen en deze kleine club van alerte actievelingen zo naast elkaar leeft en ogenschijnlijk in een andere wereld leeft..

  • Tja in Belgie is het hetzelfde !…en die vervloekte kruipende media ! en vtm tv1 vrt .. en op straat 8 van de 10 met de pamper op waarvan op de verpakking staat niet geschikt voor covid 19 en andere besmettingen …ik word er zo moe van …zo een domheid hield ik niet voor mogelijk !…dus ik ben helemaal mee waarom alles gebeurd !de makers van de shit weten verdomt goed hoe onvoorstelbaar lomp de meerderheid is en er gewoonweg mee kunnen doen wat ze willen !..de minder als 10 procent die wakker is MET verstand daar vind ik het zo erg voor …maar tis tegen windmolens vrees ik !

  • Ja, je ziet het pas vanuit het buitenland. Iedereen zou een tijdje ergens anders moeten wonen en dan terug moeten komen… eens kijken of je de cultuurshock aan kunt.
   Toen ik na 6 weken uit de woestijn (van mongolië) terug kwam kon ik hier niet meer aarden. Wat een achterlijk land is dit, zeg! En mensen zien het niet, dus er wordt niets gestopt. Het hele land glijdt al jaren richting afgrond en valt nu met hoge snelheid richting haar einde.
   Mijn hart ligt nog altijd in de oostblok landen dankzij onze vakanties in Hongarije (en de route er naar toe met de auto, vroeger had men geen geld om te vliegen). Ik ben mijn hart daar kwijtgeraakt en het is tijd om hem weer te vinden.

 6. Laten we hopen dat overal ter wereld politie en leger op zullen komen voor grondrechten en mensenrechten.

  Geen regering staat boven de (grond) wet, welke rare truuks ze ook proberen.
  * Integriteit van het menselijk lichaam
  * De mens is vrij geboren.

  • Vervelend… mss moeten ze aan de ritalin of zoiets? Want de rest van het land wordt er wel gelukkig van als het heel rustig is. Valse honden leg je ook aan de ketting. Jongens kun je dan een pilletje geven.

 7. Geschiedenis is een herhaling van zichzelf. Ben ik nou de enige die een revival van de jaren dertig ziet?

  Ik had al zeer zware bedenkingen, toen in 2010 alle uniformen in DE een anti griep injectie kregen met veilige bijstof en de bevolking met onveilige bijstof.

  En zie die uniformpjes nou eens aan; lekker een oude man bespringen, en een oud wijfie mishandelen! Alles conform de eisen van Adolfina merkel en gekke Macroni kop (die zelfs een buitenlands leger op bevolking zet!)

  Hitler, Stalin, en Mao zouden zo trots op ze geweest zijn!!!!!

  Remember: de nacht van de lange messen!

 8. Het zelfde geld voor Nederland, politici die niet luisteren naar het volk en beslissingen nemen tegen de belangen van het volk.
  Zij hebben alle goodwill verspeeld !!
  Ze belazeren ons waar we bijstaan en hebben schijt aan het volk !

  • Politiek is theater, de essentie van politiek is zo goed mogelijk kunnen liegen en bedriegen, er zitten heel veel advocaten in de politiek, zegt genoeg, de massa gelooft die uilskuikens ook nog, ook niet moeilijk als je weet dat gemiiddeld 80% van de Belgische bevolking zwakbegaafd is.
   Politiekers luisteren nooit naar het volk, enkel hun ego interesseert hun, in België zijn er genoeg politiekers die het te bont hebben gemaakt, dan krijgen ze een mooi dik betaalde job in het Europees parlement, kunnen ze daar soms hun mond open doen, maar of ze gestraft worden voor hun wan beleid, nee hoor, het ligt steeds aan de andere partijen, en vice versa, de meeste zaken komen even in het nieuws en dan hoor je er niks meer over, die lachen daar allemaal eens goed mee, het schorem, dat is wat ze zijn, om te kotsen.

 9. Geef nu eindelijk met zijn allen eens toe dat het te laat is.
  Ofwel gaan de sheeple mak naar de slachtbank, ofwel komt er (geprovoceerd) geweld dat hardhandig zal worden onderdrukt.
  Het resultaat blijft hetzelfde : population control. Alles zit netjes op plan. Amen en uit !

 10. De politie is tor het niveau gedaald als door gesnoven “straattuig”
  En de ME kan zich zo langzamerhand einzatsgruppe noemen.
  Wat een schorem nemen ze tegenwoordig aan.

 11. Een effectieve manier om te reageren (en tegelijk ook uw centjes veilig te stellen) is het leeghalen van uw spaarrekeningen en te beleggen in edelmetaal. De huidige macht is volledig gesteund door het bankwezen dat uit is op uw geld. Als iedereen zijn spaarcenten van de rekening haalt vallen de banken en hebben ze een groot probleem (geen sponsor).

  • De EU maakt 60 miljard euro per maand uit ijle lucht….ik denk dat de banken geen nood meer hebben aan geld van de burger, je moet betalen om geld op een spaarrekening te hebben….dus geld van ons hebben ze niet meer nodig….als je doordenk hebben ze 90% van ons eigenlijk niet meer nodig…

   …en dan is inspuiten van de bevolking tot het lichaam de weg compleet kwijt is een geweldige oplossing…

   Als je het natuurlijke afweersysteem omzeilt krijg je een bevolking die voor iedere ziekte niet zelf meer in staat is antistoffen te produceren, en dus massaal sterft aan een griepje….en dan heb je nog de reactie van het lichaam op de kunstmatige anti…”vaccin”…troep.
   Het is geen wetensdchap die hier de mensheid red, het is de big pharma die de mensen uit aan het roeien is en het verkoopt als bescherming.

   Maar misschien is het wel goed zo….de zwakken van geest halen de spuit, het gros ervan zal VVD, CDA, D66 of soortgelijk tuig stemmen en dito denkwijze hebben. Van mij mogen ze daarvoor met vele “boosters” beloond worden door hun meesters.

   Straks kun je een huis waar dan ook uitkiezen, een auto pakken en gebruiken en je hoeft niet meer te betalen…onze “geboosterde walking dead”hebben dat al voor ons gedaan. Bedankt van harte.

   Ik snap trouwens niet dat er nog mensen zijn die na 2 spuiten nog vertrouwen hebben in een booster, maar goed, ieder diertje ….

    • Dus jij hebt echt wel vertrouwen in deze door Gates of Hell gefundeerde website? Nou, hopelijk kloppen die cijfers over de zwakken van geest wel dan. Wel treurig dat de low-income countries maar 8.9% zijn ingespoten he… liggen ze daar dan allemaal dood te gaan aan de covid? Of worden ze bij bosjes de EU en de VS binnengesleept. 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in