Het besluit van bondskanselier Merkel om in 2015 de grenzen open te stellen voor meer dan een miljoen overwegend islamitische indringers die zich voordoen als vluchtelingen en asielzoekers, heeft een enorme toename van de criminaliteit als gevolg gehad (2017), met name geweldsmisdrijven en seksueel geweld, en naar verwachting elk jaar minstens 200.000 meer die in Duitsland aankomen.

Volgens een door de regering gefinancierd en door criminoloog Christian Pfeiffer uitgevoerd onderzoek heeft de massale invasie van voornamelijk jonge moslimmannen “een toename van de geweldsmisdrijven in Duitsland teweeggebracht”.

Degenen uit Noord-Afrika pleegden de meeste misdrijven, gevolgd door Syriërs, Afghanen en Irakezen. Gebruikmakend van misdaadstatistieken, vertelde Pfeiffer aan ZDF dat in Nedersaksen de Noord-Afrikanen 31 percent van alle ‘vluchtelingen’ vertegenwoordigden die voor diefstal waren gearresteerd, alhoewel zij slechts 0.9 procent van het totale aantal indringers vertegenwoordigden die beweren ‘vluchtelingen’ te zijn.

Hij wees verder op de omvang van het probleem dat wordt veroorzaakt door de massale invasie van de Derde Wereld: “Maar nu hebben we een echt probleem: vorig jaar waren er 327.000 mensen van wie de asielaanvraag werd afgewezen”. Pfeiffer zei dat de overheid nu geen andere keus had dan een repatriëringsprogramma te beginnen, waarvan hij schatte dat het een miljard euro zou kosten.

In Duitsland is het zo erg geworden dat er nu elke dag 458 zogenaamde ‘vluchtelingen’ worden gearresteerd voor ernstige misdaden. Volgens het rapport Kriminalität im Kontext von Zuwanderung (Criminaliteit in het kader van immigratie – PDF) van 2017 van het Bundeskriminalamt (Federale Politiedienst) werden 167.268 “niet-Duitsers en immigranten” (asielzoekers) dat jaar gearresteerd voor ernstige misdrijven. Dit komt neer op 457 arrestaties per dag, elke dag, gedurende 365 dagen.

  Het "nieuwe normaal": in de kou in de rij staan om 45 minuten te "mogen" winkelen

De overweldigende meerderheid (87 procent) van de gearresteerde asielzoekers waren mannelijk en 66 procent waren jonger dan 30 jaar oud. Dit betekent dat 13 procent van alle vluchtelingen die in 2017 gearresteerd werden, vrouwen waren, terwijl ze dat jaar 34 procent uitmaakten van alle ‘vluchtelingen’.

In 2017 waren er door de ‘vluchtelingen’ 5.258 geregistreerde seksuele delicten gepleegd, een duidelijke stijging ten opzichte van 2016, toen er 3.597 van dergelijke aanvallen plaatsvonden. Het rapport voegde hieraan toe: “Het aantal verdachten uit de Afrikaanse landen Nigeria en Somalië is aanzienlijk toegenomen”.

Uit de opsplitsing van de slachtoffers bleek dat de overgrote meerderheid Duitsers waren: 46.057 asielzoekers zijn slachtoffer van een misdrijf begaan door hun mede-asielzoekers, terwijl 95.148 Duitsers “slachtoffer zijn van een misdrijf waarbij minstens één immigrant betrokken is”. Bovendien werden van de 600.000 “asielbeslissingen” die in 2017 werden genomen, ongeveer 230.000 aanvragen afgewezen, maar werden er slechts 24.000 gedeporteerd.

Er zijn twaalf Duitsers nodig om te werken en belasting te betalen om de kosten van slechts één migrant te financieren

Vorig artikelDe vervolging van christenen wordt elk jaar erger
Volgend artikelDuitsland: meeste migranten willen niet integreren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Schande om je eigen volk aan zoiets bloot te stellen in plaats van je plicht te doen, namelijk het beschermen van je eigen volk…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in