Er zijn twaalf Duitsers nodig om te werken en belasting te betalen om de kosten van slechts één migrant te financieren

4
4553

FENIXX KLASSIEKEN

Een van de grootste geheimen in Europa zijn de werkelijke kosten van immigratie en met name de kosten van één migrant. In een artikel uit Duitsland worden de kosten berekend. De resultaten zijn schokkend.

Sinds 2014 hebben ongeveer 1,7 miljoen mensen asiel aangevraagd in Duitsland, maar wie de regering om de kosten vraagt, wordt naar een labyrint van statistieken en cijfers gestuurd, schrijft de Duitse auteur Wolfgang Bok.

Op basis van een projectie van de overheid schat hij de jaarlijkse kosten tussen de 30 en 40 miljard, maar het is niet duidelijk of de extra uitgaven voor kleuterscholen, scholen, extra rechters en gezondheidszorg worden meegerekend.

Onder verwijzing naar minister van Ontwikkeling Gerd Müller kosten een miljoen vluchtelingen de Duitse regering, deelstaten en gemeenten ongeveer 30 miljard euro per jaar.

Met andere woorden: volgens de berekening van minister Müller kost iedere persoon die in Duitsland asiel zoekt 30.000 euro per jaar of 2.500 euro per maand.

Dit komt overeen met de belastingdruk van twaalf gemiddeld-salaris verdieners (3.000 euro per maand, belastingklasse III). Voor een onbegeleide minderjarige migrant kunnen de kosten oplopen tot 5.000 euro per maand, schrijft de auteur.

Maar de cijfers voor de ‘gemiddelde vluchteling of migrant’ zouden nog hoger kunnen zijn – vanwege de vele nieuwe langdurig werklozen.

Een grote meerderheid van de migranten werkt momenteel niet en van de werkenden zijn de meesten stagiaires of assistenten. Een groot percentage van hen heeft geen schooldiploma en velen zijn analfabeet, besluit de auteur.

Onthuld: ‘Oorlogsvluchtelingen’ gaan massaal op vakantie – in hun eigen land

Nu pixelvorming van het gehele lichaam bij foto's van zwarte criminelen

4 REACTIES

  1. De deugmensen, die zich inzetten voor open grenzen, krijgen als op het betalen daarvoor aankomt meestal last van ‘zwakke schouders’ die deze last niet kunnen dragen. Ze proberen dan ook telkens met uitgestreken gezicht de rekening voor ‘hun’ solidariteit door te sturen naar ‘anderen’ en als die bezwaar durven maken, worden ze door de deugmensen beschuldigd van egoïsme, racisme, intolerantie, enz.

  2. Doodzonde van het geld, om dat te verspillen aan ongewenste gasten die ons land bezetten…schop ze eruit, stem PVV

  3. En dan klagen die lui over de honderden jaren geleden slavernij, Ik voel me een moderne slaaf van deze bezetters die
    binnen komen en daarna van de wieg tot het graf van mijn geld worden onderhouden En als dank worden we beroofd bestolen en als het een beetje tegenzit vermoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here