Via Afd

Het is eens te meer duidelijk met welke buitensporige eisen veel zogenaamde “vluchtelingen” in Duitsland verschijnen. Een woningcorporatie in Leipzig, die verantwoordelijk is voor duizenden asielzoekers, kan na enkele jaren slechts 30 huurcontracten van de 370 aanvragen registreren. Reden: veel vermeende vluchtelingen wijzen appartementen af ​​en uiten zelfs speciale verzoeken.

Soms is het appartement te klein of te ver weg van het centrum, soms klagen ze over een ontbrekende lift. Wat een schandalig gedrag van mensen die zogenaamd op de vlucht zijn en een verblijf in Duitsland krijgen ten koste van hardwerkende Duitsers, meldt Afdkompakt.

Door ‘vluchtelingen’ gewenste grote flats zijn niet voorhanden

Volgens de BILD woont bijna de helft van de in totaal 1972 migranten die momenteel in de collectieve woningen van de stad zijn gehuisvest, daar al meer dan twee jaar. De stad is van plan om al deze mensen te huisvesten. Maar het project vordert niet. De immigranten vragen vooral om één grote kamer of zeer grote appartementen. Maar vooral “4-kamerappartementen en groter” zijn nauwelijks beschikbaar in de portefeuille van de woningcorporatie, zo wordt gezegd. Tegen de achtergrond van dit brutale gedrag wordt het weer eens duidelijk: we hebben eindelijk maatregelen nodig om te voorkomen dat onze vrijgevigheid wordt uitgebuit. Degenen die geen recht hebben op asiel moeten Duitsland worden uitgezet en mogen zo mogelijk niet eens het land binnenkomen.

Hygiëne en schoonmaak in asielcentra worden echte problemen

Duits Corona-jaar 2020: geen beduidend hoog oversterftecijfer

3 REACTIES

  1. Dat “vluchtelingen”- gajes heeft gróót gelijk; ik vind hun eisen nogal kleinschalig; let wel, dit schorem komt zojuist uit een ondergronds hol, zónder enige voorziening dus géén douche, geen warm water, geen elektrische tandenborstel enz. enz.
    Ik zou, als “vluchteling” zijnde en ziende wat je met enige zeer lichte dreigementen in ’t westen kunt “bereiken”, zéker óók een auto eisen, en een brommert voor elk kind , uiteraard een vrijstaande woning mét wifi, met voldoende slaapkamers voor m’n 6 vrouwen.
    Het westen, m.n. Duitsland, heeft zichzelf in deze onderdanige positie gemanoeuvreerd !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here