De statistieken van de verplichte taalcursussen in Duitsland laten een sombere situatie zien, die de afgelopen jaren nog verder is verslechterd. Volgens het immigratiekritische Alternative für Deutschland laat dit zien dat migranten die naar het land komen weinig verlangen hebben om te integreren in de Duitse samenleving.

Asielzoekende migranten die in Duitsland aankomen, moeten een integratiecursus volgen met lessen in de Duitse taal. Volgens de laatste cijfers voor dit jaar faalde 47,7 procent, wat overeenkomt met 62.000 mensen, die de taaltest op B1-niveau deed, wat overeenkomt met het vermogen om een eenvoudig gesprek in het Duits te voeren.

Van degenen die faalden en vervolgens een tweede keer probeerden, was hetzelfde resultaat 78 procent.

In de afgelopen jaren is het aandeel dat de taaltest doorstaat gestaag gedaald – dit jaar faalde 77 procent, vergeleken met 65,7 procent drie jaar geleden.

Tegelijkertijd is gebleken dat sommige docenten tijdens de taaltests vorig jaar hun studenten goedkeurden, ook al haalden ze het B1-niveau niet.

Drievoudige kosten

Terwijl de resultaten slechter worden, is de financiering van de cursussen de afgelopen jaren verdrievoudigd. In 2018 werd hiervoor 874 miljoen euro uitgegeven, tegenover 269 miljoen euro in 2015.

Het is onaanvaardbaar dat de door de belastingbetaler gefinancierde integratieprogramma’s in de honderden miljoenen lopen, De hoge uitvalcijfers van de afgelopen jaren laten zien dat het veel migranten ontbreekt aan de noodzakelijke ‘leercultuur’ of de wil om te integreren. Het doel moet zijn dat de immigratie zo verloopt dat zij een herkenbare meerwaarde biedt voor onze samenleving, zegt René Springer, een parlementslid van de AfD, over de resultaten.

Uit de vorig jaar gepubliceerde statistieken blijkt dat 40% van de mensen die in Duitsland een uitkering ontvangen, migranten zijn en dat de Duitse belastingbetalers meer dan 4 miljard euro per maand betalen om migranten te onderhouden.

Illegale migranten kosten Duitsland 27,4 miljard euro: Merkel laat Duitsland gecontroleerd doodbloeden

Duitsland: Contactverbod geldt blijkbaar niet voor "vluchtelingen"

2 REACTIES

 1. Deze invallers moeten zich niet aanpassen. Welke bezetter past er zich aan ??? Zij zijn naar Duitsland gehaald om Duitsland te vernietigen. Wat met WO I en WOII niet gelukt is, is nu goed op weg om wel te lukken. En IM Erika Merkel, van de Stasi, die hiervoor werd klaargestoomd in de DDR, organiseert de “vernietiging….”, met behulp van handlangers die ofwel omgekocht zijn ofwel gechanteerd worden met hun Stasi dossier. Naast de invasies is er nog de rol van Agenda 21- 30 en nu Covid 19 om de Duitse industrie en landbouw te vernietigen. En als de Duitse locomotief stilstaat, dan staan de wagons erachter ook stil… wat dan moet leiden tot de uiteindelijke ondergang van de EUSSR.
  Een beslissende aanval wordt nu uitgevoerd via Covid 19 en het Rockenfeller draaiboek.
  https://stateofthenation.co/?p=20234
  met titel :
  “Rockefeller Lockstep 2010 was Blueprint for 2020 COVID-19 Pandemic ” (=einde titel)
  Weinig mensen geven zich rekenschap van wat er nu aan het gebeuren is, maar het ontwaken zal gruwelijk zijn, in een bloedige ellende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here