De vaccinatiedruk wordt steeds groter en zelfs ik, hoewel ik op de hoogte ben van vele gevallen van bijwerkingen van de Corona-vaccinaties en niet overtuigd ben van deze vaccinatie, raak steeds meer onzeker. Vooral als studente vind ik het soms moeilijk om voet bij stuk te houden en niet toe te geven aan de propaganda. Ik ken maar al te veel studenten die hun studie hebben afgebroken omdat zij zich niet aan de maatregelen willen houden. Voor mij, als iemand die mijn studies met heel mijn hart nastreeft, is afhaken uitgesloten. Dus ging ik naar mijn huisarts en vroeg hem wat hij van de situatie vond, schrijft Dana Samson.

Zoals gebruikelijk werd mij gevraagd mijn probleem te beschrijven en ik opende het gesprek met de zin: “Eigenlijk wil ik niet gevaccineerd worden…” toen hij mij al onderbrak en zei: “Dat zou ik ook niet doen. Ik heb vijf tot tien patiënten per dag met bijwerkingen van het vaccin.”

Hij vroeg mij waarom ik die vaccinatie nodig had en ik legde hem uit dat ik in de toekomst alleen nog maar 3G [gevaccineerd, genezen, getest] zou kunnen studeren en dat de tests te duur waren. Mijn zorgen in dit verband zijn zo goed als weggenomen, nu ik weet dat althans de Humboldt-Universiteit in Berlijn niet, zoals beloofd, grotendeels teruggaat naar face-to-face-onderwijs, maar dat het grootste deel nog steeds online zal plaatsvinden. Daarom zal ik in de toekomst testen kunnen vermijden. Maar daar gaat het hier niet om.

Mijn arts zei over mijn situatie dat er geen reden was voor de vaccinatie en vertelde mij een beetje over zijn dagelijkse ervaringen in zijn praktijk.

  Beter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert - Gemakkelijker te verkrijgen

Dagelijks komen vijf tot tien patiënten bij hem met bijwerkingen of althans met het vermoeden van bijwerkingen veroorzaakt door de Corona-vaccinaties. Onder hen was een jonge patiënt die hij als spoedgeval moest behandelen terwijl ik nog in de spreekkamer zat te wachten. Theoretisch kan en moet hij elke verdenking melden aan het Paul Ehrlich Instituut. Maar daar begint de eerste moeilijkheid: elk rapport, zegt hij, duurt ongeveer 30 minuten. Dus mijn dokter zou 2,5 uur per dag extra belast worden met vijf mensen met bijwerkingen. Als er meer mensen bij mijn arts komen met een vermoeden van bijwerkingen, neemt de werkdruk enorm toe en zou mijn arts alleen al voor de rapporten tot laat in de avond moeten doorwerken. Veel andere collega’s denken er net zo over. Sommige artsen zouden de gevallen graag melden, maar de omstandigheden maken het bijna onmogelijk. Intussen zijn aan het Paul Ehrlich Instituut enkele bijwerkingen gemeld, waarover ook Gregor Amelung heeft bericht (zoals hier over de fatale sinustrombose, de toename van bijwerkingen, en hartspierontstekingen). Het stilzwijgen van de media en de politiek is echter onvoorstelbaar, gezien de overvloed aan bekende bijwerkingen.

De verscheidenheid aan bijwerkingen is immens. Uit mijn privé-kring ken ik het geval van een marathonloper die na de tweede vaccinatie een diepe beenveneuze trombose opliep. Dit werd pas in het academisch ziekenhuis onderkend en hij kon gelukkig op tijd maatregelen nemen. Mijn dokter heeft één persoon in zijn praktijk gezien die verlamd was als gevolg van de vaccinatie. Een andere persoon verloor in een zeer korte tijd 17 kilo spiermassa. Sommige mensen zijn gestorven, in het district van mijn dokter kent hij 85 sterfgevallen. Onder hen een medisch collega.

  Amerikaanse databank voor bijwerkingen: COVID-19 vaccinaties verhogen misvormingen bij baby's honderdvoudig

Er zijn geen grenzen aan wie bijwerkingen heeft, zegt mijn dokter. Het treft zowel mannen als vrouwen, en zowel jonge als oude en sportieve mensen. Het is echter merkbaar dat rokers en vrouwen die de anticonceptiepil gebruiken, last hebben van bijwerkingen. Onder de bijwerkingen zijn vooral hoofdpijnen, die de jonge vrouwen aanvankelijk niet in verband zien met de vaccinatie. Veel andere patiënten meldden pijn in hun linkerarm. De klachten zijn pas na de tweede vaccinatie ontstaan en wijzen volgens mijn arts op sinustrombose. Een oorzakelijk verband kon derhalve niet worden uitgesloten. Men zou denken dat iedereen dit verband zou onderkennen en geschokt zou zijn door het nieuws dat gezonde mensen niet meer gezond zijn na vaccinatie. Helaas is dit niet het geval, en met name politici gooien olie op het vuur en lokken mensen met de “opheffing van de beperkingen van de grondrechten” als zij zich laten vaccineren.

Dat brengt ons bij de reden voor de meeste mensen om zich te laten vaccineren: Vrijheid. Net zoals ik bezorgd ben over het verlies van mijn studies, willen veel mensen weer mogen reizen of sociale evenementen bijwonen. Degenen die niet gevaccineerd zijn, hebben de rode kaart. Mijn dokter constateert dit dagelijks: “De meeste mensen willen gevaccineerd worden omdat ze weer willen reizen. Niet omdat ze echt bang zijn voor Corona.”

Ik vraag me al maanden af in wat voor wereld we terecht zijn gekomen. Vrienden die elkaar uitsluiten van bijeenkomsten omdat iemand niet is ingeënt. Mensen die niet om elkaar geven in hun gedeelde flat wanneer ze een Corona-infectie hebben, omdat ze bang zijn het van de ander op te lopen. En bovenal, de media en sociale druk voor vaccinatie. Ik ben er zeker van dat ik niet aan die druk wil toegeven. En werd door de dokter met een flauwe hoop naar de deur begeleid:

  EEN “VACCINPANDEMIE”: Australische senator Malcolm Roberts' dringende oproep aan de wereld om wakker te worden

Reeds aan het begin van het gesprek vertelde hij mij dat de maatregelen spoedig zouden worden opgeheven. Hij had post ontvangen van de Vereniging van Artsen voor Wettelijke Ziektekostenverzekering en hij heeft er alle vertrouwen in dat er spoedig een einde zal komen aan de maatregelen.

Ik kan alleen maar hopen dat mijn dokter gelijk krijgt en dat het KBV met zijn eis zal slagen. Tot dan, betekent het voor veel mensen: Hou vol. Sommigen zullen momenten hebben waarop zij zich afvragen of zij niet beter de “gemakkelijke” uitweg kunnen kiezen. En dat is het moment waarop we ons allemaal moeten herinneren: Het is niet de gemakkelijkste weg, maar de weg met immense risico’s die niet kunnen worden ingeschat.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tragedie in Spanje: 761 ouderen stierven in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZo werkt manipulatie: Hoe het aantal “ongevaccineerden” van 20% naar 65% kan worden verhoogd
Volgend artikelZal Israël zijn mislukte Covid-beleid laten varen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wel denk ik dat hier de drijfveer voor de modificatie hetzelfde is.
    De misleiding van de msm en het gekonkel van wat zich politiek noemt heeft zijn werk goed gedaan. Dit waarschijnkijk dat ze zich goed gedekt voelen door het grote kapitaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in