Het Coronavirus “is uitdrukkelijk een ziekte van de globalisering”, zegt een pandemie historicus aan de universiteit van Yale.

In een interview in de Wall Street Journal vertelt Frank Snowden van de universiteit Yale hoe de pandemie van het Coronavirus een bedreiging vormt voor het globalistische wereldbeeld van het vrije verkeer van mensen en de vrije handel.

In het interview wordt vastgesteld dat dat het Coronavirus het globalisme besmeurt en de Amerikanen en de volkeren van Europa in de richting van nationalisme duwt:

Maar terwijl de builenpest de macht van dorpen en stadstaten naar de nationale hoofdsteden zag opschuiven, moedigt het Coronavirus een decentralisatie van het gezag aan van supranationale eenheden naar de natiestaat. Dit is het duidelijkst in de Europese Unie te zien, waar de lidstaten hun eigen oplossingen bepalen. De open grenzen binnen de EU zijn gesloten en sommige landen hebben de export van medische benodigdheden beperkt.

Snowden vertelt de Journal dat het Coronavirus een direct gevolg is van de globalisering na bijna vier decennia van vrijhandelspolitieke initiatieven:

Het Coronavirus bedreigt de economische en politieke pezen van de globalisering, en zorgt ervoor dat ze tot op zekere hoogte ontrafeld worden. Het Coronavirus is nadrukkelijk een ziekte van de globalisering. Het virus valt het hardst aan in steden die dichtbevolkt en verbonden zijn door snelle vliegreizen, door bewegingen van toeristen, van vluchtelingen, van allerlei zakenmensen, van allerlei in elkaar grijpende netwerken, aldus Snowden.

Globalisering, merkt Snowden op, heeft ertoe geleid dat het Coronavirus grote gevolgen heeft gehad voor de rijkste in de samenleving.

Ademhalingsvirussen hebben de neiging om sociaal willekeurig te zijn in wie ze besmetten. Toch lijkt het Coronavirus, vanwege zijn oorsprong in de sectoren van de globalisering, de elite op een spraakmakende manier te hebben beïnvloed. Van Tom Hanks tot Boris Johnson, mensen die vaak reizen of in contact komen met reizigers zijn bij de eersten die besmet raken.

  België heeft een van de hoogste infectie- en virusdodencijfers ter wereld - ligt de reden hiervoor in de migratie?
Vorig artikelDuitsland: 16-jarige zwarte ‘vluchteling’ bijt vrouw in het gezicht
Volgend artikelHet probleem met “Door de Mens Veroorzaakte Opwarming van de Aarde”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Bill Gates and the Population Control Grid – 17-05-2020
  ‘The takeover of public health that we have documented in How Bill Gates Monopolized Global Health and the remarkably brazen push to vaccinate everyone on the planet that we have documented in Bill Gates’ Plan to Vaccinate the World was not, at base, about money. The unimaginable wealth that Gates has accrued is now being used to purchase something much more useful: control. Control not just of the global health bodies that can coordinate a worldwide vaccination program, or the governments that will mandate such an unprecedented campaign, but control over the global population itself.’
  https://www.youtube.com/watch?v=igx86PoU7v8

 2. ‘Hoe hypocriet de geneesmiddelenindustrie reageert op de effectieve werking en positieve invloed, die hydro-chloroquine heeft, als (ook preventief) geneesmiddel tegen de COVID-19-verschijnselen, is veelzeggend. Zij zien hun toekomstige afzet van een Corona-vaccin in rook opgaan. Maar de feiten blijven de feiten en wellicht is die negatieve houding van de cowboys van Big Pharma’ wel een extra stimulans en bevestiging van de werking van de hydro-chloroquine-cocktail, zoals die hieronder staat afgebeeld. Er is wéér een nieuw substantieel bewijs geleverd, van die werking, doordat Marokko publiekelijk verklaart, dat het middel UITERST EFFECTIEF werkt.

  Alle personen die in contact zijn geweest met coronapatiënten, krijgen in Marokko inmiddels preventief chloroquine toegediend. Het Marokkaanse Ministerie van Volksgezondheid besloot om alle mogelijke gevallen van COVID-19 het antimalaria-medicijn chloroquine en azythromicyne toe te dienen, vaak nog voordat besmetting is bevestigd. Zodra de test negatief blijkt wordt de behandeling stopgezet.’

  https://www.wanttoknow.nl/nieuws/marokkaanse-minister-chloroquine-werkt-ook-bij-ons/

  ‘Heb je gehoord dat deze wet eraan kwam.. Via de MSM, zoals NOS en RTL, via de grote kranten? Niks, het verhaal over de ‘1,5 Meter-wet’ is heel simpel STIEKEM in elkaar gestoken. De strekking is simpel: ‘anderhalve meter afstand houden of anders een boete’. De tijdelijke maatregel met deze inhoud, die al sinds 15 maart geldt, zal per 1 juli worden verankerd in de speciale corona-wet van CDA-minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge. Ben jij een CDA-stemmer en wist je dit niet..? Wellicht dat je dan kunt concluderen, wat je bij de volgende verkiezingen te doen staat..’

  https://www.wanttoknow.nl/nieuws/15-meter-in-de-wet-hoezo-doorgestoken-kaart/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in