Het trieste resultaat van Merkel’s grensopening: officieel 1,3 miljoen misdaden door asielzoekers

0

Het is een resultaat dat gezien mag worden: sinds de illegale grensopening door Angela Merkel in september 2015 werden er 2.645 islamitische terreurzaken en 1,3 miljoen misdaden gepleegd door zogenaamde vluchtelingen geregistreerd.

De islamitische terreuraanslag in Berlijn heeft het veiligheidsrisico door een fundamenteel verkeerd migratiebeleid weer aan het licht gebracht. De 30-jarige asielzoeker uit Irak, Sarmad A., combineert in één persoon de desastreuze gevolgen van het beleid van de Duitse regering: bekend bij de politie, onderhevig aan deportatie, contacten in het islamistische terreurmilieu. De Allahu-Akbar-terreur van Berlijn toont ook de willekeur en de wrede ideologie van de radicale islam, waarvan elke burger het slachtoffer kan zijn, schrijft auteur Stefan Schubert op Anonymous News.

Alleen al in 2019 heeft het Federaal Parket 663 nieuwe terreurprocedures ingeleid. 400 van deze procedures werden geopend op het gebied van islamistisch terrorisme. We zitten nu in het 5e jaar van Merkel’s “grensopeningen”, en de mediale taalpolitie probeert dit begrip grotendeels te taboeïseren.

Droevige noodlottige dag

Hoe het begrip ook mag heten, 13 september 2015 zal de Duitse geschiedenisboeken ingaan als de dag waarop Angela Merkel de federale politie, voorheen de federale grenswacht, verbood om de grenzen van Duitsland – de identiteit van het land – de sociale stelsels en in het bijzonder de veiligheid van de burgers te beschermen.

Op verzoek van de auteur heeft de persdienst van de federale procureur-generaal (GBA) het aantal islamitische terreurprocessen voor 2019 bekend gemaakt. Met 400 van de in totaal 663 terreurgevallen valt het merendeel van alle terrorismezaken, expliciet 60,3 procent, net als in voorgaande jaren in de categorie van het islamistisch terrorisme.

De analyse van de terreurcijfers van de afgelopen jaren zegt ook meer over de feitelijke veiligheidssituatie in het land dan de manipulatieverdachte Politie Criminaliteitsstatistieken (PKS) van Seehofer wil doen laten geloven.

Het verloop van de vluchtelingenstroom en het zeer problematische aandeel van islamisten en terroristen is dus direct af te lezen aan de cijfers van de procureur-generaal. Volgens deze cijfers heeft de procureur-generaal sinds 2015 in totaal 2645 islamitische terreurzaken aangespannen.

 • In 2015 zijn er 108 terrorismezaken met een islamitische inslag geopend.
 • In 2016 is dit aantal bijna verdubbeld met 201 islamitische terreurgevallen.
 • In 2017 komt de vluchtelingengolf tot uiting in de statistieken met 1052 gevallen van terrorisme.
 • In 2018 werden 884 islamitische terreurgevallen gedocumenteerd.
 • In 2019 kwamen daar nog eens 400 islamitische terreurgevallen bij.
  Duitslands hoogste bankdirecteur ziet een tsunami van faillissementen aan de horizon rijzen

Ondanks de 2645 gevallen van islamistisch terrorisme schaamt de Bondsregering zich niet  om het sprookje van het “veiligste Duitsland ooit” te verspreiden. In plaats van het verlies aan interne veiligheid aan de kaak te stellen, nemen grote mediahuizen meestal de voorgeschreven taal van het Kanseliersbureau één op één over.

Met zijn journalistieke eed van onthulling zou men in autoritaire staten al lang geleden over harde overheidspropaganda spreken in plaats van onafhankelijke, uitsluitend op feiten gebaseerde berichtgeving. Een blik op de persberichten van het GBA volstaat om te zien dat grote aantallen immigranten uit Syrië, Irak en Afghanistan het doelwit zijn van de veiligheidsautoriteiten als terreurverdachten.

Maar de enorm toegenomen terroristische dreiging van moslimvluchtelingen is een van de grootste taboes op het gebied van binnenlandse veiligheid en wordt zelfs genegeerd. Kortom, de islamitische terreurdreiging in Duitsland blijft extreem hoog. Verdere aanslagen door islamitische terroristen kunnen te allen tijde worden verwacht.

Tot 1,3 miljoen misdaden door immigranten

In tegenstelling tot voorgaande jaren werd de bevolking tijdens een persconferentie van het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken niet op de hoogte gebracht van de alarmerende cijfers voor 2019; in plaats daarvan plaatste het Bundeskriminalamt (BKA) het situatiebeeld zonder enige indicatie op haar eigen homepage.

Het situatiebeeld “Misdaad in de context van immigratie” van de Federale politie is echter niet te zien op de startpagina van de BKA homepage, maar is pas na een paar klikken te vinden. Op 3 maart 2020 werden de kernverklaringen voor de eerste drie kwartalen van 2019 over migrantencriminaliteit daar als PDF-download gedeponeerd. Een transparante aanpak van de immigrantencriminaliteit sinds 2015 zou er zeker anders uitzien.

  Duitsland wordt mogelijk gedwongen alle industrieën te sluiten - Duitse minister overtuigd dat dit offers zijn die de Duitsers bereid zijn te brengen om Rusland te straffen voor zijn invasie in Oekraïne

Nu, medio augustus 2020, is het BKA er nog steeds niet in geslaagd om de totaalcijfers voor 2019 te publiceren. Als cynicus is men geneigd vergevingsgezind te zijn; de Merkelpolitie is immers volop bezig met het criminaliseren en vervolgen van critici van het migratiebeleid.

De Nobelprijswinnaar voor de literatuur Alexander Solzhenitsyn heeft het treffend geformuleerd, met een bijna beangstigende actualiteit voor Duitsland:

Een marxistisch systeem is herkenbaar aan het feit dat het de criminelen spaart en de politieke tegenstander criminaliseert.

Als men de term “marxistisch” vervangt door “totalitair”, dan geeft deze beschrijving van de stand van zaken door de Nobelprijswinnaar voor de literatuur vrij nauwkeurig de zeer twijfelachtige herstructurering van Duitsland in de afgelopen jaren weer.

Hoe ver deze transformatie naar de nieuwe normaliteit van een voor altijd totalitaire staat al is gevorderd, blijkt uit het nieuwe boek Vorsicht Diktatur! van de auteur, waarin wordt onthuld, gedocumenteerd en geanalyseerd hoe een totalitaire staat wordt opgebouwd in de schaduw van de Coronacrisis, de klimaathysterie, de EU en haatspraak.

De gegevens die het BKA op 3 maart 2020 publiceerde, spreken voor zich en hebben betrekking op de periode van 1 januari tot 30 september 2019. De volgende gegevens hebben dus betrekking op de eerste drie kwartalen van 2019, de cijfers tussen haakjes zijn een extrapolatie van de cijfers van de auteur voor het hele jaar 2019.

Met uitzondering van schendingen van de vreemdelingenwet hebben immigranten/vluchtelingen in de eerste drie kwartalen in Duitsland 199.625 misdaden gepleegd. Geëxtrapoleerd voor het jaar als geheel, zal het aantal strafbare feiten naar verwachting ongeveer 266.000 bedragen. Hieronder vallen 47.477 (63.303) mishandelingen en misdaden tegen de persoonlijke vrijheid. In vijfenzeventig procent van deze gevallen gaat het om lichamelijk letsel.

  Duitse apotheker wil geen mondkapjes verstrekken aan AfD-stemmers

Er worden drugsdelicten gemeld met 21947 (29262) gevallen. Bovendien worden in het BKA-document 3702 (4936) misdaden tegen seksuele zelfbeschikking opgesomd. Rapportage over de opeenstapeling van seksuele misdaden door asielzoekers is grotendeels afwezig in de mainstream media, net zoals een publieke veroordeling van de misdaden door de Duitse regering. Misdaden tegen het leven [moord, doodslag], het ernstigste misdrijf dat kan worden gepleegd, wordt vermeld als 261 (348).

De vluchtelingenstroom wordt gevolgd door een stortvloed van criminaliteit

De meerderheid van de hedendaagse moslim massa-immigratie heeft geleid tot een epidemische lawine van criminaliteit. Dit wordt niet alleen beweerd door “kwaadaardige populisten”, maar wordt ook bewezen door de statistieken van de BKA. De zeer verontrustende samenstelling van voornamelijk mannelijke en islamitische immigranten en hun betrokkenheid bij misdaden zijn duidelijk zichtbaar in de situatiebeelden van het BKA. Volgens het BKA zijn de belangrijkste overtreders Afghanen, Irakezen en Syriërs.

Sinds de grensopening in 2015 heeft de BKA ongeveer 1,3 miljoen misdaden geregistreerd die door immigranten/asielzoekers zijn gepleegd. Uitgesplitst naar de afzonderlijke jaren wordt het verlies aan controle als volgt gekwantificeerd:

 • 2019 (01.01-30.09.2019): 199.625 misdaden (266.166 geëxtrapoleerd naar 2019).
 • 2018: 296.226 misdaden
 • 2017: 289.753 misdaden
 • 2016: 293.467 misdaden
 • 2015: 206.201 misdaden
 • Totaal: 1.285.272 (1.351.813)

De cijfers zoals beschreven zijn voor iedereen te lezen op bka.de met het trefwoord “Bundeslagebild Kriminalität im Kontext von Zuwanderung”. Een gedetailleerde analyse van deze alarmerende feiten en een voorspelling van de toekomstige veiligheidssituatie is te vinden in het nieuwe boek Vorsicht Diktatur! van de auteur.

In het EU Parlement: “Mevrouw Merkel, u bent de doodgraver van Europa!”

Vorig artikelLeugenmedia – Aanklager: “16 -jarige jongen'” die Groot-Brittannië probeerde te bereiken was een 28-jarige man
Volgend artikelEuropa roept: Migranten bestorming op Spaanse enclave Melilla – 1 dode
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in