Het Federaal Ministerie van Volksgezondheid in Berlijn heeft nu officieel een zogenaamde samenzweringstheorie bevestigd. Volgens de zeer officiële verklaring van de autoriteit kan een Corona-infectie niet worden opgespoord met een PCR-test.

Het is nauwelijks te geloven, maar de Corona-fraude van de staat is eindelijk aan het licht gekomen. Het Ministerie van Volksgezondheid heeft bevestigd dat de PCR-tests eigenlijk niet in staat zijn om een infectie in de zin van de wet op infectiebescherming op te sporen. Dat blijkt uit het antwoord op een vraag van een niet tot een bestaande parlementaire fractie behorend parlementslid, Marcel Luthe.

De autoriteit verklaarde dat het zich in het kader van de wet om een “reproductieve agentia (virus, bacterie, schimmel, parasiet) of een ander biologisch overdraagbare agentia dat een infectie of een overdraagbare ziekte bij de mens kan veroorzaken” moet handelen om als een “ziekteverwekker” te worden beschouwd. Op de vraag van het parlementslid of “een zogeheten PCR-test in staat is om een onderscheid te maken tussen een ‘reproductieve’ en een ‘niet-reproductieve’ virus”, antwoordde de regeringsadministratie met een “nee”.

PCR-tests zijn puur bedrog

Hiermee geeft de autoriteit officieel aan dat er in Duitsland op grote schaal wordt gefraudeerd. Ondanks deze kennis gebruikt de Duitse regering de resultaten van de PCR-tests om de vrijheden van de burgers te beperken en andere willekeurige maatregelen te nemen om zogenaamd tegen infectie te beschermen. Dit is pure dictatuur en schendt met voorbedachten rade de rechtsstaat, schrijft auteur Günther Strauß op Anonymousnews.

De afgevaardigde Marcel Luthe is ook geschokt door deze schandalige handeling. Hij zegt tegen de Berliner Zeitung:

Het is nu dringend tijd om weer rationeel en in overeenstemming met de rechtsstaat te handelen. Als zelfs de regering moet toegeven dat de dagelijks gerapporteerde testcijfers niet duiden op een infectie in de zin van de wet, ontbreekt ook de basis in de verordeningen. Want niemand kan op dit moment zeggen of en hoeveel infecties er daadwerkelijk aanwezig zijn. De tests kosten immense resources, zijn een miljardenbusiness voor de fabrikanten, maar zijn nutteloos voor de bestrijding van infecties.

Corona-bedrog aan het licht gebracht: PCR-tests zijn volledig nutteloos en dienen alleen om te manipuleren

  Professor infectieziekten: deze massale inenting is niet nodig
Vorig artikelLinkse journalist: de inconsistenties tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen en het zwijgen van de anti-corruptie politicus Nawalny
Volgend artikelZe verbranden onze vlaggen en stappen dan in de boten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  1. In Duitsland heb je overal grote protesten want daar gebruiken ze hun gezonde verstand. In Nederland is het volk volledig in de ban van de corona religieuze sekte. De muilkorfschaap is haast niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zelfs als er in Duitsland de pcr test verboden wordt en de maatregelen ontbonden blijven we in Nederland onze Führer Adolf Rutte en Hugo Goebbels trouw.

    • Nou als er een tegen de NWO was, dan was dat Adolf wel, hij vocht ten dezelfde figuren waar we nu tegen bechten! De elite van banken, communisten, zionisten en pedo’s, satanisten! Hij wist toen al dat men het blanke ras wilden uitmoorden! Kijk maar eens naar Europa, the last battle, nu met Nederlandse ondertiteling, op bitshute!

    • Wel iedereens gedachten zijn voorlopig nog vrij en dus respecteer ik uw mening. Ik respecteer echter ook de mening, gebaseerd op wetenschappelijke prestaties van bvb Nobelprijswinnaars zoals Kary Mullis, uitvinder van de PCR-test die stelt dat de PCR-test ongeschikt is om eender welke actief of passief virus op te sporen, laat staan te identificeren dat iemand een virus genaamd covid-19, H1N1 of whatever heeft. Ook geeft Kary Mullis zijn mening weer over A.Fauci die een agenda zou hebben die ‘het niet goed met ons voorheeft’. Maar luister aub niet naar mij, luister een 10-tal minuutjes naar de uitvinder van de PCR test zelf. https://odysee.com/@stpierrs:f/PCRInventorKaryMullis:8 Op het ‘democratische platform ‘Google’ staat dit interview niet eens meer of het wordt sterk (kwalitatief) gemanipuleerd. En nog een klein weetje, ik reageer overal onder mijn eigen echte naam.

  2. ‘Elon Musk Positive & Negative For Covid-19 After Taking 4 Tests In 1 Day: ‘Something Extremely Bogus Is Going On. Same Machine, Same Test, Same Nurse’

    He also said that neither he nor his family will likely take future coronavirus vaccines once they become available, saying that the response to the pandemic has “diminished [his] faith in humanity.”

    https://humansarefree.com/2020/11/elon-musk-positive-negative-for-covid-19-after-taking-4-tests-in-1-day-something-extremely-bogus-is-going-on-same-machine-same-test-same-nurse.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in