Hier zijn ze de collega’s van Brahim, de islamitische moordenaar in Nice. Moslims in Tunesië verbranden de vlaggen van Frankrijk en andere Europese landen in naam van Allah. Het zijn dezelfden die dan aan boord gaan van de boten naar Europa:

Bootmigranten zwaaien met hun messen – Matteo Salvini: Moeten we die ook verwelkomen?

  Italië: "Wie zich niet laat vaccineren, wordt ontslagen"
Vorig artikelDuitse regering bevestigt statelijke Corona-fraude: PCR-tests kunnen geen infectie opsporen
Volgend artikelInterne opstand tegen Marine Le Pen: “Te gematigd tegenover de islam”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Goh, en dan te bedenken dat er in het ‘Westen’ een nieuwe, nogal kleurrijke, vlag is gehesen. Die zal vast ook nog wel aan de beurt komen. Frau Merkel gaf destijds publiekelijk het voorbeeld door met een grimas de Duitse vlag ‘weg te doen’ en zij is, zoals velen wel weten, een ondergeschikte van Erdogan.

  2. Het is goed dat dat tuig hier ons land binnen komt want tuig bestrijd je met tuig en onze leiders en elite zijn tuig dat zij voor ons kunnen aanpakken want ons laf verraders volk is daar niet in staat voor, dus laat ze maar komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in