Fritz* (naamsverandering) heeft jarenlang als politieagent in Berlijn gediend. Hij kent de patrouilledienst heel goed en weet wat er achter de schermen gebeurt. Een vertegenwoordiger van de Anonymousnews redactie heeft hem onlangs ontmoet voor een gesprek onder vier ogen. Hij vertelde hen enkele schandelijke details, verhalen uit de huidige politieroutine, die we u natuurlijk niet willen onthouden.

In Berlijn is er een “Misdaad Situatiebeeld” (een informatiepagina) op het politie-intranet, waar een geselecteerde kring van collega’s toegang toe heeft en waar ze op de hoogte worden gebracht van lopende zaken, statistieken en arrestaties. Ik heb er toegang toe omdat ik direct te maken heb met straatcriminaliteit. Op deze informatiepagina staan foto’s, namen en feiten, alsmede het uiterlijk van de verdachten of de daders in de misdaadzaken. Wie daar leest, weet dat er veel buitenlandse daders zijn. Zelfs degenen die daadwerkelijk een Duits paspoort hebben, maar daders zijn met een migratie-achtergrond. Er was een zaak in een vluchtelingenhuis waar twee mannen een jongen seksueel hadden misbruikt en daarvoor werden gearresteerd. Deze zaak verdween achteraf onverklaarbaar van de interne lijst in de ‘Misdaad Situatiebeeld’. In september was er weer een geval waarin een vrouw aan het zonnebaden was, in slaap viel en plotseling een naakte Arabier bovenop haar lag en haar wilde verkrachten. Toen ze zich verzette, mishandelde hij haar zo ernstig dat ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen. De man werd gearresteerd, in hechtenis genomen en was al bekend bij de politie. Hij was pas kort daarvoor vrijgelaten. Ook deze zaak is daarna verdwenen en men kan tevergeefs zoeken naar een persbericht over deze kwestie.

  Stasi-alert: Duitse burgemeester geeft videotraining aan kinderen om hen te informeren sceptici van Corona-mondkapjes bij politie aan te geven

Er zijn andere gevallen die niet direct verband houden met de site, maar die betrekking hebben op de dagelijkse routine. Zo werden we eens opgeroepen voor een zaak waarin een prostituee een asielzoeker als klant had. Maar tijdens de geslachtsdaad deed hij zijn condoom af en toen de vrouw weigerde, probeerde hij haar portemonnee te pakken. De afdeling strafrechtelijk onderzoek, die verantwoordelijk is voor onmiddellijke maatregelen, probeert voortdurend misdaden te bagatelliseren om werk te besparen (afhankelijk van de klassering kan men hiermee enkele uren werk besparen). Omdat de prostituee geen Duits sprak, bood de recherche haar de mogelijkheid om haar verklaring op een ander moment af te leggen, omdat er op korte termijn geen tolk beschikbaar was, hoewel de conclusie duidelijk is dat de ervaring leert dat de verklaring dan nooit wordt afgelegd. Dat was toen ook het geval en ik heb nooit meer iets van de dame gehoord.

Toen was er een overval op een toerist die zwaar gewond raakte door een steekaanval: Beschrijving van de dader -> Arabisch uitziende mannen! Opnieuw geen vermelding door de persdienst van de Berlijnse politie.

Een ander geval deed zich voor op straat, waar een bewusteloze Syrische man werd gevonden met zware bloedingen op zijn hoofd. Toen hij bijkwam en ondervraagd werd, vertelde hij hen dat hij alleen maar gevallen was en dat ze een vriend van hem moesten bellen die zijn verhaal zou bevestigen. Het vermoeden bestond dat de Syriër met een pooier in botsing was gekomen. Ook deze zaak werd niet opgepakt, maar genegeerd, hoewel het duidelijk een misdrijf was.

  Duitse inwoners gevraagd om woonruimte beschikbaar te stellen voor asielzoekers

Enige tijd geleden werd een man van achteren aangevallen door een groep mannen tijdens een vechtpartij, die hem letterlijk afslachtten met 19 steekwonden in de rug (hij overleefde het). De volgende dag werden alle drie de verdachten vrijgelaten en werd er alleen een aanklacht wegens lichamelijk letsel ingediend, hoewel de toestand van het slachtoffer met 19 messteken meer zou hebben kunnen toelaten. Bijvoorbeeld intentie om te doden of poging tot doodslag. Onmiddellijke politiemaatregelen zoals het zoeken naar aanwijzingen, verhoor enz. werden niet genomen.

Veel lichamelijke letsels worden niet meer geregistreerd als poging tot moord, hoewel dat eigenlijk wel zou moeten. En in Berlijn waren er vorig jaar meer afgeronde moorden. De meeste moordpogingen worden echter als lichamelijk letsel opgenomen of als zodanig geteld. Eén zaak maakt dit heel duidelijk. Een gevecht tussen twee buitenlanders in een bar escaleerde en een van hen verliet de bar, ging weg en kwam ongeveer een half uur later terug met een vuurwapen om de andere in de maag te schieten. Dit werd behandeld als gevaarlijk lichamelijk letsel, hoewel het een duidelijk geplande handeling was met veel tijd ertussen. Poging tot moord zou erin hebben gezeten, of in ieder geval doodslag. De man moest naar een spoedoperatie omdat zijn maag geperforeerd was.

In Wilmersdorf en Steglitz waren er een tijdje geleden vier verkrachtingen. Hiervoor werd een asielzoeker voor het gerecht gebracht. Ik heb dit verslag van de burgerpers gekregen; de politiepers heeft er, voor zover ik weet, helemaal geen aandacht aan besteed, en er stond niets over in de intranetlijst.

  Schokstatistiek: 10% oversterfte in Duits COVID-19 vaccinatiejaar

Bovendien: Toen de vluchtelingencrisis begon, wilde de politiebond de collega’s ontlasten en dwong ze af dat men voor migranten/vluchtelingen geen aangifte meer hoefden te doen voor illegale binnenkomst en direct naar een accommodatie konden gaan. Maar in feite was dit een geval van obstructie van het recht, en alle schendingen van de verblijfswet bleven ongestraft. De vakbond werd echter gehuldigd voor deze capitulatie aan de wetregels, omdat het een enorme vermindering van de werklast betekende.

Dat is precies wat ik zelf heb gezien. Veel politieagenten ervaren soortgelijke dingen, maar doen hun mond niet open, omdat ze ofwel al veel te verliezen hebben, door huis, familie en dergelijke, ofwel net een lening hebben afgesloten om een bestaan op te bouwen. Vooral jonge collega’s die net een auto en een huis op krediet hebben gekocht, houden zich rustig, hoewel ze de regels kennen. Maar ze verhuizen liever naar de Berlijnse buitenwijken en sturen hun kinderen naar privéscholen dan dat ze daar wonen waar ze meestal werken. Slechts een paar durven iets te doen. Zo werd de video van de trap schoppers op het metrostation Hermannstraße, die viraal werd gedeeld op sociale netwerken, eerst illegaal onder de aandacht gebracht door iemand van binnenuit. Pas nadat de video al publiekelijk was, heeft de Berlijnse politie de daders openbaar gemaakt. Zonder dit lek zou de zoektocht waarschijnlijk nooit succesvol zijn geweest.

Illegale migranten in Duitsland: Wij zijn gasten en verwachten meer luxe!

Vorig artikelAsielzoeker probeert meisje te molesteren – asielzoeker krijgt pak
Volgend artikelGlobalisme is een cultureel-marxistische ideologie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Dit gebeurt niet alleen in Duitsland ! Óók in Nederland is de bekende doofpot gehéél gevuld met identieke voorvallen, gepleegd door onze “verrijkers” !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in