Louisa Martens' rouwbericht, Louisa Martens geboren 02 maart 1994, gestorven 19 september 2021.

Louisa Martens, 27 jaar, schrijft op een forum van de Duitse Barmer zorgverzekeraar over de bijwerkingen van haar COVID-19 vaccinatie. In een dialoog met anderen schrijft ze dat ze erover denkt zichzelf van het leven te beroven. Kort daarna merkt een dokter op dat Louisa is overleden, bericht Corona-blog.net.

Louisa Martens

Op een forum van de ziektekostenverzekeraar van Barmer komt men een geval tegen, het geval van Louisa Martens, gedateerd 26 augustus 2021. Zij beschrijft op het forum dat zij enorme bijwerkingen heeft als gevolg van de COVID-19 vaccinatie. Zij vertelt hoe haar hoofd sinds de vaccinatie anders aanvoelt en hoe haar prestaties beperkt zijn omdat zij voortdurend moe is.

RE: RE: RE: Astrazeneca sinds 7 weken bijwerkingen

Hoi, ik heb een soortgelijke ervaring. Ik heb al 7 weken bijwerkingen en mijn hoofd is helemaal anders. Ik ben niet zo efficiënt als gewoonlijk en word snel moe. Ik ben zo wanhopig en zou heel graag willen weten of het weggaat en zo ja, hoe???

Met vriendelijke groet,
Louisa Martens

Auteur: Louisa Martens

Aanmaakdatum: 26 augustus 2021 12:36:24

Op 15.09.2021 verschijnt Louisa weer op het forum en schrijft dat ze erover denkt een eind aan haar leven te maken.

RE: Astrazeneca sinds 8 weken bijwerkingen

Hoi, ik ben het weer.
Hoe gaat het intussen met jullie?
Ik heb sinds 5 juli bijwerkingen. Het is verschrikkelijk. Ik denk erover mijn leven te beëindigen. Was vroeger zo’n actief persoon. Ik heb nog steeds deze hoofdpijnen en het is moeilijk om me weer vitaal voor te stellen. Word bij de geringste activiteit snel moe. Ik was daarvoor in goede gezondheid. Ik weet niet hoe ik mijn leven verder moet plannen als ik mezelf niet kan zijn. Ik vond het ondoordacht dat mijn vaccinatiecentrum met Astrazeneca  gooide als bedorven brood dat je nog kunt eten. Ik heb er veel last van. Ik ben woedend en verdrietig.

  De geallieerde Holocaust op Dresden

Hier is mijn telefoonnummer om te ruilen: 01748725644.

Met vriendelijke groet,
Louisa (27 jaar)

Auteur: Louisa Martens

Aanmaakdatum: 15 september 2021 09:20:37

Op 16 september 2021 schrijft zij dat zij de mogelijkheid om te studeren heeft opgeschort vanwege haar lichamelijke kwalen.

RE: RE: Astrazeneca sinds 7 weken bijwerkingen

Hallo Anja!
Ik ken het probleem van die slapende voet heel goed. Bij mij is het vaak zelfs de linkerkant van mijn lichaam. En mijn hart voelt vreemd. Helaas is mijn linkerkant van de hersenen ook aangetast, waardoor ik soms overweldigd ben. Ik ben nu 27 en ik vraag me af hoe ik ermee moet leven. Ik heb mijn plannen om naar de universiteit te gaan vanwege de lichamelijke problemen voorlopig afgezegd. Vermoeidheid en zwakte. Ik voel me een beetje hopeloos en vraag me af wanneer en hoe het beter bij jou is geworden?

Met vriendelijke groet,
Louisa.

Auteur: Louisa

Aanmaakdatum: 16 september 2021 20:36:21

Op 08 oktober 2021 schrijft ene Dr. Gregor Hauss dat Louisa op 19 september 2021 is overleden. Of Louisa zichzelf van het leven heeft beroofd of stierf als gevolg van de vaccinatie blijft open.

mRNA

Louisa is al op 19 september 2021 overleden.

Wat bedoel je met “Zoek op het internet naar dingen die de spike-eiwitten doen verdwijnen.” Omdat er bij vaccinaties in een tent of vaccinatiebus meestal geen sprake was van aspiratie [het aanzuigen van bloed ter controle geen bloedader geprikt te hebben, red], kwam 5 tot 10% van de injecties in het bloed terecht. Dan gaat het vaccin kriskras door het hele lichaam en komt in allerlei cellen terecht. Om te voorkomen dat het immuunsysteem deze geïnjecteerde en nu vreemde eiwitproducerende cellen elimineert, is in het mRNA een functie ingebouwd die hun eliminatie verhindert: De killercellen van het immuunsysteem, die normaal de eliminatie uitvoeren, krijgen door de geïnjecteerde cellen de relevante Toll-Like receptoren uitgeschakeld. Als gevolg daarvan worden de killercellen blind en elimineren zij niets meer, zij zien geen gevaccineerde cellen meer, maar ook geen kankercellen, geen andere virussen. Conclusie: de “in het bloed gevaccineerden” hebben nu een AIDS-syndroom (verworven immuundeficiëntie-syndroom). En elke winter, moeten AIDS patienten met alles heel erg voorzichtig zijn.

  Coronaterreur tegen kinderen: kinderarts gaat naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag vanwege verplichte mondkapjes

Auteur: Dr. Gregor Hauss

Aanmaakdatum: 08 oktober 2021 11:00:54

Wie kan de echtheid verifiëren? Was Louisa alleen gelaten met haar lot? Op internet is een rouwbericht te vinden, haar (vermoedelijke) Instagram-profiel tijdlijn is sinds december 2020 gewist.

RE: Astrazeneca sinds 7 weken bijwerkingen

Liefde zal zijn,
Liefde, wat anders!

Auteur: Katharina

Aanmaakdatum: 05 oktober 2021 17:19:34

Soms breekt mijn hart bij het schrijven van deze berichten.
Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden.
Rommel.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuw rapport werpt licht op het Doomsday VaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom hebben ze in hemelsnaam “Polyethyleen Glycol” – het actieve ingrediënt in antivries – in de Covid injecties gedaan?!
Volgend artikelIsraël: de 4e, Spanje de 3e vaccinatie – maar dat heeft allemaal geen zin meer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. ‘Bedrijven, overheden, denktanks en instellingen bepalen wat wij denken, waar wij over denken, wanneer we dat bedenken en hoe we erover denken,’stelt Edward Bernays in Propaganda (1928).

  Dit fascinerende en controversiële betoog beschrijft hoe de massamedia echt werken. Hoe belangenbehartigers de media naar believen gebruiken. Hoe de nieuwsselectie tot stand komt. En hoe dat vervolgens uitgroeit tot onze nieuwe werkelijkheid. Bernays legt uit hoe de publieke opinie wordt geregisseerd. Of gemanipuleerd. Hij noemde het zelf graag ‘Het ontwikkelen van de instemming van het publiek.’ Brandend actueel in deze tijden van soundbites, clickbaits, framing en fake news.

  Het toont aan dat deze volle neef van Sigmund Freud zijn tijd ver vooruit was; Propaganda stamt namelijk uit 1928. Nog voor de opkomst van de televisie en ver voor de opkomst van internet en social media voorspelde Bernays het voortdurende gevecht om de aandacht van het publiek. Het geeft Propaganda een nieuwe urgentie.’

  https://www.succesboeken.nl/book/9789461550620

 2. Het volgende is vooral géén dooddoener. Ikzelf heb te maken gehad met vele soorten van rouwprocessen. Ondanks goed bedoelende ‘hulpverlening’ bleek dat het toch altijd op mijzelf aankwam, terwijl enige steun zo fijn had kunnen zijn. Het volgende ontving ik vandaag in mijn mailbox en ik wil de informatie graag delen met degenen die er mogelijkerwijze(!) steun aan zouden kúnnen hebben. In respect en medeleven !!

  ‘Editie over rouw – onvermijdelijk, loslaten, verdriet, verwerken.’
  https://nieuwsbrief.nedbase.nl/t/ViewEmail/j/0993C815E20E3D9D2540EF23F30FEDED/D687D7AE8E05BF651C65CA3F48968C2E

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in