[vertaling] Spanje, #risorsaINPS illegale immigrant vandaliseert en treitert een jong meisje. Drie Spaanse burgers leren hem manieren. #RadioSavana

Backup:

 

Moslim valt Deense politicus aan – moslim krijgt pak

  Illegale migrant uit Marokko vernielt auto van een vrouw die weigerde hem geld te geven
Vorig artikelHier is zijn krachtige “Mensen, het is vijf voor twaalf, niet in Nederland maar in Europa” betoog dat leidde tot zijn moord door een linkse activist in 2002
Volgend artikelDuitse politieagent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ze bereiken hun doel.
    Burgeroorlog, multi-etnische en religieuze oorlog. Ze praten over “Artificial Intelligence” en dan vullen ze Europa met deze agressieve en ongeletterde wilden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in