Een zogeheten cultuurverrijker ergens uit een shithole zwaait zodanig met een mes dat de Duitse politie het veiligst vindt om hem neer te schieten.

Dramatische politievideo: Machete-aanval op agent in de laatste seconde voorkomen

  Weer een pandemie leugen ontrafeld: bezetting Duitse ziekenhuizen in 2020 gedaald
Vorig artikelBijna 19.000 meisjes in de klauwen van allochtone prostitutienetwerken
Volgend artikelOekraïne treuzelde niet lang: “Black Lives Matter” zwarten na demonstratie meteen gedeporteerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Fijn als je een wapen hebt. Als burger mag je worden afgeslacht, schrijven ze later wel een proces verbaaltje….

  De echte boodschap is duidelijk: gewapend kun je in leven blijven. Dus waarom is het ons verboden gewapend te zijn…..

  Wie zichzelf weerbaar maakt word automatisch tot crimineel gepromoveerd, en als dusdanig door politie behandeld. Politie erkend dus niet jou recht op leven maar is zelf wel verrekte blij dat ze de spullen hebben om een ander uit te schakelen….
  De boodschap die ik daarmee krijg is simpel: mijn leven en het recht op leven zijn voor politie van nul waarde. Dijon afgelopen week was de zoveelste keiharde bevestiging dat de burger een voorwerp is dat men aan de dieren overlaat als het even moeilijk word. Dat maakt van de politie net als de moslim mijn vijand, mijn toekomstige moordenaar loopt misschien niet met een lange baard maa met een blauw uniform…….

  Onze wereld en de rechten van iedere burger moeten radicaal anders worden gegarandeerd , en anders is alle beschaving, alle moeite en al het bloeden en sterven voor vrijheid voor niets geweest….

  We zijn toe aan een echte grondwet met keiharde garanties op vrijheid.

  NU

 2. Er zijn meer wapens onder de bevolking als in totaliteit bij de “politie”; en terecht, je moet voor je eigen veiligheid zorge en dat van je gezin, want de “politie” heeft andere prioriteiten zoals bijv. handhaven van de 1,5 mtr, dat levert n.l. wél geld op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in