Zo snel en consequent kan men blijkbaar optreden tegen linkse oproerkraaiers en veeleisende migranten in het kielzog van de wereldwijde “Black Lives Matter”-protesten, zou men hier in West-Europa kunnen denken als men het nieuws uit Oekraïne volgt. Daar wordt namelijk hun zwarte “strijd tegen racisme” hun tenondergang.

In de stad Ternopil in het westen van Oekraïne kwamen in totaal zes studenten van Afrikaanse afkomst bijeen om te protesteren tegen vermeend racisme en voor de radicale linkse ‘Black Lives Matter’ beweging. Dit pakte echter niet goed uit, want anders dan in het decadente West-Europa, waar inmiddels politieagenten voor de zwarte reclamanten (moeten) knielen, gaat men in de Oekraïne anders om met de onruststokers, schrijft Unser Mitteleuropa.

Want het kleine protest riep de plaatsvervanger van de regionale raad van Ternopil, Volodymyr Bobko, op het speelveld. Hij is lid van de nationalistische partij “Svoboda” en was allesbehalve blij met de culturele verrijking in zijn rustige stad. Daarom riep hij de nationale politie en de binnenlandse geheime dienst op om de betrokken personen te identificeren en hen onmiddellijk uit Oekraïne te deporteren. Op Facebook gaf hij de volgende redenen voor deze actie:

Ze roepen op tot rellen en stelen vervolgens goederen uit lokale winkels, zoals momenteel het geval is in de VS, of ze volgen orders uit het buitenland op en betrekken ons land bij een internationaal schandaal.

Maar in zijn Facebook-post ging Bobko nog verder. Want onder de foto van de protesterende zwarten voegde hij er een toe die Ottomanen laat zien die Europese vrouwen als slavinnen verkopen. Bobko verwees naar de waarschijnlijk beroemdste slaaf van Oost-Europa uit de late Middeleeuwen, Roxelane. Hij schreef:

Roksolana is waarschijnlijk een van de beroemdste slavinnen, van wie er duizenden uit Oekraïne zijn geëxporteerd en nog steeds worden geëxporteerd. Ze hadden niet allemaal het “geluk” om voor de harem van de sultan op de slavenmarkt te worden verkocht. Velen van hen hadden het erger, ook op het Afrikaanse continent. Overigens bestaat slavernij nog steeds in Afrika, Wikipedia schrijft dat er vanaf 2013 alleen al in Nigeria 870.000 slaven zijn. Ik weet niet of er een ambassade in Ternopil [stad in het westen van Oekraïne, red] is uit Nigeria of een andere staat die betrokken was bij de slavernij. We hebben niet eens een Moskouse consulaat dat ons doet denken aan lijfeigenschap en collectieve boerderijen die eigenlijk onder het begrip slavernij vallen.

Oekraïense politie rolt mensenhandelring op die baby’s verkocht aan pedofielen in China

  Kerkleden aangevallen door Black Lives Matter, vrouwen en jonge kinderen lastiggevallen
Vorig artikelDuitse politie schiet een getinte met mes zwaaiende man neer
Volgend artikelSystematische massa-verarming: Wat de “GREEN DEAL” van de EU werkelijk betekent
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Oekraïne, Polen, Hongarije, Tsjechië ; allemaal gróte voorbeeld-landen voor “sprookjes-landen” als Nederland en de overige EUSSR-dictatuur-staten.

 2. Vergeet Roemenie en Bulgarije niet. Alhoewel: die zijn niet populair bij de “vluchtelingen”” te lage uitkeringen voorde kans parels.

  In Polen kwamen een paar jaar terug 1000 christenen; maar niet voor lang.
  Ze kregen netals Polen maar 80 euro per maand .
  na korte tijd: alle zielepoten vertrokken naar duitsland…

  • Nee maar als het om ras gaat moet je eens zien hoe ze te spreken waren.

   We zijn in een tijd belandt waar we ALLEMAAL aan de beurt zullen komen en worden geconfronteerd met onze onderontwikkelde mind-set.

   Van rassenhaat tot voor-oordelen en vrijheids belangen… we zullen ALLE normen en waarden op een bordje gepresenteerd krijgen, waar we ZELF voor zullen vechten.

   Het gaat iedereen goed de komende tijd!

   Hint: de domste mensen (bekrompen en veroordelend) zullen als eerste gaan vallen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in