De ononderbroken interculturele verrijking in het dagelijks leven ontvouwt zich inmiddels nu ook in de uiterste Duitse provincie: in Plattling in het district Deggendorf stak een 28-jarige Afghaanse man gisteravond zijn acht jaar jongere Duitse partner dood. De misdaad zou zijn voorafgegaan door een “relatiegeschil”. Hun kind was getuige van de moord.

Het is een ander tragisch voorbeeld van de naïviteit van veel autochtone vrouwen (of, volgens Merkel, “die hier al heel lang wonen”) die vol lust en passie op zoek gaan naar de nabijheid van allochtone vertegenwoordigers van middeleeuwse culturen – en dan met hun leven betalen, wanneer op hen in een of ander geval de gebruiken die ze hebben meegebracht voor het oplossen van conflicten binnen het partnerschap worden toegepast, schrijft Jouwatch.

Deze bijna spreekwoordelijke “fatale fout”, naïviteit en fundamenteel vertrouwen in integratie en integreerbaarheid, typerend voor deugmensen, eisen helaas maar al te vaak hun tol in Duitsland, want in de herkomstlanden van veel exotische en spannende olieprinsjes uit Hindoekoesj maakt het “oplossen” van geschillen met een mes deel uit van het dagelijks leven, net zoals het wassen van handen in ons land.

Voor de ogen van hun gemeenschappelijke kind

Zoals de Passauer Neue Presse schrijft, was de 20-jarige vrouw in een auto naar de plaats van het misdrijf gereden om haar 28-jarige partner te bezoeken – met als doel de privé-verschillen te regelen. Er was een woordenstrijd, toen een ruzie – toen flitste het mes. De naar verluidt licht gealcoholiseerde man stak de vrouw meerdere malen met een mes. De vrouw raakte zwaar gewond aan haar bovenlichaam en bloedde ter plekke dood.

"Unvaccinated Lives Matter": zijn ongevaccineerden de nieuwe zwarten?

Tijdens het misdrijf zat de acht-maanden oude baby vlak naast de vrouw in de geparkeerde auto; de dader stak de moeder voor haar neus neer. Ze komt nu in een pleeggezin terecht. De rest is standaard procedure: de dorpsbevolking is geschokt, ooggetuigen getraumatiseerd, de lokale politiek “diep geraakt” en de burgemeester spreekt van een “absoluut tragisch geval”. Buiten de regio komen dergelijke ‘kleine gevallen’ nauwelijks in het nationale nieuws. Ook hier kan de scharlakenrode omslag van het onderzoeksdossier van het Openbaar Ministerie worden versierd met het motto: Wir schaffen das!

Madou de onthoofder bidt voor zijn onthoofde dochter

1 REACTIE

  1. Ik verwacht dat de rechter zal zeggen : “Mevrouw, het slachtoffer, had zich meer moeten aanpassen aan de Afghaanse cultuur, dus………..meneer, de dader, valt weinig te verwijten. Ik veroordeel hem tot 2 uur in de hoek staan, dát zal hem leren !”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here