Bijna 19.000 meisjes zijn in 2019 in de klauwen van allochtone prostitutienetwerken gekomen.

Volgens een rapport op basis van officiële statistieken zijn in 2019 ongeveer 18.700 Britse meisjes en vrouwen in verschillende prostitutienetwerken terechtgekomen. Dit is een toename van ongeveer 3.300 vrouwen ten opzichte van vijf jaar geleden.

Volgens de non-profit organisaties die tegen de netwerken actief zijn, zijn de cijfers veel hoger.

In 2018 erkende de toenmalige Britse minister van Binnenlandse Zaken, Sajid Javid, dat de daders voornamelijk Pakistaanse mannen zijn. Hij beloofde toen een onderzoek naar de etnische en culturele aspecten van de seksuele criminaliteit om de misdaden beter te kunnen voorkomen. Tot op heden is een dergelijk rapport niet gepubliceerd.

De methoden die de buitenlandse daders gebruiken, zijn onder andere het drogeren van de slachtoffers en vervolgens hen dwingen te zwijgen over de misdaden aangezien zij zelf strafbare feiten hebben gepleegd. In sommige gevallen worden de slachtoffers in het netwerk gelokt met drugs, alcohol, geld en autoritten.

Meisjes die in de netwerken zijn gedwongen, hebben beschreven hoe ze tot Sharia-huwelijken werden gedwongen en door de daders “white trash” en dergelijke werden genoemd.

Gebieden waar uitgebreide prostitutienetwerken zijn onthuld, zijn onder andere Rotherham, Huddersfield en Rochdale.

De politie heeft veel kritiek gekregen omdat ze het misdrijf niet serieus genoeg nam. Ze hebben zich zelfs meerdere malen gericht op het arresteren van de kwetsbare meisjes voor drugsbezit en dronkenschap, en hen gevraagd hun destructieve sociale cirkel te verlaten. Tegelijkertijd hebben ze verzuimd de daders aan te houden en te vervolgen.

Eerste hijab-rechter in Engeland

Nadat het fenomeen in de media was geëxplodeerd, hebben de politiebesturen in het Verenigd Koninkrijk hun houding veranderd en zijn verschillende netwerken in het land vervolgd en veroordeeld. Sammy Woodhouse, een van de Rotherham-slachtoffers en nu geprofileerde activiste, is echter van mening dat de nieuwe retoriek “bullshit” is en dat de grooming prostitutie-industrie in onverminderd tempo doorgaat.

Pedofiele aanvallen op BLANKE kinderen en jongeren

Vorig artikelFacebook stopt Trump-advertenties – vergelijking met nazi-Duitsland
Volgend artikelDuitse politie schiet een getinte met mes zwaaiende man neer
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in