Via AfD-politicus Thorsten Weiß:

Waar de media en migrantenorganisaties ons vertellen dat de nieuwkomers waanzinnig wanhopig zijn en snel door “reddingsschepen”naar het Europese vasteland moeten worden gebracht, houden de illegalen wilde feesten en vieren ze hun overtocht. Omdat ze weten wat een ontspannen toekomst hen te wachten staat, betaald door ons belastinggeld.

Er moet een einde komen aan dit beleid van grenzeloze massa-immigratie!

  Prognose: Sociale onrust en volksopstanden "exploderen" in 2020
Vorig artikelZo gaat Trump social media dwingen om te stoppen met censureren
Volgend artikelDuitse politie misdaadstatistieken 2019: Reeds meer dan elke derde gewelddader is een buitenlander
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Aan de idiote politici die illegale migratie faciliteren: Wacht maar tot ze jouw vrouw en dochters verkrachten en/of vermoorden!!!! Dan zullen jullie, verrekte idiote lafaards en volksverraders, wel anders piepen!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in