Foto ter illustratie

President Trump tweete op donderdag informatie van de televisiezender One America News Network (OANN) waarin wordt beweert dat Dominion, het stemsysteem dat meerdere “storingen” ten gunste voor de Democratische kandidaat Joe Biden ondervond, 2,7 miljoen stemmen voor hem heeft verwijderd, en in Pennsylvania 221.000 Trump-stemmen naar Biden heeft overgeheveld, de verkiezingsuitslag omdraaiend.

“Rapportage: Dominion verwijderde 2,7 miljoen Trump-stemmen in het hele land. Data-analyse vindt 221.000 Pennsylvania-stemmen gewisseld van president Trump naar Biden. 941.000 Trump-stemmen verwijderd. Deelstaten die het Dominion stemsysteem gebruiken hebben 435.000 stemmen veranderd van Trump naar Biden”, meldt de president.

Niet verrassend bevat de tweet een disclaimer van Twitter waarin staat dat de informatie “betwist” wordt. Merk op dat “betwist” niet hetzelfde is als vals; de meeste beweringen in de politiek worden door iemand betwist.

Op Twitter wordt sarcastisch geantwoord:

Dominion werd in 2013 en 2019 afgewezen door de Texaanse staatssecretaris als gevolg van verschillende betrouwbaarheids- en nauwkeurigheidstests die mislukten.

De onjuist getelde stembiljetten van het stemsysteem (die ten onrechte 6.000 Trump-stemmen aan Biden overhandigen) resulteerden in een valse Biden-overwinning (en een valse overwinning in de Congresverkiezing) in Antrim County, Michigan, en veroorzaakten “storingen” die leidden tot een langere stemmentelling tijdsduur en vertraagde resultaten.

  Peiling: meer dan de helft van Amerikaanse militaire gezinnen wil geen Covid-19 vaccin

Volgens een uitgebreid, vijf pagina’s tellend rapport over Dominion Voting Systems uit 2019, adviseerde de aangewezen persoon van de procureur-generaal om “certificering te weigeren”.

“Computersystemen moeten worden ontworpen om menselijke fouten waar mogelijk te voorkomen of op te sporen en de gevolgen van zowel menselijke fouten als uitval van apparatuur te minimaliseren. In plaats daarvan is de Democracy Suite 5.5-A kwetsbaar en foutgevoelig. Naar mijn mening mag het niet worden gecertificeerd voor gebruik in Texas”, merkte staatsambtenaar James Sneeringer op.

Naast een “complex, foutgevoelig en moeizaam” installatieproces, beschreef het rapport verschillende rode vlaggen die tijdens tests van het systeem werden ontdekt.

“Tijdens onze stemtelling-test ontdekten we dat sommige namen van partijen en stellingsteksten niet werden weergegeven en dat één scanner verschillende stembiljetten niet accepteerde”, zo luidde het rapport.

Het bureau van de staatssecretaris markeerde ook de software van Dominion als potentieel verwarrend voor de kiezers.

“Op een gegeven moment, tijdens het scannen van de stembiljetten, flitste er iets zo kortstondig op het scherm dat we het niet konden lezen. Na verschillende pogingen om de stembiljetten opnieuw te scannen, konden we vaststellen dat het een bericht was dat “Ambiguous Marks” (onduidelijke tekens) leesde, dat een seconde of minder werd weergegeven. Daarna keert het terug naar het bericht “System Ready”. De kiezer kan niet weten of er iets mis is, want de foutmelding blijft niet lang genoeg hangen om het te lezen”.

“De stemmentelling-apparaten hebben de kiezers verkeerd geïnformeerd met de valse mededeling dat ze hun stemmen aan het uitbrengen waren, terwijl ze deze in feite alleen maar aan het afdrukken waren. De stembiljetten worden niet geteld totdat ze op een ander apparaat zijn gescand”, gaat het verslag verder.

  "Amen and a woman" - poging tot politieke correctheid bij de opening van het Congres wordt bespot

De Dominion-software veroorzaakte ook problemen in Georgië. Zoals Fox 5 Atlanta meldt, werden 80.000 afwezigheidsstemmen beïnvloed, waardoor de verkiezingsuitslag vertraging opliep.

OANN benadrukt het feit dat Dominion banden heeft met de Clinton Foundation. Penelope Chester-Starr is de communicatiemanager van Dominion. Voordat ze die rol op zich nam, werkte ze voor het Clinton Growth Initiative en was ze ondervoorzitter van Teneo, de firma die werd opgericht om de buitenlandse bedrijven van Bill en Hillary Clinton te helpen beheren en die hun persoonlijke spreekbeurten boekte. Chester-Start hielp ook bij het organiseren van de Women’s March protestactie in maart 2017 tegen president Trump.

Verder blijkt er een formeel partnerschap te bestaan tussen het Clinton Growth Initiative en Dominion Voting Systems.

Dominion werd gebruikt in ten minste 47 districten in Michigan, die volgens de prognose van President Trump daarom zouden winnen. Het juridische team van de president dringt aan op een volledig onderzoek in de districten waar het stemsysteem werd gebruikt.

Staatsvertegenwoordiger Paul Gosar (Republikein Arizona) heeft Arizona-functionarissen opgeroepen om “de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de Dominion-stemsoftware te onderzoeken”.

“Geen enkele verkiezingsuitslag moet worden gecertificeerd totdat een volledige doorlichting van de Dominion-machine is gemaakt”, voegde hij eraan toe.

Veel statistische rariteiten kwamen voor in de presidentiële race, die twijfel zaaiden over de legitimiteit van de “Biden-overwinning”, waar de agendamedia ons in wil laten geloven.

  Ziekenhuis door 117 werknemers aangeklaagd wegens eis van COVID-vaccin om te werken: "Schendt de Code van Neurenberg"

Een van de meest in het oog springende kwesties is het enorme verschil in Georgië van het aantal individuen die voor President Trump stemden, maar niet voor de Republikeinen voor de Amerikaanse Senaat, in vergelijking met equivalent van het aantal kiezers dat voor Joe Biden stemden.

Democraten lanceren “Trump Accountability Project”: Trump mensen op de zwarte lijst – mogen geen baan krijgen

Vorig artikelDemocraten lanceren “Trump Accountability Project”: Trump mensen op de zwarte lijst – mogen geen baan krijgen
Volgend artikelDuitse politie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en tegen kleine kinderen tijdens Sint-Maarten lantaarntocht krachtig optreden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Staat Rutte straks voor lul met het feliciteren van Biden. Sorry Rutte, you slavenclubje is ontmaskerd.

    Soros, Zuckerberg en Gates worden samen met deClintons en de Bidens en nog wat van dat dictator tuig zeer waarschijnlijk straks aangeklaagd. Complot tegennde U.S.A.
    Gaat jaren duren in rechtbanken maar hopelijk krijgen ze daarna een spuitje.

    Covid 19 natuurlijk….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in