Pixabay

De Amerikaanse president Donald Trump zegt in een interview met Fox News dat de Black lives matter-beweging marxistisch is.

Trump vermeldt in het interview dat Black lives matter activisten boodschappen verkondigen dat de politie “varkens” zijn die “geroosterd moeten worden als spek”.

Black Lives Matter, marcheren door de straten en schreeuwen “varkens in een deken, rooster ze als spek”. Ze hadden het over politieagenten en vrouwen. En plotseling moet dit als respectabel worden beschouwd. Hoe is het begonnen? Het is een marxistische groepering die niet het beste met ons land voor heeft, zegt hij.

De president bekritiseert ook Amerikaanse sporters die op hun knieën vallen als het volkslied wordt gespeeld om hun steun te betuigen aan de BLM. Alle Amerikanen moeten staan en respect tonen voor de vlag en het volkslied, zegt Donald Trump.

Als ik mensen zie knielen tijdens een wedstrijd en onze vlag en het volkslied niet respecteren, dan zet ik persoonlijk de wedstrijd uit. En de kijkcijfers voor basketbal zijn ingestort, vertelt Trump aan Fox News.

Plunderaar smeekt voor zijn leven

  Schokkende video van geregistreerde Democraat en stemmentelling controleur in Pennsylvania
Vorig artikelDuitse politie arresteert man voor het protesteren tegen de ‘oproep tot gebed’ van de door Erdogan gecontroleerde moskeeën
Volgend artikelZweden: Immigrant verkrachtte zijn dochters honderden keren – “Hoe inclusiever we zijn, hoe aantrekkelijker we worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in