De Amerikaanse president Donald Trump zegt in een interview met Fox News dat de Black lives matter-beweging marxistisch is.

Trump vermeldt in het interview dat Black lives matter activisten boodschappen verkondigen dat de politie “varkens” zijn die “geroosterd moeten worden als spek”.

Black Lives Matter, marcheren door de straten en schreeuwen “varkens in een deken, rooster ze als spek”. Ze hadden het over politieagenten en vrouwen. En plotseling moet dit als respectabel worden beschouwd. Hoe is het begonnen? Het is een marxistische groepering die niet het beste met ons land voor heeft, zegt hij.

De president bekritiseert ook Amerikaanse sporters die op hun knieën vallen als het volkslied wordt gespeeld om hun steun te betuigen aan de BLM. Alle Amerikanen moeten staan en respect tonen voor de vlag en het volkslied, zegt Donald Trump.

Als ik mensen zie knielen tijdens een wedstrijd en onze vlag en het volkslied niet respecteren, dan zet ik persoonlijk de wedstrijd uit. En de kijkcijfers voor basketbal zijn ingestort, vertelt Trump aan Fox News.

Plunderaar smeekt voor zijn leven

Amerikaans bedrijf geeft 1000 dollar aan vaccinatieweigeraars om zich te laten vaccineren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here