Het Bundeskriminalamt (BKA, Duitse federale recherche dienst) heeft de parlementaire fracties in de Bondsdag gewaarschuwd dat op Telegram een lijst circuleert met de namen van de leden van de Bondsdag die vorige week voor de aanscherping van de infectiebeschermingswet hebben gestemd. Het document wordt de “Dodenlijst Duitse Politici” genoemd. Het BKA neemt de zaak zeer ernstig, het onderzoek is aan de gang.

Volgens berichten in de media zijn de parlementaire fracties in de Bondsdag reeds op de hoogte gebracht en staat het BKA in contact met de veiligheidsfunctionarissen van de parlementaire fracties, bericht RT.

Volgens de Tagesspiegel heeft de veiligheidsfunctionaris van de SPD-parlementaire fractie de leden in een brief gewaarschuwd. Er staat: “Meld het onmiddellijk als u iets direct of in uw omgeving opmerkt”. In dit geval worden de leden verzocht onmiddellijk contact op te nemen met de BKA.

Bij een hoofdelijke stemming op 21 maart over de wijziging van de infectiebeschermingswet, die de federale regering ruime bevoegdheden verleent, zoals het opleggen van uitgaansverboden en het aanscherpen van contactbeperkingen, stemden 342 CDU/CSU- en SPD-parlementsleden voor het wetsvoorstel. In totaal 250 parlementsleden, voornamelijk van de AfD, Die Linke en FDP, stemden tegen en de Groenen onthielden zich in meerderheid van stemming.

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead Pool

Familie Mohammed krijgt ruim 5.000 euro per maand en 220 m² woonruimte

8 REACTIES

 1. Telegram is een bij overheden extreem gehaat platform.
  Alles wordt in het werk gesteld dit platform zwart te maken.
  Rechtsextremisten, nazi’s, reichsburgers, criminelen, terroristen, etccc zouden er actief op zijn.
  Allemaal bs.
  De duitse linkse nazi gov zoekt naar vergaande mogelijkheden om andersdenkenden het zwijgen op te leggen.
  We zitten met fascistische regimes opgezadeld ipv regeringen.
  Hun hoofdzetel in Brussel.

  • Zijn Nederlanders zo dom en vol haat, door altijd maar de Nazis en Duitsland erbij te halen! AH heeft gelijk gekregen over de bedreiging van het witte ras en de NWO! Hun vochten juist tegen dezelfde vijnd als wij, globalisme, banken, zionisten, communisten en satanisme/kindermisbruik! Hun hielden van hun eigen volk, de huidige regimes haten hun eigen burgers en willen hen vernietigen! JF Kennedy, bewonderde de strijd tegen de banken, door AH, 6 weken later was hij dood!

   • A. H oprichter van de fed bank usa. Zijn vader baron alois Rothschild veranderde zijn achternaam naar Hitler bij geboorte Adolf. Geboren in Florida en met 126 gestorven in Argentinië. Heeft 1 dochter Erika kasner beter bekend als Angela Merkel bundeskanzlerin Duitsland

 2. Was in alle oorlogen niet anders, maar ditmaal is de oorlog tegen de eigen bevolking gericht met medewerking van alle politiekers.
  Immers , niet 1 van hun , heeft bewijs geeist van het bestaan van het zogenaamde covid virus, dmv genetische code, foto of isolaat aan de rest van de volksverraders , viro-logen of andere kermiswetenschappers.!

 3. It’s all part off the plan! Een soortgelijk bericht is vandaag in Nederland ook naar buiten gebracht. In mijn ogen geeft ze dit een vrijbrief om nog harder op te treden en wellicht het Europese leger in te gaan zetten!

  • Zo klinkt het inderdaad. Want waar staat die lijst te vinden? Habeas corpus, zonder bewijs geen beschuldiging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here