In een bizarre wending van gebeurtenissen, veroorzaken de Covid-19 gevaccineerden blijkbaar ziektes bij de ongevaccineerden om hun heen. Hoe meer tijd er verstrijkt, hoe meer afschuwelijke gevolgen van het Covid-19 ‘vaccin’ (dat geen vaccin is maar een medisch hulpmiddel en een experimentele gentherapie) aan het licht komen. Als je dacht dat je veilig zou zijn door alleen maar te voorkomen dat je een Covid-19 injectie neemt, denk dan nog maar eens na. Uit deze rapporten blijkt dat de ongevaccineerden ziek worden of aan een of ander ziektebeeld lijden door alleen maar in de buurt te zijn van de Covid-19 gevaccineerden, bericht Thefreedomarticles.com.

Uit deze rapporten blijkt dat de ongevaccineerden ziek worden of aan een ander nadelig gevolg lijden door alleen maar in de buurt te zijn van de Covid-19 gevaccineerden. Vrouwen voelen het het meest, vooral op het gebied van de vruchtbaarheid. Zij krijgen te maken met onregelmatige en hevige menstruaties, bloedingen tijdens de zwangerschap en miskramen. Andere ongevaccineerden krijgen migraine, willekeurige bloeduitstortingen en plotselinge neusbloedingen als ze alleen maar in de buurt zijn van mensen die de Covid-19 injectie hebben gekregen. Anderen melden dat hun huisdier stierf toen het werd aangeraakt door iemand die de Covid-19 injectie heeft gekregen. Scheidt het Covid-19 vaccin ziekteverwekkers uit? Is dit meer dan het uitscheiden van virussen? Brengt het op de een of andere manier ziektes over? Wat is hier aan de hand?

Covid-19 gevaccineerde vrouwen beïnvloeden menstruatiecyclus van ongevaccineerde vrouwen sterk en negatief

Het is algemeen bekend dat wanneer vrouwen samenleven of in elkaars nabijheid verkeren, hun menstruatiecyclus zich op natuurlijke wijze synchroniseert. Hoewel dat een natuurlijk verschijnsel is, is wat er de laatste tijd gebeurt beslist onnatuurlijk. Chloe Angeline , die werkt als holistisch reproductief consulente en doula, en in contact staat met vruchtbaarheids- en zwangerschapsgemeenschappen, heeft vorige week deze video gepubliceerd waarin ze mensen, vooral vrouwen, waarschuwt om voorzichtig te zijn met andere vrouwen die Covid-19 gevaccineerd zijn. Ongevaccineerde vrouwen hebben intense en negatieve menstruatiepijn gekregen door alleen maar in de buurt te zijn van vrouwen die Covid-19 gevaccineerd zijn. Zij suggereert dat het Covid-19 vaccin direct verband houdt met onvruchtbaarheid en sterilisatie. Dit is wat ze zegt:

Vrouwen, al dan niet in hun menstruatiejaren, ondervinden ernstige bijwerkingen van mensen in hun omgeving die deze injectie hebben gekregen. We weten niet precies wat er aan de hand is; het gaat te snel voor ons om het echt te kunnen weten … we hebben vrouwen die hun menstruatie missen, we hebben vrouwen die de meest ondraaglijke menstruaties van hun leven hebben, tot op het punt dat ze zo hevig bloeden dat het absoluut niet normaal is. Vrouwen in de menopauze zijn weer ongesteld geworden … in deze gemeenschap is het algemeen bekend dat als een vrouw bloedt, en ze is in de postmenopauze, dat het kanker is.

Dit gaat over opkomen voor de gezondheid van de mensheid… er gebeurt iets achter de schermen en ze komen achter de gezondheid van vrouwen aan… het aantal zaadcellen van mannen daalt aanzienlijk… ze proberen ons te steriliseren… we hebben miskramen zien stijgen met bijna 400%.

Er is ook deze video van een verpleegster die meldingen kreeg dat mensen die met Covid-19 zijn gevaccineerd, onbedoeld huisdieren van mensen hebben gedood, gewoon door ze aan te raken. Ze heeft een heleboel info verzameld op haar website. Ze zegt:

Veel mensen willen het vaccinatie noemen, maar als mensen denken aan vaccinatie, denken ze aan de verzwakte virussen, maar dat is niet wat dit is. Dit is gentherapie die ervoor zorgt dat je lichaam deze spike-eiwitten aanmaakt, dit is mRNA-gentherapie, dit is … menselijk experimenteren, dit is niet iets dat eerder is gedaan. Het is in feite het veranderen van de menselijke samenstelling van het lichaam … dat proces begint in het menselijk lichaam en stopt niet. Het komt uit hun adem, het komt uit hun poriën, dus spike-eiwitten … dit is wat voortplantingsproblemen veroorzaakt bij mensen, dit is wat sterilisatie van mensen veroorzaakt.

Vrouwen … en mannen … die in contact zijn gekomen met mensen die deze [vaccinatie] hebben gehad … zijn plotseling bedekt geraakt met vreemde blauwe plekken … vrouwen zo jong als 10 jaar die vroeg met hun menstruatie beginnen, 11-jarigen die 2 keer per maand ongesteld worden, mensen die ernstige migraine krijgen … mensen die vrouwen die stolsels ter grootte van hun vuist krijgen, vrouwen die al jaren in de menopauze waren hebben plotseling ernstige menstruaties … mannen [van wie de echtgenote het vaccin heeft gehad] gaan naar bed en worden wakker bedekt met blauwe plekken.

Er is een risico dat mensen doodgeboren of beschadigde foetussen krijgen als ze in de buurt zijn van mensen die deze [Covid-19 vaccinatie] hebben gehad omdat het miskramen kan veroorzaken … Er is geen manier om te weten of het menselijk lichaam dit mechanisme van het produceren van de spike-eiwitten ooit zal uitschakelen, dus de mensen die de [vaccinatie] hebben gekregen, kunnen ze voor altijd produceren …

Het is zeker een bizar fenomeen. Deze twee vrouwen zijn niet de enigen die hiervoor waarschuwen; er zijn ook artikelen geweest zoals deze, getiteld Unvaccinated Women Report Miscarriages After Interactions with Vaccinated People, die aantonen dat dit een wijdverbreid fenomeen aan het worden is. In een recente rondetafeldiscussie hebben vijf bekende artsen die de Covid-zwendel aan de kaak hebben gesteld (Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Larry Pavlovksy, Dr. Carrie Madej, Dr. Christiane Northrup en Dr. Lee Merritt) dit fenomeen geanalyseerd, maar er zijn nog steeds meer vragen dan antwoorden. Dr. Tenpenny verklaarde dat zij denkt dat er sprake is van een soort transmissie die geen shedding is. Dr. Pavlovksy herinnerde ons eraan dat Covid de klinische presentatie is “van de vergiftiging van het bloed” zoals kan worden gezien door bloedstolling en een laag zuurstofgehalte in het bloed, niet een typische virale infectie.

  De geschiedenis toont ons hoe het vroeger gedaan werd...

De COVID Vaccin Infertiliteit-Sterilisatie-Depopulatie Connectie

Veel artsen nemen geen blad voor de mond en zeggen luid en duidelijk waar het op staat. De Duitse microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi, die het officiële Covid-narratief heeft ontkracht, zinspeelde onlangs op de rol van de Covid-zwendel in de depopulatie agenda toen hij zei dat “Covid-19 vaccins een wereldwijde catastrofe zullen veroorzaken en een decimering van de menselijke bevolking”. Dr. Michael Yeadon, een voormalig hoofd wetenschappelijk onderzoek en vicepresident bij Pfizer, was ook stoutmoedig toen hij zei dat “als iemand in de komende jaren een aanzienlijk deel van de wereldbevolking zou willen schaden of doden, zouden de systemen die nu in werking worden gesteld dat mogelijk kunnen maken. Ik ben van mening dat het heel goed mogelijk is dat dit [Covid-19 vaccin] zal worden gebruikt voor grootschalige ontvolking”. Yeadon heeft samen met Wolfgang Wodarg in Europa een petitie ingediend waarin wordt gevraagd alle klinische proeven met COVID/SARS-CoV-2 op te schorten totdat er een studieopzet is die tegemoet komt aan de grote bezorgdheid over de veiligheid.

Een van de kwesties draait rond het eiwit syncytin-1, een essentiële voorwaarde voor een succesvolle zwangerschap. Er is een opvallende gelijkenis tussen menselijke syncytines en het SARS-CoV-2 spike-eiwit (ook al is het een digitaal of theoretisch model). Het belang hiervan is dat antilichamen tegen het vermeende SARS-CoV-2 spike-eiwit ook werken als anti-syncytine-antilichamen. Als u dus het Covid-19 ‘vaccin’ krijgt dat u aanzet tot het maken van deze antilichamen, kunnen zij de natuurlijke syncytine van uw lichaam aanvallen en vernietigen. Voor zwangere vrouwen zou dit de vorming van een placenta verhinderen, waardoor gevaccineerde vrouwen onvruchtbaar zouden worden.

  Niemand wordt vergeven - Het begrijpen van de wreedheid en de schade van genetische vaccins

Wat precies zijn de Covid-19 gevaccineerden geprogrammeerd om te doen of te worden?

We zitten midden in een groot menselijk experiment. Niemand weet precies hoe dit gaat aflopen. Hou deze citaten in gedachten van de top van Moderna:

mRNA is als software. Je kunt gewoon aan de zwengel draaien en een heleboel producten in ontwikkeling nemen. – Moderna CEO Stéphane Bancel

Dus als je dat zou kunnen veranderen… als je een regel code zou kunnen introduceren, of een regel code zou kunnen veranderen, dan blijkt dat ingrijpende gevolgen te hebben voor alles, van griep tot kanker… We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken. – Moderna Chief Medical Officer Tal Zaks

Wat precies zijn de Covid-19 gevaccineerden geprogrammeerd om te doen of te worden?

Sommigen geloven dat de Nieuwe Wereld Orde (NWO) alleen mensen wil doden en de bevolking van “nutteloze eters” tot een bepaald punt wil terugbrengen. Na dat punt (waarvan ik aanneem dat het een bepaalde verhouding is waarbij zij berekenen dat zij gemakkelijk elke mogelijke toekomstige opstand de kop in kunnen drukken), zijn zij meer geïnteresseerd in het hebben van mensen onder hun controle dan in doden (herinner je Brzezinski die sprak over doden versus controleren?); met andere woorden, zij willen menselijke slaven. Dit zal niet het ouderwetse idee van slavernij zijn (mensen aan ketting die boomstammen dragen en zware arbeid verrichten). De slaven van de toekomst zullen technologische slaven zijn, geprogrammeerd om van hun dienstbaarheid te houden, zoals Aldous Huxley voorspelde. Als de manipulators van de NWO hun zin krijgen, zullen deze technologische slaven nauwelijks menselijk zijn, omdat hun genetica voortdurend is aangepast om de heersende elite te dienen.

  Google verwijdert bevindingen van befaamde artsen over effectieve medicijnen tegen COVID - Arts vecht terug

Laatste gedachten

Vrouwen die ongecontroleerd bloeden. 10-jarige meisjes die nog nooit ongesteld zijn geweest krijgen plotseling twee keer per maand menstruatie. Vrouwen in de menopauze die plotseling weer gaan bloeden. Dit Covid-19 niet-vaccin is duidelijk gericht op, en richt vernielingen aan in ons voortplantingssysteem. Omdat dit fenomeen zo nieuw is, kunnen we in dit stadium alleen gegevens verzamelen en vragen stellen. Wie kent het precieze mechanisme waardoor de Covid-19 vaccineerden deze vreemde effecten veroorzaken bij ongevaccineerden?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yeadon: “Vaccinpaspoorten zullen een toegangspoort zijn tot massamoord, in de miljarden”

Vorig artikelWoke Virus: COVID is duurzaam, rechtvaardig, inclusief, raciaal onbevooroordeeld en klimaatbewust
Volgend artikelDuitse parlementsleden die voor aanscherping infectiebeschermingswet hebben gestemd staan op een dodenlijst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. WIE KENT HET PRECIEZE MECHANISME WAARDOOR DE GEVACCINEERDEN DEZE VREEMDE EFFECTEN VEROORZAKEN BIJ ON-GEVACCINEERDEN ???

  Jaaa ik ken het antwoord en het is heeel LOGISCH, in welke richting deze vraag beantwoord kan worden ! Daar hoef je geen opleiding voor te hebben, daar hoef je alleen maar LOGISCH voor
  na te kunnen denken EN vanaf begin 2020 A L L E relevante onderzoekings-artikelen van onder andere Frontnieuws gevolgd te hebben !
  5 G straling – – – pakt in op ALLE SMART – electrische / electronische apparaten in je huis en omgeving , ook TV `s, en dus ook je “ GEWELDIGE“ SMARTFONE !
  Het is simpelweg TEVEEL van het goede, ….en je lichaam gaat ALLERGISCHE reacties vertonen,
  je lichaams-cellen gaan PROTESTEREN tegen deze overmatige electromagnetische troep, dit protesteren van je cellen, heeft tot gevolg dat er EXOSOMEN aangemaakt worden. Je zou het
  kunnen vergelijken met een allergische reactie voor pinda `s of bijv. aardbeien. De ene kan er tegen de andere niet. Deze `cel – diaree ` ( de exosomen dus ) kun je in principe niet persoonlijk doorgeven aan iemand anders, net zo goed als dat iemand zijn aardbeien-allergie niet kan doorgeven aan iemand anders. MAAR : die mRNA – rotzooi in die vaccinaties zijn technische hoogstandjes EXPRES gemaakt in een laboratorium de bevolking op de wereld in te krimpen, en werkt ook in op AL deze apparaten. Waarbij uiteraard DE SMARTFONE ( die iedereen ALTIJD bij zich heeft ) de belangrijkste KERN vormt ! Via je SMARTFONE worden al deze bijwerkingen van de vaccinaties DUS ook doorgegeven aan de mensen in je omgeving. Want SMART betekent niet alleen SLIM …..maar betekent ook het volgende :
  S = Secret
  M = Militairy
  A = Armaments in
  R = Recidential
  T = Tools
  oftewel : Geheime militaire wapens in huishoudelijk gebruik. Het gaat hier dus niet om een allergische reactie op bijv. voedsel, maar om een allergische reactie op ELECTROMAGNETISCHE
  rotzooi die in grijpt op je SMARTFONE……..Via de SMARTFONE wordt je als het ware op een technische manier BESMET.
  Hier is een simpele oplossing voor : BEPERK JE SMARTFONE _ VERSLAVING tot THUIS !!!
  Neem hem niet mee, de voordeur uit…….Laat hem thuis !
  Het zou LOGISCHERWIJS onderhand eens duidelijk moeten worden dat U met een
  GENOCIDE – WAPEN rondloopt…..U d a c h t dat Uw SMARTFONE voor Uw gemak was gemaakt ? Fijn een fotootje maken, fijn bellen, fijn contact met elkaar via app-jes ???
  NEE dus…..U loopt met een moord-wapen rond, dat niet gemaakt is voor Uw gemak,
  maar voor HUN GEMAK………

  Duidelijk ???
  ( niet duidelijk ? ……LEES bovenstaande dan nog een keer……en desnoods nog een keer…..
  NET ZO LANG, totdat U het snapt…..)
  Een andere oplossing kan ook zijn : schaf een oude gsm aan, voor BUITENSHUIS of, nog beter
  …….schaf een oude gsm aan voor ALTIJD en flikker die Smartfone WEG !

  • Wat een irritant en onnozel comment. Je smartphone thuislaten is zinloos wanneer de 5 G torens overal neergezet zijn en worden en op sommige plaatsen zelfs lantaarnpalen omgebouwd worden. Nergens meer naar toe te vluchten.
   En als je niet weet dat alle produkten bij AH Monsanto gerelateerd zijn en kankerverwekkende additieven hebben loop je wel heel erg achter. Dan hebben we nog de vaccins zelf. Grapheen oxide in de vaccins, in Chemtrails en in benzine. 4000 gifstoffen toegevoegd aan sigaretten, die overal op straat gerookt worden etc. etc. En dan nog de wapens waarmee ze gericht een persoon van buiten zijn huis kunnen doden.

 2. Elkaar besmetten kan niet via virussen of bacteriën, maar zou wel kunnen nadat ze een vaccinatie hebben gehad?
  Dit lijkt me niet te kloppen en is waarschijnlijk net zo’n leugen als de ‘virus’ (Latijn=gif) leugen.
  Hart en vaatziekten zijn niet besmettelijk, maar je kent vast wel iemand die er last van heeft. Wanneer jij dan last van je hart krijgt wil niet zeggen dat het ‘besmettelijk’ is.

  • Je bent correct dat elkaar besmetten met virussen niet klot. Wat hier wel aan de hand is moet je denken aan feromonen. Vrouwen als die met grote regelemaat bv samen werken passen hun menstuatie cyclus op mekaar aan. Dat wil zeggen na verloop van tijd zijn al die cyclussen synchroon dus als er 1 ongesteld is de rest het ook. Vandaag van een oude buurvrouw dit ook nog gehoord. Ze werkte in de schoonmaakbranche en werkten met een vaste groep vrouwen op een locatie en het was altijd dat ze als er een ongesteld was dat de rest dat ook bleek te zijn. Dus er bestaat de mogelijkheid via uitscheiding van feromonen dat we elkaar wel kunnen besmetten. Is dat de enige voorwaarde? dat is de vraag. Ik zou willen weten of de mensen die niet gevaccineerd zijn wel zich hebben laten testen ooit eens op die corona want dat is contiminated rotzooi en zijn dus ook “gevaccineerd”. En wat eentje hierboven uit het gsm verhaal is dit alleen als je mobiel bij je hebt dat via electromagnetische straling in combi met feromonen gaat? Veel vragen wat je objectief moet stellen. En we moeten ook open staan dat correlatie nog steeds geen causation is. Maar ik denk wel dat feromonen hier wel een rol spelen.

   • Ja die pcr test toch he, dat blijft het ondergeschoven kindje in het hele verhaal everywhere… het lijkt bijna te confronterend voor het grote anti-vax publiek dat zich in the early days nog nietsvermoedend testen liet.

  • Het is de theorie van dr Tom Cowan. dr Stefan Lanka. Virussen bestaan niet. Louis Pasteur al 100 jaar geleden debunked, iets wat hij zelf op zijn doodsbed zei. Het is het Terrein. Bechamp theorie. Bruce Lipton Epigenetics. Virussen zijn exosomen. dr Andrew Kaufman. Dood celmateriaal. Met bijbehorende spikes op fotos te zien. Echter als je dat zgn virus materiaal injecteerd kun je mensen er wel mee ziek maken. Lijkt me niet zo vreemd dat als je ze met dood celmateriaal van een ander, dus ander DNA, injecteert, mensen er dood/ziek van worden. Heartmath Heartcoherentie veld heeft invloed meters om je heen. Resonance ook interesante docufilm. Cohesie en afnemende cohesie theorie. Mensen hebben dus invloed op elkaar. Iets wat elke HSP, extreme empaat je kan vertellen. Telepathie, overnemen symptomen. De besmettelijkheid is of een ontworpen systeem. Duitsland heeft daar vorig jaar al toestemming voor gegeven. Zichzelf verspreidende vaccins. Grapheen oxide in de vaccins, in Chemtrails, benzine en wie weet waarin nog meer. Nano bots. Als iets uitgeademd wordt wat lichter is dan lucht, dan kan een ander dat dus inademen. Lucht kan zich heel ver verplaatsen. Nucleair afval werd in Cornwall teruggevonden, afkomstig van de Plutonium bommen door de USA gebruikt in Irak. En dan hebben we nog SMOG. Geeft dezelfde symptomen als Corona waarvan virus nooit geisoleerd is. Nooit autopsies het gevonden hebben. Opnieuw kort voor deze Lockdown non stop Chemtrailing en een totaal bewolkte lucht. Alle benzinedampen, sigarettenrook, houtkachel rook en wat er allemaal in dat Chemtrailen zit kan dus niet weg. Al vele jaren zijn er mensen die nooit naar buiten kunnen. Wat betreft 4 G straling waren er ook al mensen die dat niet verdroegen. CEO ERikson o.a. Ging in een bos wonen, had een speciaal pak aan als hij de stad in ging. Is met 5 G niet meer mogelijk. Die komt overal en is geen pak tegen bestand. Onderzoek in Australisch Natuurreservaat wees uit dat al vanaf de eerste G dieren uitstierven. Het internet staat vol gedegen 5 G onderzoek en hoe ziekmakend dat is.

 3. Bedankt Greengo !

  En het is een FEIT : dat als iedereen de Smartfone beperkt, en thuis laat………oftewel weg dondert en of vernietigt, het volgende gaat gebeuren :
  a. mensen worden MEER sociaal en gaan elkaar weer meer ontmoeten, zoals vroeger
  b. de controle van de Overheid wegvalt
  c. er zeker geen 3e wereldoorlog kan komen !
  d. het CONTANTE GELD zal blijven, en wij ook in de nabije toekomst gewoon naar de bank kunnen blijven gaan, zoals altijd…..
  e. 5 G GEEN vat op ons krijgt en gaat verdwijnen, de uitrol van 5 G gaat dus stoppen.
  f. wat tevens betekent, dat er GEEN bomen meer behoeven te worden gekapt……
  g. wij GEEN Covid-19 meer hebben, en hooguit nog hooikoorts krijgen en verder NIKS !
  h. en wie weet, verdwijnen de HOGE AANTALLEN dementie, Parkinson, MS, ALS, hart-ritme-stoornissen, KANKER-GEVALLEN, enz….
  i. Als we dan OOK nog zouden stoppen met ALLE ONNODIGE VACCINATIES die we ingespoten
  hebben gekregen de laatste 100 jaar :

  DAN WORDT HET HIER EEN P A R A D I J S op AARDE, zoals DE ( platte ) AARDE
  nooooit gekend heeft !!!
  DUS :
  Zoon van GOD, als U inderdaad binnenkort de zaken gaat herstellen hier, om al deze
  TROEP te verwijderen, dan sta ik hier klaar met veeele anderen om U te helpen en bij te staan
  in het verwezenlijken van de komende 1000 jaar hier in vrede te leven !

 4. Als het waar is dat een gevaccineerd persoon een ongevaccineerde kan besmetten betekent dit dat de mensheid niet gedecimeerd maar totaal uitgeroeid word. Ook de superrijken, waar alles mee begonnen is, zullen het loodje moeten leggen. De anti Corona spuit is niets meer en minder dan een biologisch wapen waar de makers ervan het overzicht volledig kwijt zijn voor wat betreft de gevolgen ervan. En dat in alle landen van de wereld mensen gedwee hun criminele leiders volgen is hoogst merkwaardig te noemen. Hier is duidelijk de hand van Satan te zien. Het beest met zijn merkteken 666. Dit merkteken is ook het octrooinummer 060606 dat Bill Gates kreeg op een microchip die eenmaal bij ons geimplanteerd van ons cyberrobots maakt. Toeval dat 060606 nummer ?

  • Een probleempje met jouw verhaal. 5G is nog altijd niet geïntroduceerd. Wat nu 5G genoemd wordt is ‘fake’ 5G, want in feite de bekende 4G met toegevoegde frequentie gebieden (2,5 en 3,5 GHz), dus 4G+. De antennes in de torens zijn nog steeds omnidirectioneel wat bij echte 5G niet meer het geval zal zijn. Koop je dus een nieuw 5G mobieltje en schakelt de zogenaamde 5G uit heb je weer een standaard 4G telefoon die gebruik maakt van de standaard 4G frequenties en door de vettere batterij die nodig is voor de hogere frequenties van de nep 5G heb je dus meer standby- en gebruiksduur. Wat 5G had moeten worden zal vermoedelijk 6G gaan heten.

  • Het is zelfs zo, dat als je bill gates numerologisch vertaald van letters naar cijfers dat je wederpm. Op 666 uitkomt… achja toeval he..

 5. Ik ben 68 en speel in een biljartploegje van 15 mensen. 5 weken geleden terug gaan biljarten na bijna 2 jaar en ik ben niet gevaxt en dat zal ook niet gebeuren. Nu,vrijdagavond gaan biljart spelen, naar huis en zaterdag,zondag en maandag ziek. Paar dagen later terug ok en vrijdag terug gaan spelen, zaterdags terug van datte, ziek tegen de sterren op. En dan wist ik het! Shedding, het transfereren van het spike proteïne naar andere personen ,gevaxt of niet. Ben direct gestopt, ontslag gegeven! Goed dat ik al een tijd zink, quercecine en 2gr vit C neem. Nu is het terug beter maar shedding is een feit!

 6. Angstporno dit…..pure angstporno. Niet echt waardig nieuws. Zolang ik na elke verkoudheid of griep herstel tot fit, terwijl ik tussen gevaxten sta neem ik dit soort pulp met een grote korrel zout. Das beter voor t hart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in