Pixabay/Screenshot "Bild" - beeldcitaat" Screenshot "Berliner Zeitung" - beeldcitaat/ samenstelling WB

Dat de strenge en suïcidale sancties die de westerse landen opleggen de mensen tot de uiterste ondergang drijven, kan niet langer ontkend worden. De Duitse media brengen de mensen nu in de stemming voor mogelijke toevluchtsoorden. Arme en oude mensen, bijvoorbeeld, worden geacht in zalen te slapen wanneer er een gastekort is. In de rest van West-Europa zal dit scenario waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten, schrijft Wochenblick.at.

Het is moeilijk te geloven, maar bittere ernst: Duitse steden zijn bezig met de voorbereiding van noodonderkomens voor de komende herfst en winter. Volgens berichten in de Duitse media zullen mensen die zich geen verwarming meer kunnen veroorloven, zich in de toekomst in zalen kunnen verwarmen en daar kunnen slapen. Als de flats koud blijven, zullen arme en oude mensen in de toekomst in zogenaamde “warmtezalen” slapen.

Vaccinatiecentrum als noodopvang

In Ludwigshafen, bijvoorbeeld, worden reeds voorbereidingen getroffen voor dergelijke noodscenario’s. Hier zal een zaal die in 2020 gebruikt zou worden als onderkomen voor coronapatiënten, dienst doen als warmtezaal. Inmiddels had de zaal reeds gediend als inentingscentrum. Nu mogen de mensen slapen in een voormalig inentingscentrum – mensonterender kan het bijna niet.

FPÖ-Kickl: Ook Oostenrijkers zijn slachtoffer van sanctiebeleid

Volgens FPÖ-leider Herbert Kickl is het slechts een kwestie van tijd voordat ook de Oostenrijkers hetzelfde lot zullen ondergaan: “Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat de slachtoffers van het zwart-rood-groen-linkse sanctiebeleid ook in Oostenrijk in dergelijke zalen zullen moeten slapen…” Het is het resultaat van de sanctie-chauvinisten en hij toont zich geschokt: “Alles wordt alleen maar steeds meer droeviger en absurder!”

  Oekraïne: Door de V.S. gefinancierde neonazigroep kruisigt man, verbrandt christelijke iconen - gefotografeerd met Amerikaanse militairen

Rusland sancties draaiden uit op boemerang

Het gastekort, dat door de westerse sancties een boemerang is geworden, leidt onvermijdelijk tot een bevoorradingscrisis – de gasnoodsituatie is aanstaande. Reeds eerder is gemeld dat de Rusland-sancties een schot in eigen voet zijn. De inflatie, die sterk blijft toenemen, leidt tot onbetaalbare prijzen. Dus als er in de winter nog gas beschikbaar is, zullen de meeste mensen zich helemaal geen verwarming meer kunnen veroorloven. Voor deze mensen voorziet Duitsland nu al deze mensonterende scenario’s van warmtezalen – blijkbaar moeten de burgers in de toekomst opeengepropt in hokjes gehouden worden – burgers in hun eigen land.

Grote Reset: Geen eigendom, maar opeengepakt in zalen

Regeringen tonen elke dag hun minachting voor het volk: dat blijkt ook uit de absurde tips tegen de inflatie van een vertegenwoordiger van de zwart-groene partij in Oostenrijk. Michael Obermoser van de Salzburgse ÖVP zei zelfs dat de burgers minder moeten telefoneren en minder met de loterij moeten spelen en dus de broekriem moeten aanhalen. Wochenblick berichtte hier over de onverschilligheid van de ÖVP.

In plaats van op tijd te handelen, de sancties te stoppen, de gasvoorziening veilig te stellen en de inflatie met passende maatregelen te bestrijden, drijven zij de spot met het volk en leiden zij het met wijd open ogen de ramp tegemoet. De Grote Reset vordert gestaag. Straks bezitten wij niets meer en leven wij opeengepropt in zalen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Duits hoofd energiebeheer waarschuwt voor gastekorten, faillissementen, enorme prijsstijgingen die “schokgolven door het hele land” zullen veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

  Rusland's onafhankelijkheidsverklaring - Overzicht van de toespraak van Poetin

Lees meer over:

Vorig artikelVaccinbeschadigden: De prijs van angst
Volgend artikelNew York City begint bevolking voor te bereiden op een NUCLEAIRE AANVAL
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Sanctieramp: Schuilplaats in warmtezalen tijdens gasnoodsituatie

  Armen en ouderen zullen in de zgn. verwarmde hallen wonen, zodat de mega tsunami van Afrikanen hun huizen veilig kunnen bezetten, het mes snijdt aan twee kanten voor de WEF regimes in Europa, uiteindelijk hebben ze een manier gevonden om op grote schaal het Coudenhove-Kalegie plan naadloos uit te voeren.

 2. Fam. Mærsk (puisrijke scheepvaart) is bezig met het opkopen van bos (zojuist 196 hectaren) en landbouwgronden in DK.

  De lijst van getroffen bedrijven als de gaskraan dicht gaat zijn vooral de voedsel afdelingen.
  Arla (melkprodukten) Danish Crown (vlees) Rockwool (isolatie), huizenbouw, aardappelmeel. bier, medicijnen.

  Ik heb geen enkele, niet eentje, appel en/of pruim aan mijn boompjes dit jaar.
  Om me heen kijkend op de plantages zie ik wel iets hangen, maar niet uitbundig.

  • Dan heb je niet goed gesnoeid in het najaar , geen voeding en zeker te weinig water gegeven.een boom heeft net als jij voeding en water nodig😎

    • Iets kan zo bloeien dat het zoveel energie kost dat er niet genoeg is om vruchten te geven. Met mijn Fuchsia Magellanica waar ik de besjes van oogst(net kiwi) moet ik ook altijd snoeien. Anders willen de besjes niet dik worden.

     • Die heb ik toevallig voor het eerst van mijn leven gekocht. Bedankt voor de info!
      Wist niet dat je ze kon eten.
      Volgend jaar meer fuchsia….
      Ken je dat liedje, iedereen in de straat, heeft wel eens een stekkie van de fuchia gehad… Van je fuck fuck fuck sia…

 3. Afgezien of wat Adriaan zegt waar zou kunnen worden, hebben ze wel een groep “nutteloze opvretende geldverslinders” bij elkaar onder het mom van: “wij zorgen zo goed voor jullie”.
  Tja, wel fijn dat de PCR-testen (afgeschaft in Amerika dacht ik) dan weer hoge besmettingsgraden kunnen aangeven.
  Volgende stappen? Onteigening, opgesloten worden (in Femakampen) met “boosters” en/of “chemtrails” via sprinklerinstallaties en afvoeren via de achterdeur????
  Ik wil eigenlijk niet cynisch/sarcastisch worden, maar inmiddels is wel duidelijk geworden dat we te maken hebben met volledig geschifte mensen, die de naam mens of ander levend wezen onwaardig zijn.

  Misschien beginnen met die mensen zelf samen opsluiten in die hallen en kijken wat ze elkaar dan aandoen en hoe ze proberen te ontsnappen, net als de opgesloten mensen in Shanghai. Kan in ieder geval gezegd worden dat ze hun Endlösung zelf hebben veroorzaakt.

 4. Hmmm. Iets zegt mij dat de arme en oude mensen alleen maar mét clotshot in deze warmte-concentratiekampen zullen worden toegelaten, waar ze vervolgens met ze kunnen doen wat ze willen en ik denk niet dat bezoek is toegestaan. Ik denk dat Klien gelijk heeft. Dus linksom of rechtsom: ze ruimen de useless eaters op.

  • Ja. Dat is duidelijk de bedoeling. Waarom zou je anders mensen concentreren als de covid-varianten zo gevaarlijk zijn.

 5. Er klopt hier iets niet.
  Terwijl ze sinds 2 mnd. als idioten de Nord Stream gasleiding aan het aanleggen zijn in DK, heeft minstens 2 jaar stil gelegen, gooien ze nu Nord Stream 1, 10 dagen dicht voor zgn. onderhoud.

  DK had genoeg gas, kreeg gewoon doorgesluist uit Rusland, geen problemen met betaling, maar plots is het stil rondom en is er geen gas meer?
  Volgens mijn water worden we gruwelijk bedrogen met het sanctie en rubel verhaal..

  Nu zijn bedrijven, zoals eerdere mail, bang dat de Nord Stream 1 afgesloten blijft.
  Er ligt al een plan om mondjesmaat gas “uit te delen”, “op rantsoen”.

  DK en NL hebben hun eigen gasvelden, maar willen die niet gebruiken.

  Het is hoogzomer en natuurlijk is er geen kip die aandacht schenkt aan gas.

  • >>>Nordstream 2 heeft minstens 2 jaar stil gelegen<<<

   Schijnbaar heeft Trump daar mede voor gezorgd destijds al, weer iets wat die Trump verpeste voor Europa, ja ik vond hem ook het beste voor Amerika tot ie met de spuiten begon, en later pas hoorde wat hij heeft geflikt met Nordstream 2 en Europa had opgedragen oid… hij vond dat we (EU) niet zo afhankelijk moesten zijn van Rusland…

   ow, oke, van wie moeten we (EU) dan wel afhankelijk zijn? ah… van Amerika… lol, kijk waar die nu zitten!

   Rusland heeft ons nooit bedreigd met stoppen van energie oid nooit, desondanks al de opgelegde sancties door de verschrikkelijke EU monster, toen nog steeds niet.

   Ja afgelopen jaar een beetje, maar dat komt door heel wat anders! de EU gaat veels te ver, maja de EU/Europa is de US United Satan die al sinds WW2 diep geïnfiltreerd is in Europa en via allerlei organisaties nog dieper in de boel saboteert/overneemt, denk aan de UN/UNHCR/NAVO/enz enz enz, maar ook WEF WHO and so on, dacht je dat die anders zoveel konden pushen? alles via via en ow, operation paperclip al die Nazi's maja Amerika is ook groot geworden door… het westen dat daar heen is geïmmigreerd en het daar overnam… de Nazi's gebruikte (deels ook hun volk) en delen daarvan weer terug plaatste in Europa… they are all 'the same-ish' daarom ook, das vierte Reich, they penetrated EUropa those Satanic pEUdofiles.

   zo, dat lucht weer ff op 🙂

   • hahaha…. ja ik ken dat gevoel.
    Ik herinner me Trump zeggende dat EU US gas moesten kopen ipv. De schepen lagen al klaar en de prijs was gigantisch hoog.
    Trump deed goede zaken, wellicht een beetje voor zichzelf?

    Dat spuitje deed ie samen met de denen, warp speed?
    Krijg er nog de rillingen van.
    Ze hangen allemaal aan elkaar hoor, er is er niet 1 die niet met de wefjes mee doet.

    Anders Fogh, belande bijna in de bak toen hij min.financien was in DK, hij had de boel opgelicht.
    Daarna werd hij premier en toen wandelde hij door naar 8 jaar Nato..
    Hij zit al jaren in Ukraine te rotsooien, allemaal banken en weet ik wat voor toestanden.

 6. Warmtekampen
  Hebben ze toch hun zin. Eerst even een testje,pos …verplicht blijven.
  Ouderen moeten gewoon bij familie opgevangen worden en dat geldt ook voor arme mensen.

 7. Alleen mensen met een digitale ID (implant), die aantoont dat ze nodige ‘experimentele vaccins’ ontvangen hebben, zullen in deze zalen (kampen) toegelaten worden om er zich te verwarmen en voedsel krijgen.
  Een uitgekookte manier om mensen te dwingen tot het aanvaarden van een digitale ID en vaccinaties.
  ‘You’ll own nothing and be happy’ in deze concentratie zalen/kampen…

  • NB: De gefingeerde coronacrisis was een voorwendsel om de mensen allemaal gescheiden op te hokken.
   De gefingeerde energie- en voedselcrisis kan er voor zorgen dat de mensen nu ‘voor hun eigen goed’ allemaal samen gaan opgehokt worden in grote ‘concentratie-zalen’.

 8. Dan hoor steeds vaker uit de volksmond: het zal niet zo’n vaart lopen, over een paar maanden schat ik, wordt iedereen behalve de elite van het internet geflikkerd, de plannen wachten alleen op de uitvoering hiervan.

  • Lekker rustig, ff afkicken 🙂
   zonder Internet leven, gelukkig heb ik ook die tijden nog meegemaakt, wat zeg ik? dat waren de beste jaren uit mijn leven denk ik, jaren 70-80 toen alles nog ‘normaal’ leek en je dacht, zoiets zal het altijd blijven…

   Helaas… zoveel veranderd, zover van elkaar en toch meer mensen bij elkaar.

 9. “Vaccinatiecentrum als noodopvang

  In Ludwigshafen, bijvoorbeeld, worden reeds voorbereidingen getroffen voor dergelijke noodscenario’s. Hier zal een zaal die in 2020 gebruikt zou worden als onderkomen voor coronapatiënten, dienst doen als warmtezaal.”

  Met warmtezaal wordt m.i bedoeld, noodhospitaal
  Want het wordt een stormloop van gevaccineerden die in de herfst ( ernstig ) ziek worden.
  Krijgen daar allen standaard het middel remdesivir toegediend om de geplande genocide te versnellen…

 10. Het was vanmiddag op de radio in D,en men gaf aan dat allereerst de mensen thuis blijven,de meerkosten van gas worden betaald door de overheid.Over die kampen was nog geen zekerheid.
  Hoeveel gas zal dat ook niet kosten om zon groot gebouw te verwarmen.
  Doe zoals Trutte ons beveelt, de verwarming een paar graden lager,een extra trui aan,was je max. 1x per week met koud water.Voor de rest braaf je belasting afdragen,werken om je rekeningen te betalen en op tijd je shot halen.

 11. Er bestaat geen goedmoediger, maar ook geen lichtgeloviger volk dan het Duitse. Ik hoefde nooit verdeeldheid onder hen te zaaien. Ik hoefde alleen maar mijn netten te spannen en ze liepen er als schuw wild in. Onderling hebben ze elkaar gewurgd, en ze dachten hun plicht te doen. Er is geen dwazer volk op aarde. Geen leugen kan grof genoeg bedacht worden: de Duitsers geloven hem. Om een leuze, die men hen gaf, vervolgden ze hun eigen landgenoten met grotere verbittering dan hun werkelijke vijanden.

  – Napoleon Bonaparte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in