De geheime bijeenkomst in mei 2009 van “The Good Club”. “Een club van miljardairs wil de overbevolking terugdringen”

0

Terugblik naar mei 2009: de miljardairs hielden een bijeenkomst achter gesloten deuren in het huis van de president van de Rockefeller University in Manhattan. Deze geheime bijeenkomst werd gesponsord door Bill Gates. Ze noemden zichzelf “The Good Club”.

Onder de aanwezigen waren wijlen David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, Ted Turner, Oprah Winfrey en vele anderen, schrijft Lewrockwell.com.

De geheime bijeenkomst werd gemeld door de Sunday Times en de Guardian.

“Het feit dat ze dit voor elkaar hebben gekregen, een bijeenkomst in het midden van New York City, is gewoon absoluut verbazingwekkend”, zei Niall O’Dowd, een Ierse journalist die het verhaal op de website Irishcentral.com had gepubliceerd.

Volgens berichten in de media lag de nadruk bij “The Good Club” op het filantropische mandaat van de miljardairs, waarbij hun geld werd gebruikt ter ondersteuning van armoedebestrijding en “overbevolking”.

Het is belangrijk op te merken dat de bijeenkomst van The Good Club in NYC plaatsvond op het hoogtepunt van de H1N1 varkensgrieppandemie, die een oplichterij bleek te zijn. Ongetwijfeld was de H1N1 pandemie een gespreksonderwerp van de “The Good Club”.

Nauwelijks enkele weken voor deze geheime bijeenkomst verklaarde professor Neil Ferguson van het Imperial College in Londen, die destijds de WHO adviseerde, met gezag dat “40 procent van de mensen in het VK binnen zes maanden geïnfecteerd zou kunnen raken [met H1N1] als het land door een pandemie zou worden getroffen”.

Dit is dezelfde Niel Ferguson (royaal gefinancierd door de Gates Foundation) die het Coronavirus lockdown-model bedacht dat leidde tot massale werkloosheid, armoede en de sluiting van 190 economieën als middel om Covid-19 te bestrijden.

De mediaberichten over de geheime bijeenkomst van 5 mei 2009 spitsten zich vooral toe op de op de toezegging van “The Good Club” om de groei van de wereldbevolking “af te remmen”.

Werd op deze bijeenkomst een absolute afname van de wereldbevolking overwogen, d.w.z. als een middel om de “overbevolking” terug te dringen? In dit verband erkende Bill Gates in zijn TED-presentatie van februari 2010 met betrekking tot vaccinatie het volgende;

Volgens de verklaring van Gates zou dit een absolute vermindering van de wereldbevolking betekenen in de orde van 680 miljoen tot 1,02 miljard.

(Zie citaat in video vanaf 04.21. Zie ook screenshot van transcript van citaat).

TED Talk op 04:21:


“The Good Club” toen en nu

Dezelfde groep miljardairs die in mei 2009 op de geheime locatie bijeenkwamen, zijn vanaf het begin actief betrokken geweest bij het ontwerpen bij het ontwerpen van het wereldwijd toegepaste lockdown-beleid voor het Coronavirus.

Zij zijn ook de architecten van de “Great Reset” van het Economisch Wereldforum.

Hieronder volgt de volledige tekst van het artikel in de Sunday Times (24 mei 2009).

“Miljardairenclub wil overbevolking tegengaan”

Door John Harlow,

Sunday Times, 24 mei 2009

Enkele van de grootste miljardairs van Amerika zijn in het geheim bijeengekomen om na te gaan hoe hun rijkdom kan worden gebruikt om de groei van de wereldbevolking af te remmen en verbeteringen op het gebied van gezondheid en onderwijs te bespoedigen.

De filantropen die deelnamen aan een topontmoeting op initiatief van Bill Gates, medeoprichter van Microsoft, bespraken hoe zij hun krachten kunnen bundelen om politieke en religieuze obstakels voor verandering te overwinnen.

Een ingewijde noemde het de “Good Club”, waartoe David Rockefeller Jr, de aartsvader van Amerika’s rijkste dynastie, de financiers Warren Buffett en George Soros, Michael Bloomberg, de burgemeester van New York, en de mediamagnaten Ted Turner en Oprah Winfrey behoorden.

  WEF: 'ALLE mensen zullen een uniform dragen' tegen 2030

Samen met Gates hebben deze leden sinds 1996 meer dan 45 miljard pond weggegeven aan doelen die variëren van gezondheidsprogramma’s in ontwikkelingslanden tot gettoscholen dichter bij huis.

Zij kwamen op 5 mei bijeen in het huis van Sir Paul Nurse, een Britse Nobelprijswinnaar biochemie en voorzitter van de particuliere Rockefeller Universiteit, in Manhattan. De informele namiddagsessie was zo discreet dat sommige van de assistenten van de miljardairs te horen kregen dat ze “veiligheidsbriefings” bijwoonden.

Volgens Stacy Palmer, redacteur van de Chronicle of Philanthropy, was de topbijeenkomst zonder precedent. “We hoorden er pas achteraf van, bij toeval. Normaal gesproken zijn deze mensen blij om over goede doelen te praten, maar dit is anders – misschien omdat ze niet gezien willen worden als een globale cabal”, zei hij.

Er kwamen dit weekend wel wat details naar boven. De miljardairs kregen elk 15 minuten om hun favoriete doel voor te stellen. Tijdens het diner bespraken ze hoe ze tot een “overkoepelend doel” konden komen dat hun belangen zou kunnen bundelen.

De besproken onderwerpen liepen uiteen van de hervorming van het toezicht en de ontwikkelingsuitgaven tot de bouw van plattelandsscholen en watersystemen in ontwikkelingslanden. In navolging van Gates, waren zij het erover eens dat overbevolking een prioriteit is.

Dat zou een uitdaging kunnen worden voor sommige politici in de Derde Wereld die menen dat voorbehoedsmiddelen en onderwijs voor vrouwen de traditionele waarden verzwakken.

Gates, 53, die het grootste deel van zijn fortuin weggeeft, betoogde dat gezondere gezinnen, bevrijd van malaria en extreme armoede, hun gewoonten zouden veranderen en binnen een halve generatie minder kinderen zouden krijgen.

  De mensheid wordt door de elites aangevallen - wanneer hebben we er genoeg van?

Op een conferentie in Long Beach, Californië, afgelopen februari, had hij soortgelijke opmerkingen gemaakt.

“Officiële voorspellingen zeggen dat de wereldbevolking zal pieken op 9,3 miljard [van 6,6 miljard nu], maar met liefdadigheidsinitiatieven zoals betere reproductieve gezondheidszorg, geloven wij dat we dat kunnen beperken tot 8,3 miljard”, zei Gates destijds.

Patricia Stonesifer, voormalig directeur van de Bill and Melinda Gates Foundation, die meer dan 2 miljard pond per jaar aan goede doelen geeft, woonde de Rockefeller-top bij. Zij verklaarde dat de miljardairs bijeen waren gekomen om te bespreken “hoe de giften kunnen worden verhoogd” en dat zij voornemens waren “de dialoog voort te zetten” in de komende maanden.

Een andere gast zei dat er “niet zo’n ruwe stemming” was geweest, maar dat er een consensus was ontstaan dat zij een strategie zouden steunen waarin de bevolkingsgroei werd aangepakt als een potentieel catastrofale bedreiging voor het milieu, de samenleving en de industrie.

“Dit is zo’n nachtmerrie dat iedereen in deze groep het erover eens was dat er antwoorden met groot verstand nodig zijn”, zei de gast. “Ze moeten onafhankelijk zijn van overheidsinstanties, die niet in staat zijn de ramp te voorkomen die we allemaal zien aankomen”.

Waarom al die geheimzinnigheid? “Zij wilden het van rijk tot rijk spreken zonder zich zorgen te maken dat alles wat zij zeggen in de kranten terecht zou komen, die hen zouden afschilderen als een alternatieve wereldregering”, zei hij.

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende video

Vorig artikelDuitse parlementsleden die voor aanscherping infectiebeschermingswet hebben gestemd staan op een dodenlijst
Volgend artikelCorruptieschandaal in Brussel: hebben vaccinfabrikanten de Eurocommissaris omgekocht?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in