President Of Ukraine / Wikimedia / (CC0 1.0 DEED)

De plaatsvervangend voorzitter van de toezichtscommissie van het Duitse parlement, Roderich Kiesewetter, vindt dat Oekraïne moet beginnen met het aanvallen van doelen in Rusland.

Volgens het Duitse parlementslid zijn het gebouw van het Russische ministerie van Defensie of het hoofdkwartier van de Russische inlichtingendienst in het centrum van Moskou legitieme doelen die moeten worden aangevallen.

RT meldt:

De wetgever, die een voormalige generale stafofficier van het Duitse leger (Bundeswehr) is, drong erop aan dat Oekraïne de oorlog naar Rusland zou brengen.

“Oekraïne moet de kans krijgen om de oorlog naar Russisch grondgebied te voeren,” zei Kiesewetter tijdens een talkshow op staatszender ZDF, waarbij hij opmerkte dat minister van Defensie Boris Pistorius al had opgeroepen om dat in april 2023 te doen.

“Het enige dat ik van mijn kant wil toevoegen is dat het ook nodig is om het Russische ministerie van Defensie of de inlichtingendienst aan te vallen,” zei het parlementslid. “Het is absoluut duidelijk dat het niet gaat om burgerdoelen en niet om de mensen, maar om de Russische bevolking uit te leggen dat zij de agressors zijn,” voegde hij eraan toe.

Op de vraag van de presentator van de uitzending of Kiesewetter dacht dat de aanval op Moskou rationeel zou zijn, antwoordde de politicus dat dat de woorden van Pistorius waren.

“Moskou aanvallen met Taurus-raketten?” vroeg de presentator. “Nee… nu legt u mij woorden in de mond. Nee, als we Oekraïne in het kader van de overeenkomst verplichten om raketten alleen in de bezette gebieden te gebruiken, dan zullen ze volgens dit principe handelen,” argumenteerde Kiesewetter.

  Waarom Oekraïne zijn NAVO-bondgenoten de schuld moet geven van de nederlaag bij Bakhmut

De oproepen om Russische regeringsgebouwen aan te vallen komen midden in de meest recente diplomatieke ruzie tussen Moskou en Berlijn, na het uitlekken van een geluidsopname waarin Duitse militaire officieren een mogelijke aanval op de Krimbrug bespraken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Russische televisie over de “pijnlijke dood” van de Europese economieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraine: Heeft de VS weer een proxyoorlog verloren?
Volgend artikelTrump en Biden: op welke leugenaar zou jij stemmen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • Rusland had Polen en Duitsland verslagen waarschijnlijk ziet deze clown om na 80 jaar wraak te nemen Ja en dan het eu volk blijft in roze wolken geloven en gaan feesten en leuke dingen doen Wat er om hen heen gebeurt daar willen ze niet over praten omdat dat zwartkijkers zijn wappies

 1. Ik begin nu meer dan genoeg te krijgen over het eeuwige gezeik van de Duitsers.
  Van een moedig jong volk, is het verworden tot een stompzinnig, laf en oud volk, dat zich nog altijd beschaamd voelt over iets dat zich 80 jaar geleden heeft voorgedaan.
  Naast mijn walging over het Nederlandse volk, wil ik bij deze mijn walging over het Duitse volk uitspreken. BAH!

 2. Het zal tijd worden dat rusland eens dat berlijn wederom(!) met de grond gelijk maakt….net als begin 1945.
  Niet alleen berlijn maar net als die tering yanken deden en de gluipers uit engeland….hamburg,bremen,willemshafen. frankfurt,erfurt,munchen,dusseldorf…etc….etc… het zal tijd worden om de restanten van de nazi,s eens grondig uit te roeien….

 3. Amerika wil heel graag dat duitsland aanvalt, zodat duitsland wordt vernietigd. China krijgt allerlei economische sancties. Hopelijk is er ergens een plan om de nazi’s aan te vallen, china, iran, rusland tergelijkertijd een aanval inzetten wn dan eens en voor altijd verlost te zijn van de echte nazi’s (usa)

  • Vermoedelijk wordt dit een sarmat 2 met een waterstof warhead. Ofwel bye bye Berlijn en omgeving, alles wordt met de grond gelijk gemaakt binnen 4 minuten na lancering vanuit Kaliningrad.

 4. Knetter en knettergek. En usa lacht, want zij hoeven niets te doen tegen Rusland. De idioten in de regeringen en zgn volksvertegenwoordigers in Europa gaan dit klusje wel even voor usa oplossen. Dat denken deze idioten, ook in NL zitten een stel van die dwazen, die dat in en in corrupte Oekriland zo graag steunen met de miljarden pleuro,s, gejat van de NL bevolking.
  Flikker die usa malloten uit Europa, voer een eigen beleid ipv als onderdanig hoertje de bevelen van usa op te volgen. Wat is het? Geld? Chantage? Beiden? Of mooi baantje in een globalistische organisatie, waar de idioten zo mee dwepen.
  Samen metRusland een sterk continent vormen. Grondstoffen heeft Europa nauwelijks. Vroeger wel kennis. Zeg daag pleuro, daaag EU, maar ook daaag usa en dag dollar. De wereldheerschappij van het zgn democratische Westen is OVER.

 5. Tja, De oorlog in Oekraïne. We zijn er in 2014 mee begonnen om met Rusland te sollen en Rusland gaat het afmaken. Wie weet wat onze echte motieven waren. Grijpen naar grondstoffen? Een wanhopige zet om onze staatsschuld weg te werken door een wereldwijd fiasco te creëren? Pure psychopathische haat jegens die Poetin? We kunnen het niet opbrengen om de mislukking van deze slecht opgezette onderneming te erkennen. In plaats rammelen onze slappe bondgenoten in Europa dwaas met hun sabels, waarbij ze blijkbaar vergeten dat je geen zwaard meeneemt naar een gevecht met kernraketten.De heer Macron in Frankrijk is van plan om zijn leger op te offeren voor een slachtpartij op de bloeddoorlopen vlaktes van Oekraïne, net zoals de Oekraïners een half miljoen van hun jonge mannen opofferden zodat Victoria Nuland zich goed kon voelen. De heer Macron is krankzinnig, maar de samenleving waarover hij de leiding heeft is collectief krankzinnig, dus misschien vertegenwoordigt hij hen wel goed. Hetzelfde geldt voor Olaf Scholz in Duitsland, wiens topgeneraals vorige week werden betrapt op een uitgelekte opname waarin ze hun plan bespraken om de Kertsj-brug, die de Krim met Rusland verbindt, op te blazen. Begrijp je dat dit een directe aanval op Rusland zou zijn, een oorlogsdaad van de NAVO? Mijn nachtmerrie is dat mijn zoontje van 14 over 4 jaar in een of andere Oekraïense loopgraaf omkomt omdat mijnheer Rutte en mevrouw Ursula het nodig vonden om die “evil” Poetin een lesje te leren. En dat allemaal om 4 provincies in de Oekraïne 3000 km hier vandaan waar de bevolking voor de oorlog de facto al harstikke Russisch was. Totale WAANZIN als je het mij vraagt!!!

  • Ik heb een zoon van 11, heb zelf heel mijn werkzame leven bij de luchtmacht gediend maar ben nu blij daar al jaren weg te zijn. In deze tijd zou ik absoluut geweigerd hebben om mee te werken aan deze oorlogshitserij van een stelletje dwaze incapabele idioten in de EU en in ons parlement. De enige goede volksvertegenwoordigers worden door die zwakzinnige incompetente mafklappers weggezet als extreem rechts. Heb in de laatste jaren zoveel kennis opgedaan dat ik nu zover ben dat mijn zoon zeker niet in militaire dienst gaat, ook niet dienstplichtig. Mochten die idioten toch daartoe beslissen in de toekomst dan vertrekken wij uit Europa. Ik ben helemaal klaar met die levensgevaarlijke minkukels. Ruimen die zooi.

 6. De Russische pers reageert generaliserend op de yell van een westerse ‘plaatsvervanger’ of ‘ex’, zoals westerse media reageren op de dagelijkse visie van een Russische ‘plaatsvervanger’ of ‘ex’.
  Dat is dus gewoon oorlogspropaganda, op basis van het marketingprincipe.
  Werkt nog altijd perfect. Bij intensieve herhaling van de ‘massage’ zal de massa zelfs geloven in de ‘rechtvaardigheid’ van d eigen vernietiging.

 7. I admire people who speak their minds… Like my new hero George Galloway for instance: RT spoke to George Galloway, member of UK Parliament for Rochdale and former RT show host, about his electoral success, the conflict in Gaza and freedom of speech in the West. https://www.rt.com/shows/rt-interview/593824-galloway-west-freedom-speech/ And how I despise those who are conviently looking the other way and cowardly even dare not to speak out the name JEW…the elephant in the room!!! ——— https://www.frontnieuws.com/in-washington-en-brussel-neemt-de-paniek-toe/ – This article sorry but I couldn’t bring myself to read it anymore. I saw today a conversation between a Brit Galloway and an American rabbi, not a Zionist, they both call it a genocide, the rabbi says that there used to be Jews in the US of various kinds of thought, he no longer enters the synagogue with not adhering to Zionism, Zionism is a form of fascism and deviant Jews are no longer welcome in the predominantly Zionist Jewish community of the US, also in the promised land that is the case, shocking to have to hear from a Jewish rabbi, just an honest man who is against Zionism and sees and wants to treat everyone as his equal, no hope for those millions of Palestinians, Zionism and its friends are really completely detached from GOD!! /////////////// Great that you’ve mentioned George Galloway flardinga and I’m going to top it up with what I’ve just written on my Chinese platform. Quote: You might never have heard from the Scottish man named George Galloway but I did but never taken the time to look any further to find out more about him… Well, that’s changed now as NOTHING will be capable to keep Galloway in obscurity, which The Mainstream Media (just as they do with Dr. Shiva) to stop him and what he has to say getting heard WORLDWIDE 👍: https://m.youtube.com/watch?v=ofaXIkPADjghttps://m.youtube.com/watch?v=PjTMf-o8LoE 👍

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in