Foto Credit: Sonar21

Kort antwoord: JA! Net als de spreekwoordelijke kip zonder kop, rennen de Verenigde Staten zonder kop rond en zijn ze niet in staat om een uitweg te vinden uit de confrontatie met Rusland. Een confrontatie die de Verenigde Staten niet kunnen winnen. Maar, afgaande op de toespraak van Biden vanavond, gaan de Verenigde Staten dubbel inzetten op een verliezende hand. Het Biden-team heeft blijkbaar besloten dat ze zich geen verlies in Oekraïne kunnen veroorloven voor de verkiezingen, dus zullen ze waarschijnlijk meer riskante terroristische aanvallen in Rusland groen licht geven, zonder acht te slaan op de herhaalde waarschuwingen van Poetin en zijn nationale veiligheidsteam dat Rusland zal terugslaan, schrijft Larry Jonson.

Wil je weten hoe erg het is? Russische soldaten hebben vandaag een video gepost waarin ze Biden smeken om meer M1 Abrams tanks naar Oekraïne te sturen en waarin ze beloven om hem 10% van de bonussen te geven die ze zullen verdienen met het vernietigen van die tanks. Dat, mijn vrienden, is trollen van wereldklasse. De volgende video laat zien hoe de Oekraïners een wanhopige aanval lanceren over een open veld en verwoestende verliezen lijden voor hun inspanning.

De “Slager” Syrskyi doet zijn reputatie eer aan door zijn weinige overgebleven, capabele reserves in echte menselijke golfaanvallen te sturen op goed verschanste Russische stellingen. Pure waanzin.

Steve Bryen had vandaag een geweldig interview met Bill Walton (niet de basketballer). De heer Walton is een grote supporter van Oekraïne en komt met tegenzin tot het besef dat Rusland de vloer aanveegt met Oekraïne. Steve beschrijft heel goed de grimmige situatie waarin Oekraïne verkeert. Zijn commentaar is belangrijk omdat Steve wordt beschouwd als een deel van het defensie-establishment in Washington. Zijn eerlijkheid getuigt van moed en integriteit.

  Een postmortem van het Oekraïense nationalisme


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het “Grote Reset”-plan van de Nieuwe Wereldorde heeft een Derde Wereldoorlog nodig om te proberen het te laten slagenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoor de lol. 2023
Volgend artikelDuits parlementslid wil dat Oekraïne regeringsgebouwen in Moskou aanvalt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Soldaten die over een open veld rennen om andere soldaten van de tegenpartij dood te schieten.
  Soldaten van de tegenpartij die juichen en lachen bij voltreffergranaten waarbij de eersten verminkt of gedood worden.

  Dat is wat de nooit genoeg hebbende westerse rijken, die de hypocriete en domme politici aansturen, samen veroorzaken.
  Dat volk wordt ook wel de elite genoemd.

  Te triest voor woorden :
  a) dat de mensen erin trappen en op elkaar gaan schieten
  b) dat we dat volk “elite” noemen

  • Niet vechten jouw leven is veel belangerijker dan een stuk and. Je vecht voor de elite, kapitaliste bedrijven, de finantiele gieren, laat deze groep op veld vechten tegen elkaar.

  • Elite.
   Een kleine groep in een maatschappij, met buitengewone kwalificaties of privileges, waardoor zij op een bepaald vlak de hoogste positie inneemt. Zo kan er sprake zijn van onder meer politieke, militaire, economische , culturele maar ook ernstig psychisch gestoorde en gewelddadige elite..

 2. Heeft de VS weer een proxy oorlog verloren?
  Het verbijsterd me elke keer weer dat het om winnen en verliezen van landen gaat voor in de boeken? voor waanzin van de geldelijke macht, landjepik, grondstoffen, de economie en reduceren van de mens.
  Zoveel menselijk leed van zoveel mensenlevens en voor de family van alle partijen.
  Het is niet te bevatten.
  Ik zag met het zappen van de tv een opname waar dode soldaten uit een beschutting geborgen werden. VRESELIJK!!! een been, een romp een ander zei; je vergeet zijn voeten nog, die werden ook nog in een lijkenzak gedaan. Het zal je vader, kind of man maar zijn die voor zoiets doelloos gebruikt word. Het is walgelijk dat degenen die hier verantwoordelijk voor zijn nog rond lopen.

  • Madeloes,
   Ik zag pas beelden op de Spaanse tv van een Palestijns jongetje, je denkt die komt uit een concentratiekamp, hij was zo mager, ook nu moet ik weer huilen, ik ben weggegaan waar staat dit Westen achter met hun steun, ook tegen de Russen zoveel doden en soldaten met van alles geamputeerd, ook nu reken dit het Westen toe want de Russen wilden die situatie gewoon via autonomie oplossen, we zien het allemaal, hier kunnen we het schrijven, de VS en zijn elite zijn duivels, heel de wereld ziet het toch, ooh wat HAAT ik hun, menselijke groet naar jou, ooit vrede voor allen,bidden doe ik niet meer, hopen op de tegenmacht, zij vechten soms letterlijk nu en dat is niet Westers kan je vertellen, mijn hart is bij hun, wat een onrecht, het is gvd gogdgeklaagd, geniet van jouw weekeinde en van het mooie, zonder de ogen,oren te sluiten wat we zien gebeuren maar ook om in balans te blijven, niet alles is duivels, gelukkig niet en ik zing hard mee met het nummer iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen!!!!

   • Helemaal waar flardinga.
    Onze kant, dat zijn de duivels en viespeuken.
    Gehersenspoelde en zeer domme bevolking die het wel best vindt.

   • Het is en blijft een bizarre realiteit. Linkse politici die oproepen tot oorlog… Wie had dat ooit gedacht?? Het begon ooit met de steun van groenlinks voor de Kunduz missie!!

   • @flardinga
    Dank voor je uit het hart reactie! Het is onvoorstelbaar dat je in 1 leven zoveel krijgt te verwerken van deze waanzinnige wereld elke dag opnieuw of je nu als observer
    of als participant hieraan deel neemt. Wat een moed en doorzettingsvermogen is er nodig om om dit alles te incasseren en door te leven op deze aardkloot en dan nog in balans te blijven. Soms vraag ik mij af wat heeft mij doen besluiten om juist nu hier te zijn. Zodra ik deze vraag herken weet ik dat het er toe doet om juist nu aanwezig te zijn al is het verschrikkelijk bij tijd en wijle. Wij moeten doorgaan hoe moeilijk het soms voelt en een glimlach van verwondering bij de mooie momenten.
    Hartegroet voor jou en ook een fijn weekend! ook voor alle anderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in