Joe Biden: Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America (source: Joe Biden); User:TDKR Chicago 101 (clipping) Donald Trump: Shealah Craighead (source: White House) Сombination: krassotkin / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

De afgelopen maanden hebben het publiek en de media veel aandacht besteed aan de hoge leeftijd van de twee belangrijkste kandidaten voor het Amerikaanse presidentschap in november. In het geval van Trump heeft hij alleen een abstractie, de kalender, die tegen hem werkt. Voor de rest, als je naar hem kijkt en luistert, lijkt hij in gevechtsvorm. Natuurlijk helpen zijn goed zittende pakken, schrijft Gilbert Doctorow.

In het geval van Biden leiden zijn gestrompel op trappen, zijn desoriëntatie bij het betreden en verlaten van het podium bij openbare gelegenheden en zijn algehele mentale zwakte ertoe dat velen, inclusief geregistreerde Democraten, zich afvragen of het wel verstandig is dat hij zich herkiesbaar stelt. Zou het niet beter zijn als hij de wijsheid zou tonen van rechter Thurgood Marshall van het Hooggerechtshof, die zijn ontslag uit het Hof in juni 1991 heel eenvoudig en eerlijk uitlegde: “Ik word oud en val uit elkaar.” Marshall’s zwakheden waren lichamelijk, niet geestelijk en tijdens zijn afscheidspersconferentie was hij zo scherp als wat. Op de vraag van een verslaggever hoe hij zich voelde, antwoordde Marshall: “Met mijn handen…”.

Tijdens zijn State of the Union toespraak gisteren voor een gezamenlijke zitting van het Congres liet Biden zien dat hij nog steeds wat vuur in zich heeft, dus we kunnen hem voorlopig een voldoende geven. Wat opviel was niet hoe hij sprak, maar wat hij zei: hij herinnerde ons er allemaal aan dat we een schandalige leugenaar als president hebben wiens aantrekkingskracht is gericht op de intellectueel en moreel luie kiezers en die ons door zijn leugens allemaal op de rand van een verwoestende wereldoorlog brengt.

Ik vestig de aandacht op wat hij aan het begin en het einde van zijn toespraak zei over de twee kwesties van het buitenlands beleid van die dag: Israëls voortdurende genocide in Gaza en de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

Biden beweert dat hij en zijn regering hun uiterste best doen om een staakt-het-vuren in Gaza te bereiken. Dat is een schaamteloze leugen. Een oplossing voor de crisis is voorhanden: dat de Verenigde Staten stoppen met het leveren van wapens aan het Israëlische leger. De facto zouden de wreedheden afnemen en stoppen; de facto zou het Israëlische leger zich beginnen terug te trekken. Biden en co. zijn de enablers van deze genocide en spreken over hun rol in vredesbesprekingen in Caïro of elders is een afleiding en een leugen.

De situatie is niet beter met betrekking tot Biden’s opmerking dat we Kiev moeten steunen om Poetin’s legers tegen te houden, omdat een overwinning in Oekraïne zal worden gevolgd door een Russische opmars naar NAVO-landen en een totale oorlog. Deze Grote Leugen heeft geen enkele substantie en is slechts een verergerde voortzetting van het Rusland-bashen dat de Democratische Partij sinds 2014 gebruikt als substituut voor buitenlands beleid. Het leugenachtige verhaal van de kwaadaardige Poetin kreeg vleugels in de presidentscampagne van 2016 toen Hilary Clinton de beschuldigingen van Rusland-gate lanceerde.

  Is er een link met de CIA bij de aanslag op de Crocus City Hall?

Donald Trump, de toekomstige Republikeinse kandidaat, werd gedurende zijn hele presidentschap achtervolgd door dagelijkse overzichten in de grote Amerikaanse kranten van hoeveel misinformatie en regelrechte leugens hij de dag ervoor publiekelijk had verkondigd. Ik vestig de aandacht op het punt dat hij de laatste tijd heeft herhaald en zeker zal blijven gebruiken tot aan de verkiezingsdag: namelijk dat er nooit een Russische aanval op Oekraïne in februari 2022 zou zijn geweest als hij president was geweest, omdat Vladimir Poetin hem, Trump, respecteerde, terwijl hij Biden minachtte. Natuurlijk gaat deze campagneboodschap voorbij aan het feit dat een regering-Trump niet beter voorbereid zou zijn geweest om te gaan met de Russische eisen in december 2021 om de Europese veiligheidsarchitectuur opnieuw te ontwerpen dan die van Biden.

Ik denk niet dat er ergens veel staatsleiders zijn, ook niet onder de vazalstaten die tot de Amerikaanse bondgenoten worden gerekend, die de Verenigde Staten en hun president de afgelopen vijfentwintig jaar hebben gerespecteerd, behalve misschien tijdens de eerste ambtstermijn van Barack Obama, die ten onrechte werd beschouwd als de man van de vrede. In dit opzicht staan de Russen op één lijn met de meeste andere landen. De relatie met de VS is er niet een van respect, maar van angst.

We horen deze angst geuit worden door presentatoren en panelleden in de Russische talkshows, die staan voor de babbelende klassen. Russen accepteren zonder twijfel dat Amerika een machtige militaire, economische en politieke macht in de wereld is. Wat ze vrezen is de irrationaliteit die ze zien bij de Amerikaanse elites, hun verlies van pragmatisme en de bekroning van ideologie als de leidende krachten in de Deep State van Washington.

Na deze negatieve observaties over de waarschijnlijke kandidaten op de kieslijst voor het presidentschap van de VS in november, denken sommigen misschien dat ik een sombere kijk heb op de Amerikaanse democratie, maar ze zouden zich ernstig vergissen. Net als in de Wendy’s hamburgerreclames heb je in de VS een keuze op de dag van de verkiezingen. Het sentiment in het land is ruwweg 50:50 verdeeld tussen Democraten en Republikeinen en het is deze verdeeldheid die ons vandaag de dag vrijheid van meningsuiting geeft, niet een stukje papier dat de Grondwet en de bijbehorende Bill of Rights heet.

  Poetin daagde Biden uit om deel te nemen aan live online discussie - werd afgewezen

Afgezien van binnenlandse beleidskwesties propageren de twee presidentskandidaten twee zeer verschillende revisionistische visies op de plaats van Amerika in de wereld. Ik zeg revisionistisch omdat de opvatting van de Democraten over hun land als wereldhegemoon alleen teruggaat tot 1991, toen de Sovjet-Unie ineenstortte en de Verenigde Staten als enige supermacht overbleven. Daarvoor beweerden de Verenigde Staten de Vrije Wereld te leiden, niet de hele wereld. Ondertussen zijn de Trump Republikeinen erop gebrand om een ander revisionistisch scenario te implementeren waarin het land bevrijd is van zijn parasitaire ‘bondgenoten’ en zich tot de tanden kan bewapenen met nieuwe strategische wapensystemen.

Zoals zoveel anderen die in 2016 op Trump stemden, was ik diep teleurgesteld door zijn onvermogen om het schip van het Amerikaanse buitenlandse beleid te keren op alle verschillende domeinen die hij ons had doen verwachten, te beginnen met het herstel van normale betrekkingen met Rusland. Zijn personeelskeuzes in buitenlandse zaken waren verschrikkelijk, te beginnen met zijn eerste minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson en eindigend met Mike Pompeo. Tussendoor waren er John Bolton als Nationaal Veiligheidsadviseur en Nikki Haley als ambassadeur bij de Verenigde Naties. Vreselijke mensen, allemaal, die het beleid tegenwerkten dat Trump bij zijn aantreden had aangekondigd.

Waarom zou een nieuw presidentschap van Trump beter zijn in buitenlandse betrekkingen? De enige en doorslaggevende reden die ik aanvoer is dat Trump het op de NAVO gemunt heeft en om zijn onuitgesproken maar duidelijke doel van ontmanteling van de NAVO te bereiken, hoeft hij alleen maar niets te doen, dat wil zeggen geen steun geven, wat veel gemakkelijker is dan iets doen.

De NAVO zelf in de vergetelheid laten wegzinken zou de grootste bijdrage aan de wereldvrede zijn die men zich kan voorstellen. Het zou onze hyperagressieve leiders van de Europese Commissie, de Europese Raad en het Europees Parlement alle wind uit de zeilen nemen.

Maar hoe zit het met China, vraag je je misschien af. Zou Trump ons niet naar een oorlog in de Stille Oceaan leiden?

De defensiesamenwerking tussen Rusland, Iran, Noord-Korea en China, die met de dag groeit dankzij de steeds intensievere interventie van de VS in de territoriale geschillen in Zuidoost-Azië, zou een stenen muur vormen waar zelfs de heetste koppen in Washington niet tegenop zullen gaan als het moment van de waarheid aanbreekt. Op dit moment zie ik daar slechts gloeiende sintels van een potentiële vuurzee, terwijl de Europese slagvelden in Oekraïne volledig in vuur en vlam staan.

  VS: Geallieerden moeten "dubbel inzetten" met zware wapens en luchtmacht - "Het is de oorlog van iedereen"

Om al deze redenen zal ik op de verkiezingsdag mijn neus dichthouden en op Trump stemmen.

Als de Verenigde Staten, ondanks alle gebreken in persoonlijkheden aan de top en in procedures, wat ‘het moeras’ in het District of Columbia betekent, de schijn van een representatieve democratie heeft, kan hetzelfde niet worden gezegd van Europa, zowel op het niveau van de EU-instellingen hier in Brussel als op nationaal niveau. Op het niveau van de Unie en op nationaal niveau in een groot deel van het continent regeren coalities, wat neerkomt op geïnstitutionaliseerde corruptie. Wij, de mensen, zijn irrelevant wanneer een coalitie van partijen de ministerportefeuilles uitdeelt als gunsten, zonder relatie tot beleid of individuele competentie.

In de eerste week van juni hebben we hier in Europa parlementsverkiezingen die een reden tot wanhoop zijn, geen reden tot feestvieren. De Belgen zijn bij wet verplicht om te gaan stemmen of een boete te krijgen en dus zal ook ik naar mijn stemhokje in een school in de buurt sjokken en mijn stem uitbrengen. Maar voor wie? Zoals ik bij de vorige verkiezingen leerde, over het enige onderwerp dat me echt interesseert, buitenlands beleid, spuien alle partijen hier op één na dezelfde onwrikbare steun voor Kiev en haat tegen Rusland. En die ene partij die aria’s uit een andere opera zingt, zijn de communisten.

Een blanco stem uitbrengen, zeg je. Maar hier in België zijn blanco stemmen tot nu toe van hun angel ontdaan. De gegeven stemmen worden systematisch evenredig verdeeld over de officiële partijen in overeenstemming met hun totaalcijfers. Dit jaar is er echter een beweging die ‘Blanco’ heet en die hoopt die traditie om te buigen en blanco stemmen te laten tellen als ’tegen alles’. We zullen zien hoe ver dat initiatief gaat.

En dus zal ik, ondanks mijn pro-zakelijke, cultureel traditionalistische instelling, deze juni hoogstwaarschijnlijk een stem uitbrengen op de Belgische communisten.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Donald Trump: Ik zou je veel verhalen kunnen vertellen over Lady Gaga …Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuits parlementslid wil dat Oekraïne regeringsgebouwen in Moskou aanvalt
Volgend artikelJohn Kerry: Mensen zouden zich “beter voelen” over de oorlog in Oekraïne als Rusland zich “meer zou inspannen om de uitstoot te verminderen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Ik stem op Trump.
  Rusland zou nooit de Ukraine zijn binnengevallen als het westen zich aan de verdragen (geen nato in de oostelijk landen, Verdragen van Minsk, neutraliteit van Ukraine) had gehouden

   • I was, until i saw him turncoat on national TV. Sanders about Biden: “You are lying! People, go to Youtube and check it out.” Next day, Sanders: “Biden is a good man. He will be a good president.”
    Fock Sanders! The career politician who has never worked a regular job in his life.

   • @Oprecht…
    Ik ben het vaak met je eens, maar Bernie Sanders zit in team Frank Rosenmuller/Femke Halsema/Yesse Klaver/Frans Timmermans en meer van dat soort totaal gestoorde socialisten. Bernie is de mannelijke versie van Elisabeth ‘native American’ Warren.

    We moeten af van dit hele systeem… weg met leiders, laat je leiden door liefde.

 2. Ik stem nooit meer op iemand!!! De macht hoort in de straten bij de mensen zelf te liggen en we hebben alle technologie om onszelf opnieuw te organiseren en onszelf te regeren. We zijn alleen nog (bijna allemaal) onder hypnose dat we het allemaal niet zelf kunnen.

  Maak God/leven je wetgever en maak liefde tot de enige wet. Overdenk dit diep genoeg en je gaat realiseren hoe eenvoudig het kan zijn!!! Het leven wordt echt heel overzichtelijk als je alleen nog maar in angst of liefde denkt/ziet/voelt. Het leven is namelijk niks anders dan angst of liefde.

 3. Dit hele geschreven stuk gaat er nog steeds vanuit dat stemmen op politiek, daadwerkelijk een verandering kan brengen in politiek.. gaat nóóit gebeuren! Politiek is het stokpaardje van de satanische counsil of 13, zij bepalen wie er regeert, welke lijn er gevolgd word enzovoorts. Heel de politiek wereldwijd bestaat uit trekpoppen die voor belachelijk veel geld hun ziel en land verkopen, en als ze niet te koop zijn dan worden ze vervangen of gechanteerd. Het volk blijft in de illusie een stem in de politiek te hebben. Het wef en Brussel werken ook zo.. er valt niemand te kiezen door ons, dat doen ze zelf. Al deze bullshit over verkiezingen, de aankondiging van de “redder” voor de komende 4 jaar.. allemaal brood en spelen, afleiding voor het volk. Word helemaal wakker en zie wie de wereldheerser al eeuwen is: eeuwen misleiding, leugens, illusies.. er is nog steeds niks veranderd wat dat betreft, nog steeds hetzelfde systeem. Satan is de wereldheerser, zijn uitvoerders zijn de satanische counsil of 13 en alle satanische, gekochte en gechanteerde lagen daaronder. Dit kwaad ziet bijna ieder mens wel om zich heen( of ze het erkennen is een tweede). 1 van de 2 grootste leugens van de duivel is dat hij niet bestaat.. kijk om je heen, geloof je dat nog steeds? De allergrootste leugen die hij de mens doet geloven is dat God niet bestaat! Als je niet geloofd dat God bestaat stel jezelf dan deze vraag: waarom volgen de satanisten dan vrij nauwkeurig de lijn uit het boek openbaringen? Kijk naar de hiërarchie, ze aanbidden satan dus is satan hun leider toch? Zij geloven dat de antichrist zal heersen op aarde, vanuit de 3e tempel in jeruzalem. Daar staat nu nog een moskee.. wat is er dan nodig om daar de synagoge van satan te bouwen? Juist, oorlog tussen de joden en de moslims, precies datgene wat er nu gebeurt in Gaza, en dit is nog maar het begin. Al deze informatie kun je terugvinden in de bijbel, het geschreven woord van God. Zie je hoe hard ze hun best doen om het bestaan van God belachelijk te maken? Uitspraken als God is dood, Jezus heeft nooit bestaan enzovoorts.. en ondertussen de volledige lijn van de bijbel volgen in hun plannen.. 1+1=2 God bestaat wel degelijk lieve mensen, Jezus bestaat wel degelijk! Zelfs als je je kunt vinden in mijn logica hierboven, zelfs als dat je zegt dat God inderdaad moet bestaan, dan nog zul je Hem zelf moeten onderzoeken, praat met Hem, Hij gaat je beantwoorden! Ik probeer niemand te bekeren, dat kan ik ook niet. Ik probeer iedereen aan te sporen Hem zelf te onderzoeken, jij en jij alleen. Hij wilt relatie met iedereen lieve mensen, niemand uitgezonderd, en geloof me, het is levensveranderend❤️🙌🙌

  • Stemmen op politiek ‘exposed’ wel wat er allemaal mis is.

   En verder FvD is een partij die wel alles aan de kaak stelt. Deze mensen mogen wel ondersteund worden door de minimale actie van een stem, lijkt mij.

 4. De aanlegsteiger in Gaza is een teken van pure, pure onmacht van FJB en zijn hatelijke, wrede door en door verdorven oorlogshitsers. De door FJB en zijn oorlogskliek gestarte oorlogen betekenen de ondergang van de VS en de EU. FJB slaagde erin de wereld onder te dompelen in een nooit eender geziene haatcocktail onder diverse volkeren en naties. Haat voor generaties en eeuwen.
  Paniek onder de demons slaat toe : exit oorlogssujet VN en vermeende “groene” psycho JK. Wie volgt ? De rij oorlogssstokers is eindeloos lang.
  De wereld kijkt toe naar het gespartel. Rekeningen zullen worden vereffend.

 5. Trump of Biden, ik zou doen wat ik in Nederland ook deed, voor het eerst mijn stem niet meer uitbrengen,lachwekkend om te moeten kiezen voor 1 van deze 2, slechts mijn mening, meer niet, ik heb dan ook al heel lang helemaal niks op met de VS vanwege zijn buitenlandse beleid, niks tegen de VS op zich natuurlijk!

 6. Obiden is een perverse, demente en totaal corrupte trekpop van het satanische sekte en Trump is hun joker voor de afleidingen en controverse om de sheople tegen elkaar uit te spelen.

  FJB is aangesteld om de NWO klimaat-agenda door te drukken en Trump was aangesteld om de CV agenda door te drukken. Beiden hebben inmiddels 100-duizenden, zo niet miljoenen doden op hun geweten!!

  We worden weer zo enorm in de maling genomen met het sociale bezigheidstheater dat de massamoordende neonaziofascisten “democratie” durven noemen…

 7. De wereld wordt geregeerd door de criminele, duivelse globalisten (cabal, deepstate, freemason). Ze hebben wereldwijd de regeringen omgekocht of gechanteerd en gebruiken ze als hun schoothondjes. Het heeft totaal geen nut om te gaan stemmen als er maar 1 wereldregering bestaat. Sterker nog, als je gaat stemmen geef je je stem aan deze duivelde kliek. Als niemand zou gaan stemmen zou er misschien iets kunnen veranderen.

 8. Rode Zondag in België? 🙂
  Nederland op woensdag (maar de resultaten blijven geheim tot zondagavond). 🙂
  Biden: zou hij niet beter sneakers dragen in plaats van die ongemakkelijke opgepoetste schoenen? Of basketsloefen.
  Trump: welke crème smeert ie kwistig op zijn gezicht? Dát willen we weten, het merk van die super-verjongingscrème.
  Om uit de straatinterviews tijdens de Braziliaanse verkiezingen te parafraseren “de ene is gek, de andere is corrupt” wordt dat hier “de ene is gek, de andere is seniel, maar corrupt zijn ze allebei”.
  Eén fout in het artikel: de VS leveren geen wapens aan Israhell, de Joden hebben geld genoeg en kopen wapens bij de wapenindustrie van de VS. Vrije markt weetjewel?

 9. Trump natuurlijk. Enige president in vs die in 71 jaar geen oorlog is begonnen.

  Trump heeft ook goede dingen gedaan in zijn presidentschap. Wat voor Westerse leiders al byzonder is.

 10. Het is tegenwoordig niet de regering die de US buitenlandse politiek bepalen maar allerlei NGO’s en big corp zoals IAPAC, Blackrock etc. Het is de kliek op de achtergrond die omwille van geld en macht er een puinhoop van maken ten koste van de eigen bevolking en die van anderen.

  • Klopt helemaal……en ik ben nog wel geneigd tot stemmen, omdat van Houwelingen en van Meyeren niet aflatend aan het deksel van die beerput aan het trekken zijn.
   Van Houwelingen had geen enkele stem, dus zijn die weggegooid, want die groep is te gevaarlijk voor de hoerenkast…….. maar ik ben benieuwd hoe het zal zijn als het hele kaartenhuis in elkaar valt.
   Dan zullen we het zelf moeten gaan doen…….en zijn we hopelijk meteen van de zielloze ambtenarij af………en vooral van dat schorum wat zich met een grote muil officier van justitie pleegt te noemen. In mijn ogen zijn dát de ergste uitvreters. Beh! Een haai is fatsoenlijker.
   Het zal mij benieuwen!

 11. Voor géénéén van die 2, DRUMPF noch BIDON zou ‘k stemmen ….

  Jàmmergenoeg is “TREY” (Harold Watson) GOWDY III, voormalig Voorzitter
  van de ‘Benghazicommissie’ (VS Huis van Afgevaardigden), niet meer
  in funktie, noch verkiesbaar in S. Carolina ….. Da’s ’n man naar m’n hart !

  Wèl is er congreslid Marjorie TAYLOR GREENE (Georgia) ! Johookes !

  Dié 2 vallen me te binnen ….

 12. Voor iedere verkiezing steken de meeste partijen hun duim op om maar te gaan stemmen.
  Na de verkiezingen krijg je van dezelfde hand een middelvinger.

  Kijk niet naar wat ze zeggen te gaan doen, maar wat ze in het verleden hebben gedaan.

 13. Trump. Ik bedoel maar, dat seniele wrak van een Biden die niet eens weet welke dag van de week het is of in welke staat van de VS hij die dag is kun je toch echt niet serieus nemen.
  Van de twee is hij het minste kwaad.

  Trump is een blaaskaak met een groot ego. So what? Ik hoef de man niet aardig te vinden, hij moet gewoon goed zijn in zijn werk.
  Trump’s grootste probleem is zijn moeite met delegeren, hij is altijd gewend geweest vrijwel alles van echt belang zelf te beslissen. Dat kan misschien nog met een flink zakenimperium, maar echt niet met een land, al helemaal niet een groot land als de VS.
  Zijn keuzes in stafleden waren ook een drama, maar daar rijst wel de vraag in hoeverre die worden afgeperst en/of omgekocht door de Deepstate. En dat is zo voor iedereen in Washington, wat dan ook de reden is dat ze hem kost wat kost wilden lozen nadat ze er niet in waren geslaagd hem tijdens de eerste verkiezingen te verslaan. En waarom hij op ALLE niveaus, van gemeentelijke ambtenarij tot in de senaat, werd tegengewerkt op alle punten waar hij aan werkte.

  Mijn grootste probleem met Trump is dat hij ook al zo’n Israel aanhanger en haakneuzen-liefhebber is. En daar ligt meteen het probleem; de joodse invloed in de VS is wat het land regeert.
  En het andere punt is dat hij Assange geen gratie heeft verleend tijdens zijn eerste ambtstermijn. Dat is een onvergeeflijke misstap, waarvan ik hoop dat hij het lef heeft die recht te zetten.

 14. Trump zegt dat er onder zijn presidentschap geen CBDC komt. Hij gaat ervoor liggen dat dit slavernijsysteem wordt doorgedrukt. Alleen dat is al reden genoeg om op Trump te stemmen.

 15. ‘Tijdens zijn State of the Union toespraak gisteren voor een gezamenlijke zitting van het Congres liet Biden zien dat hij nog steeds wat vuur in zich heeft, dus we kunnen hem voorlopig een voldoende geven.”…………………Ze hebben Creepy Joe volgepompt met drugs.

  Volgens Drugs.com duren de effecten van Adderall vier tot zes uur:

  “Als het wordt ingenomen zoals voorgeschreven, houden de effecten van Adderall (amfetamine en dextroamfetamine) ongeveer 4 tot 6 uur aan. De effecten van Adderall XR houden maximaal 12 uur aan, omdat deze vorm van Adderall is ontworpen om de inhoud langzaam vrij te geven, over een langere periode (dit wordt een preparaat met langdurige afgifte genoemd).

 16. Elon Musk Twtter: In all seriousness, I suspect Adderall. It adds coherence at the cost of anger.’

  Neemt niet weg dat het gevolgen kan hebben: ‘In sommige gevallen kunnen op recept verkrijgbare stimulerende middelen zoals Adderall ook ernstige cardiovasculaire reacties veroorzaken, waaronder een hartaanval, beroerte en plotselinge dood. Deze reacties zijn zelfs bij normale, therapeutische doses gemeld. Langdurig of chronisch misbruik kan het risico op een fatale hartaanval of beroerte alleen maar vergroten.’

 17. PS , ivm de stemplicht in België.
  Ik ga al 25 jaar niet meer stemmen voor dat circus en ik heb nog nooit een boete gehad.
  Hoe wil je u zo laten vernederen ?
  Wat u ook stemt het is in de 50 jaar dat ik de politiek gadesla nog nooit verbeterd, integendeel steeds slechter geworden.
  De dag dat IEDEREEN thuisblijft hebben ze rode kaken.
  Maar het is zoals het vaccin, ze trappen er keer op keer in , die brave schaapjes ——> slachtbank.

 18. To have built the New York skyline, I am sure it was essential to deal with all types of sewer rats to get work done…..the mafia, NYC politics, Unions, etc. To build a dream, Trump, the businessman, learned how to work with everyone. He understood the guy on the corner, the blue collar laborer, the executive, and the “bosses.” He developed a rough edge honed with humor and respect.

  Biden, on the other hand, was laughingly “kicked upstairs” from his Senate seat to provide Obama with a good natured, affable “ne’er do well.”….a rubber stamp for Obama.

  The choice is between a solid visionary for a better future and integrity,….. and another four years of disaster. Look at the families. The children of one are well healed, intelligent, and capable of running international companies. The “child” of the other is a disaster living off influence peddling.

  The author of the piece got one thing right….Trump did not drain the swamp as he promised. Think for a moment. Washington DC is a corrupt town. Lobbyists live in luxury while passing out favors and money to Congress and others with influence. The US uses the word “lobbying” instead of calling it “bribery” While the US peddles “democracy” and “justice” abroad, it ignores its own (and continuing) history of crime, corruption, deceit, and depravity. The reason Trump could not “drain the swamp” is because it so very deep…four, five, and six layers of filth. The dual-citizenship jews march to the orders of Netanyahu and the jewish owned media.

  Meanwhile, Biden, while loosing his grip on Hispanics and Blacks, turns to cartels to supply bodies for future democrat votes. Just recently, a democrat Ohio judge has permitted invading non-citizens the right to own guns…no citizenship…no documentation…12 to 14 MILLION coming across the border with no credentials, no health papers, nothing about their backgrounds or intents.

  I, like many US citizens, realize the lies we are told about Putin…and Russians. I wish we had a statesman leading our country… instead, we have a joke. Trump is not found guilty of any crime (other than seeking the Presidency) yet our media, democrats, liberal judges are doing everything possible to destroy and bankrupt Trump. I see through our media and CIA driven excitement over Putin…..while he may have faults, I believe he holds the interest of Russians and Russia. I see through the liberal meiads lies of Trump and believe he will prevail because he cares about our citizenry….and yours. Remember, he wants to avoid war. Biden continues to push for war.

  My decision is clear….it is final…..Trump.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in