Een bejaarde vrouw van rond de 70 is afgelopen zaterdag door de politie van Melbourne aangevallen en met pepperspray bespoten terwijl ze op de grond lag tijdens een protest tegen de lockdowns van Covid-19, bericht Rt.com.

Terwijl ze een Australische vlag vasthield en op de weg stond in de richting van een groep naderende politieagenten, duwde een agent de vrouw op de grond. Een andere agent spoot vervolgens pepperspray op de vrouw toen ze roerloos op de grond lag en niet in staat was zichzelf te beschermen.

Enkele seconden na de aanval – de aanvallende agenten waren al verder gegaan – kwam een andere groep agenten de vrouw te hulp en probeerde haar overeind te helpen.

Video’s van de aanval vanuit verschillende hoeken gingen dit weekend viraal op sociale media, waarbij veel Australiërs de agenten in Melbourne beschuldigden van politiegeweld.

Het Australische parlementslid Craig Kelly noemde de aanval “verachtelijk”, “walgelijk” en “onwettelijk” en twitterde: “Dit is niet mijn Australië… We kunnen niet accepteren dat de politie in Australië een ongewapende 70-jarige vrouw (of wie dan ook) tegen de grond duwt die geen bedreiging vormt en vervolgens twee agenten de ongewapende, weerloze persoon in het gezicht peppersprayen terwijl ze op de grond ligt.”

  "Je bent gewoon een stomme idioot die het verschil niet kent tussen klei en stront" - Populaire radiopresentator die voortdurend anti-vaxxers aanvalt, moet na zijn hartaanval tot 2023 pauzeren

Ook voormalig senator David Leyonhjelm van New South Wales veroordeelde de aanval en noemde de agenten “laf”, terwijl journalist Ky Chow schreef: “Ik heb verschillende video’s hiervan bekeken, en het is moeilijk te zien hoe de Vic agenten dit kunnen rechtvaardigen.”

Verschillende andere incidenten van geweld tussen politie en demonstranten braken uit tijdens het protest in Melbourne op zaterdag en 235 mensen werden naar verluidt gearresteerd.

De politie van Melbourne werd ook betrapt op camera’s op het pepper-sprayen tegen tientallen andere Australiërs die betrokken waren bij het “ongeoorloofde protest”.

Zowel Melbourne als Sydney hebben in de afgelopen maanden herhaaldelijk te maken gehad met protesten als reactie op de Covid-19 lockdown-restricties in de twee steden. In augustus werd een man uit de staat Victoria veroordeeld tot een maximum van acht maanden gevangenisstraf voor het helpen organiseren van een protest in Sydney, New South Wales.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De komende moord met voorbedachten rade op miljarden: Een 21e eeuws complotVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWorden we de dood ingejaagd?
Volgend artikel2021 – Het jaar van de clown
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ze verbergen zich achter hun bekluier, en goedwillende agenten proberen nog iets van hun verloederde reputatie te redden. De verontwaardiging is sprekend maar worden de daders ook aangesproken? Vooral de politiek en de hogere functionarissen moeten ter verantwoording geroepen worden want schijnbaar wordt dit toch intern goedgekeurd.
  Helaas gaan we hier in Europa dezelfde weg op.

 2. Een gooit haar op de grond en de ander sprayt haar in het gezicht: teamwork noemen ze dat.
  Maar ik heb een filmpje gezien van een kleine demonstratie ergens in Duitsland waar ze een “hell’s angel-achtige” bodybuilder tegenover zich kregen. Zelfs met wapenstok en al konden ze hem niet aan. Je moest eens zien hoe snel ze wegrende en de bescherming van de rest van de groep agenten opzochten. Lafbekken.

 3. Klopt, dan hebben ze niks te vertellen, nou ik had degene die dit gedaan heeft , hetzelfde aangedaan, hoe durft men, een weerloos persoon dit aandoen, laat ook zien hoe zwak de politie is, ze durven andere niet aanpakken omdat ze weten dat ze dan slaag krijgen.

 4. alles qua recthen word simpelwegh aan de kant geschoven met goedkeuring van hen die de wetten moeten handhaven en hen die de handhavers moeten controleren…

  blijft er enkel revolutie over….

 5. Als je over details heenkijkt, en ziet wat overheden doen, komt het vierde rijk er niet aan, maar is het er al.

  Australie is volkomen gestoord; burgers hebben geen rechten meer. Geen enkele.
  Een paar jaar terug moest Lauren Southern voor haar geplande bezoek 20.000 dollar betalen, om voor haar veiligheid te zorgen aldaar.

  Wordt tijd dat de populatie het land terug neemt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in