Via twitter

Massale volksprotesten tegen de dwangmaatregelen van de Australische regering zijn in verschillende grote steden gedeeltelijk geëscaleerd, tegelijkertijd waarschuwen de Australische media voor “snel stijgende Covid-gevallen” in Sydney en andere regio’s van het continent, terwijl de autoriteiten van een “hardnekkig en groeiend probleem” spreken. The Guardian meldt in zijn zaterdageditie dat “duizenden boze, ongemaskerde mensen” zaterdagmiddag door het centrale zakendistrict van Sydney marcheerden om een einde van de lockdown te eisen. De huidige uitgaansverboden gaan nu hun vijfde week in – en de covidpatiënten zijn in feite niet te meten, schrijft report24.news.

De demonstraties tegen de coronamaatregelen van de Australische regering, die gezien het werkelijke aantal ziektegevallen bijna willekeurig lijken, werden door de politie deels met geweld beëindigd. Als gevolg hiervan kondigde de minister van politie van New South Wales, David Elliott, de vorming aan van een speciale taskforce met als doel elk van de 3.500 demonstranten te identificeren die naar verluidt bij het “Super Spreader”-evenement aanwezig waren. Elliott zei dat 57 mensen waren gearresteerd en dat verschillende politieagenten waren aangevallen, waarbij sommigen gewond waren geraakt. “Als we in de komende week geen [Covid] golf zien in de gebieden waar deze demonstranten vandaan kwamen, zou ik zeer, zeer verbaasd zijn”, resumeerde Elliott.

Woede groeit: massale demonstraties in alle grote Australische steden

Bij de demonstratie tegen de dwangmaatregelen van de regering zijn zaterdagmiddag rellen uitgebroken. Demonstranten braken door barrières die door de politie in Sydney waren opgeworpen en gooiden plastic flessen naar de politiekrachten. De woede tegen de regering en tegen de lopende maatregelen neemt blijkbaar onmetelijk toe. In Melbourne en Adelaide speelden zich in het weekeinde soortgelijke taferelen af, waarbij de bevolking van beide steden te lijden heeft onder de lockdown en de avondklok die al weken van kracht zijn. In Brisbane, waar tot dusver geen avondklok is ingesteld, werd zaterdag ook gedemonstreerd tegen het optreden van de regering in Corona.

Minister van Volksgezondheid roept op tot “thuisblijven”

Terwijl de demonstratie in Sydney in volle gang was, kondigde Brad Hazzard, minister van Volksgezondheid van New South Wales, zaterdag aan dat er een nieuw “recordaantal corona-gevallen” was gemeld – “maar liefst” 163 positieve tests in de afgelopen 24 uur, aldus de Guardian. Hij vroeg de mensen om thuis te blijven. “We hebben onze gemeenschap nodig, vooral in het zuidwesten en westen van Sydney, blijf alstublieft thuis, luister naar de boodschap en blijf thuis,” zei Hazzard.

Covid-19 gebruikt als voorwendsel: kritiek op regering wordt in de kiem gesmoord

  Is de Grote Reset aan het mislukken? Wanneer Grote Narratieven uiteenvallen

De Australische staatspolitie in New South Wales zei dat agenten uit de hele centrale hoofdstedelijke regio waren ingezet met specialistische ondersteuning als reactie op het niet geoorloofde protest in Sydney. “De politie van New South Wales erkent en steunt de rechten van individuen en groepen om hun recht op vrije meningsuiting en vreedzame vergadering uit te oefenen, maar het protest van vandaag is in strijd met de huidige Covid-19 regelgeving inzake volksgezondheid,” aldus de politie. “De prioriteit van de politie van New South Wales is altijd de veiligheid van de gemeenschap in het algemeen.” Hazzard veroordeelde op zaterdagochtend de protesten nog voordat ze begonnen als “echt dwaas”. “We leven in een democratie en normaal gesproken ben ik zeker iemand die het recht van mensen om te protesteren steunt,” rechtvaardigde Hazzard zichzelf. Gary Worboys, plaatsvervangend hoofd van de politie in New South Wales, vertelt de Guardian dat de politie met de organisatoren van de protesten wilde samenwerken om ervoor te zorgen dat de mensen de “volksgezondheidsvoorschriften” zouden naleven en dat er geen “catastrofale superverspreiding” zou plaatsvinden. In Melbourne verzamelden zich op hetzelfde moment in het centrale zakendistrict duizenden demonstranten onder het scanderen van “vrijheid”. Een fotograaf van het Australische persagentschap (AAP) beschrijft de demonstratie als “beangstigend”, met de menigte “zonder maskers en verbaal agressief”, maar zegt dat later de stemming was gekalmeerd.

Twaalf nieuwe “gevallen”: lockdown en avondklok zonder meetbare infectie incidentie

Sommige demonstranten staken fakkels aan toen zij zich verzamelden voor het parlementsgebouw van Victoria. Ze hielden volgens ooggetuigen spandoeken omhoog waaronder met de tekst: “Dit gaat niet over een virus, het gaat over totale controle van de staat over de mensen.” Het protest werd uiteindelijk door de politie met geweld uiteengeslagen. The Guardian bericht ook over aanvallen van de politie op leden van de pers. Een fotograaf van de AAP, die een zichtbare persaccreditatie droeg, werd naar verluidt met pepperspray bespoten toen de politie de bijeenkomst ontruimde.

  De Covid vaccinfraude nadert breekpunt, zegt professor

De premier van de deelstaat Victoria, Daniel Andrews, noemde de protesten tegen de lockdown en de avondklok “belachelijk”. “Protesteer tegen dit virus door thuis te blijven, de regels te volgen en zo lockdown te vermijden,” zei hij. Victoria registreerde zaterdag maar liefst 12 (in woorden: twaalf!) nieuwe positieve lokale Covid-19-tests, waarvan er naar verluidt 10 vanaf het begin in quarantaine waren geplaatst. Alle positieve tests hielden volgens de autoriteiten verband met de huidige “uitbraken”. De hele staat Victoria is sinds 16 juli volledig afgesloten, ondanks geen meetbaar aantal ziektegevallen.

“Onwettige activiteit” – recht op demonstratie door regering gecriminaliseerd 

Er is ook een autocolonne gepland voor het door lockdowns geteisterde Adelaide, de hoofdstad van de staat Zuid-Australië. The Guardian meldt dat de politie al gewaarschuwd heeft dat deelnemers gearresteerd kunnen worden voor “onwettige activiteit”. Zaterdag meldde de Zuid-Australische premier Steven Marshall enkele “nieuwe gevallen” van Covid-19, dat naar verluidt verband houdt met het “wijnbar-cluster” Tenafeate. Zuid-Australië is ook in lockdown. Marshall kondigde dinsdag aan dat het dit misschien zou beëindigen.

Grote scepsis over COVID-19 genvaccins bij Australische bevolking brengt “mensenlevens in gevaar”

In Australië is er een aanzienlijk grotere scepsis ten aanzien van de voorwaardelijk goedgekeurde genvaccins dan in andere landen van de wereld. Volgens de officiële cijfers is momenteel slechts ongeveer 12,4 procent van de Australische bevolking volledig tegen SARS-CoV2 gevaccineerd, vergeleken met 49,1 procent in Duitsland op 23 juli, volgens het Covid-19 vaccinatiedashboard van het Robert Koch Instituut. Verwijzend naar de betrekkelijk lage vaccinatiegraad in Australië zei Chief Medical Officer Michael Kidd dat de protesten levens in gevaar brachten. “Ik ben erg bezorgd als mensen zich niet aan deze restricties houden. Als dat gebeurt, lopen we het risico Covid-19 te verspreiden,” zei hij op zaterdag.

  Voorspellend programmeren, openbaring van de methode & COVID-23

Nieuwe mutaties als rechtvaardiging voor beperkingen van de grondrechten – zonder feitelijke basis

Ook de waarschuwende woorden voor de zogenaamd besmettelijker en dodelijker Deltavariant mochten niet ontbreken. “Dit thuisblijven is tijdens deze uitbraak met de Deltavariant nog urgenter dan het was tijdens de momenten vorig jaar toen we soortgelijke protesten zagen”, zei Kidd. Onlangs waarschuwde ook de niet geheel onomstreden Duitse “gezondheidsdeskundige” Karl Lauterbach (SPD) dat de Deltavariant niet alleen veel besmettelijker, maar ook aanzienlijk dodelijker is dan eerdere mutaties van het virus. Het feit dat dit absoluut in strijd is met de gerapporteerde sterftecijfers en dat er geen bewijs of geldige gegevensbasis is voor Lauterbachs beweringen, blijft natuurlijk onvermeld.

0,00356 procent van de bevolking stierf – maatregelen zeer twijfelachtig

Volgens het dashboard van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn in Australië sinds de globale pandemie op 24 juli 2021 werd uitgeroepen 915 mensen in verband met SARS-CoV2 in een periode van ongeveer 16 maanden overleden. Gemeten naar de bevolking van het continent, die ongeveer 25,7 miljoen bedraagt, is dit 0,00356 procent van de bevolking, waarbij het nog steeds niet duidelijk is of de getroffenen stierven aan het virus of aan begeleidende verschijnselen (leeftijd, eerdere ziekten). De laatste maanden heeft Australië herhaaldelijk de aandacht getrokken voor zijn bijzonder restrictieve handhavingsmaatregelen tegen de bevolking. Tegelijkertijd kon een meetbare incidentie van infectiein Australië tot dusver nauwelijks worden aangetoond. Zelfs sinds het begin van de verspreiding van de Indische Deltavariant is geen significante toename van het aantal sterfgevallen aangetoond. Het aantal sterfgevallen in verband met SARS-CoV2 in Australië is sinds ongeveer eind 2020 gestagneerd op een stabiel niveau, zonder statistisch relevante toename vanaf ongeveer november 2020 tot nu. De grootste en meetbare toename van het aantal sterfgevallen in Australië deed zich voor tussen ongeveer augustus 2020 en oktober 2020.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nee, dit is geen satire of een scène uit een horrorfilm – Dit is Australië 2021Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-19 vaccinpas wordt verplicht in Italië
Volgend artikelFred Pye: 39-jarige Canadese man leed aan toevallen na injectie met Moderna, zelfmedicatie met paarden Ivermectine
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. De politieke WEF slaven, hebben geen andere keus meer dan het volk gewelddadig te onderdrukken, anders eindigen ze zelf met een “hartaanval” of een “auto ongeluk”

 2. Het is meer dan schandalig om weer een lockdown te moeten doorstaan wat niet nodig is logisch dat deze mensen in opstand komen en inderdaad er gaan meer mensen dood aan andere oorzaken dan covid denk aan depressie niet gezond altijd maar binnen heel slecht voor je weinig beweging meer eten drinken roken noem maar op daar heeft covid niets mee te maken totale controle gaat nooit gebeuren het brokkelt al af aan alle kanten het is goed dat mensen in op stand komen mijn steun hebben ze

 3. Ik vindt het een logische reactie van de mensen, ik hoop dat er nog meer opstanden komen daar. Mensen willen hen vrijheid terug en terecht. Corona is nog minder dan een griep, maar alles voor de NWO door de politiek. Ik gun de mensen vrijheid ik hoop dat ze die terug pakken over de hele wereld.

 4. Toch heb ik het idee dat die politieslaafjes en veel politici werkelijk menen met een mensheid vernietigend ‘virus’ te maken te hebben. Ik denk dat die poppetjes met macht echt zo dom zijn om het verhaal te blijven geloven. Ik hoop dat ook in NL de pleuris uitbreekt en het zooitje in Den Haag uit hun kantoren getrokken gaat worden en de gracht in gekieperd. Fascistische psychopaten.

 5. Denk dat alle hoop op terugkeer naar de “normale” toestand toch een broodnodige mentale steuntje blijft, hoe men het wendt of keert de geschiedenis herhaalt, men heeft niets van de historie geleerd behalve een relatieve kleine groep reguurders die op verschillende fora bezig zijn om hun ongenoegen te delen met anderen.

  Kijk naar bijv. de Sovjet Unie, de DDR dacht men nu werkelijk dat inwoners van de dictatoriale staten dom waren, neen beslist niet wel bang om hun politieke mening te uiten, iedere Rus of Oost-Duitser wist bij voorbaat wat voor straf hem boven het hoofd hing om vrijmoedig zijn ongenoegen uit te spreken tegen het oppressieve machthebbers.

  Welnu alle inwoners van de Europese lidstaten zijn in een politieke tijdmachine teruggeworpen in dezelfde tijd als van deze totalitaire regimes, feitelijk is de etnocide door de EU leiders een gedane zaak en men (de politiek) is voorbereidingen aan het treffen op de volgende stap, wie er sociaal uitgesloten zal worden of zelfs in een heropvoedingskamp mag wegrotten.

  • Hopenlijk loopt het zo af als in de DDR en Roemenie! Als wij maar voet bij stuk houden! Dan kunnen die regimes die ons kapot willen maken, voor hun wandaden bestraft worden, net als Caucescu in Romenie!

   • Precies Heinrich, de protesten moet massaler worden en zullen verliezen geleden worden omdat doel te bereiken, maar ben bang dat de elite die de EU volkeren zó oppressief bejegend, nog meer azen in hun mouwen hebben zitten.

 6. De zeer strenge lockdown in Australie is denk ik ingezet om deze protesten uit te lokken en dan te kijken hoe ze die zo effectief mogelijk kunnen neerslaan, als oefening voor de rest van de wereld. Soort case study, zo zien die globalisten dat. De australiers moeten nu doorpakken en massaal de straat op en niet meer alleen met spandoeken maar met verdedigings wapens. Politiegeweld moet met geweld beantwoord worden, er is geen andere keus meer als men nog vrijheid wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in