De “denktank” Atlantic Council viert al dagen een uitbundig 60-jarig jubileumfeest. Critici beweren dat het een van de hoogste Vrijmetselaars machtsdemonstraties in de wereld is. Tijdens uitgebreide kus-kus-orgieën waren er geen maskers of sociale distantie – dergelijke maatregelen zijn alleen bedoeld voor het gepeupel, schrijft Willi Huber.

Schaamteloos viert men feest voor de ogen van het wereldpubliek. Terwijl corona-paniek in tal van landen wordt aangewakkerd en mensen in ongrondwettelijke lockdowns worden gedreven terwijl ze nog steeds goed genoeg zijn voor slavenarbeid, vieren ze met veel pracht en praal feest en overladen ze zichzelf met prijzen voor goede diensten. De vraag is wie al deze mensen zo goed dienen – de volkeren van hun land zeker niet.

De heersers die de grootste eer ontvingen waren:

 • De voorzitster van de EU-Commissie Ursula von der Leyen
 • Özlem Türeci en Ugur Sahin van Biontech
 • Albert Bourla, CEO van Pfizer
 • De linkse zangeres Dua Lipa

Alle informatie over de “Atlantic Council” en het 60-jarig jubileum is hier te vinden. Wat vooral verbijsterend is, is hoe deze heerschappij de spot drijven met de gewone mensen die in hun land van herkomst aan allerlei Coronamaatregelen worden onderworpen. Ze vieren dat ze belastingmiljarden naar elkaar hebben doorgeschoven, terwijl de burgers gedwongen worden te vaccineren. Met deze gebeurtenis drijven de elites eens te meer de spot met de hardwerkende en belastingbetalende mensen in de wereld.

De Atlantic Council is een denktank en een groep voor openbaar beleid in Washington, D.C. Zijn opdracht is het bevorderen van constructief leiderschap en engagement van de VS in internationale aangelegenheden, op basis van de centrale rol van de Atlantische gemeenschap bij het aangaan van de internationale uitdagingen van de 21e eeuw. – Wikipedia, geraadpleegd op 13/11/2021

  Amerikaans ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt voor dreiging van 'uitsterven' door opkomst van AI

De Atlantische Raad is een andere globalistische confederatie van de superrijken die zich zonder democratisch mandaat met het lot van de mensheid wil bemoeien. Zij gebruiken formules die ook bekend zijn van het WEF van Klaus Schwab, zoals “Build Back Better” of “shape the world of tomorrow”. Hoewel geen van deze mensen rechtstreeks door het volk is gekozen, zelfs Von der Leyen niet, beweren zij op te komen voor de democratie. Daarbij wordt een beroep gedaan op links-globalistische stereotypen zoals de in scène gezette “aanslag” op het Capitool van de VS. Ursula Von der Leyen schuift termen als “6G-technologie” en “groene financiering” naar voren. We vinden werkelijk alle elementen van de VN Agenda 2030 en diverse uitvloeisels van het Wereld Economisch Forum terug op dit evenement.

De sponsors van het glitter- en glamourevenement zijn hier op YouTube te zien. Opnieuw zijn het de gebruikelijke verdachten, van wie sommigen – zoals Accenture – ook diep betrokken zijn bij de miljoenen dollars kostende Corona-pandemiezaak in Oostenrijk. One American Bank, Goldmann Sachs, Bank of America en vele anderen zijn niet te missen. Pfizer is de presenterende sponsor, Biontech is de “Diamond Sponsor”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeienVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer’s klinische onderzoeksgegevens wijzen er sterk op dat hun Covid-19 vaccin ervoor zorgt dat de ontvanger het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) ontwikkelt
Volgend artikelDuidelijke taal van Australische verpleegster: “Hoor je die ambulancesirenes? Dat zijn vaccinatieslachtoffers”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Onbegrijpelijk deze smerige bende van ellende zijn zo transparant ? ze zijn zo overtuigd van zichzelf. Er moet toch een tijd komen dat ze van hun troon af worden gezet, linea recta naar de kerker

 2. Ze zullen nooit naar de kerker gaan. Maar mochten ze verdwijnen, dan komen er gewoon weer nieuwe. Het zit in de mens. De mens is een zelf-roofdier. Dus je komt nooit van dit soort gasten af.

  • Hoi BAA,

   Eens, maar het is wel verstandig om deze clubjes in de gaten te houden. Veel vervelende dingen komen uit de koker van dit soort clubjes. Om een of andere reden hebben ze een soort ere code. We vertellen gewoon wat er aan zit te komen. Als de plebs dat niet doorhebben. Hun probleem. Council of Foreign Relations en natuurlijk het WEF zijn het waard om in de gaten te houden. Net zoals the trialateral commission. Dat vanuit het westerse perspectied. New Eastern Outlook is goed om het Oosten in de gaten te houden bijvoorbeeld.

   Helpt je het geo politieke landschap in de gaten te houden.

   Groeten,
   Hugo

 3. Inderdaad die bende crapuul heeft alle macht over de rechtsstaten en politie en leger daar kan men niets tegen beginnen.
  Jammer dat er 80%schapen zijn in deze wereld,die niet weten als je de kudde volgt eet je veel stront.
  Moest de gezaaide tweedeling er niet zijn ze zouden ginds op hunne ivoren toren nogal een poepje ruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in