Beweerd 14 jaar te zijn: Saad Alsaud is naar verluidt de snelste 14-jarige in Zweden, met lilliputterjongens en meisjes in een hardloopwedstrijd.

Meer dan 73 procent van de vermeende kinderen die in 2019 asiel hebben aangevraagd in België en die zijn getest, had gelogen over hun leeftijd. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van de autoriteiten van het land, die in lijn zijn met soortgelijke onderzoeken uit andere Noord-Europese landen.

De informatie werd door parlementslid Tom van Grieken opgevraagd bij minister van Justitie Koen Geens, meldt Infowars.

Van de in totaal 4.563 migranten die zich vorig jaar als kind voordeden, waren er in 2.546 gevallen twijfels, die resulteerden in tests. 73,7 procent bleek 18 jaar of ouder te zijn.

Asielzoekers die betrapt worden op leeftijdsfraude moet het recht op asiel worden ontzegd. Want wie dit misbruik ongestraft laat, moedigt anderen alleen maar aan om op hun beurt hun kans te wagen. Zo creëer je nog maar eens een aanzuigeffect, aldus Van Grieken.

Hij is van mening dat degenen die het bedrog toestaan om ongestraft verder in de asielprocedure te gaan, ook anderen aanmoedigen om hun geluk te beproeven.

Batterij van voorrechten

Zogeheten onbegeleide vluchtelingenkinderen genieten bijzondere voorrechten op grond van het nationale en internationale recht, waardoor zij niet kunnen worden uitgezet, van een aantal uitkeringen en financiële steun zijn verzekerd, en de mogelijkheid wordt geboden om als anker voor verdere immigratie van gezinsleden te fungeren.

Systematisch misbruik

Volgens Europarlementariër Dries van Langenhove laat het cijfer geen ruimte over om over systematisch misbruik en fraude op grote schaal te twijfelen en voegt eraan toe dat degenen die dit doen, gedwongen moeten worden om de onderzoekskosten te betalen.

  Op de Turnhoutsebaan in Borgerhout zijn de Corona-regels, SocialDistancing tijdens de Ramadan ver zoek

Hetzelfde geldt voor andere Noord-Europese landen

De Belgische cijfers zijn in overeenstemming met vergelijkbare resultaten uit andere Europese landen. Uit een Zweeds onderzoek uit 2017 bleek dat drie van de vier geteste personen volwassen waren. Vergelijkbare resultaten zijn ook beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Asielzoeker weigerde alcoholhoudende zeep te gebruiken – dreigde christenen te vermoorden

Vorig artikelKlimaatgoeroe ontvangt 1 miljoen euro prijzengeld van oliebaron
Volgend artikelVK: Politie kan verwijzing naar de islam achterwege laten bij het behandelen van islamitisch terrorisme omdat het “islamofobie” veroorzaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. De zielige minderjarige islamitische weeskindertjes die in Griekse kampen zitten en naar o.a. Nederland zouden moeten komen, zijn GEEN ouderloze, zielige kindertjes !!! Daar is geen onderzoek voor nodig om dat vast te stellen. De EUSSR, incl. Nederland laten zich doorlopend bedonderen ! Wie zijn hier nu oerstom ?

 2. karton juli 20, 2020 at 16:01

  “De EUSSR, incl. Nederland laten zich doorlopend bedonderen ! Wie zijn hier nu oerstom ?”

  @

  De onrechtmatige Nederlandse “regering/overheid” faciliteren deze ongein.Degene die “stom” zijn in deze kwestie,zijn hen die de onrechtmatig handelende een mandaat geven.

 3. Die Zweden zijn echt helemaal van de pot gerukt.
  Ik heb nog nooit zoveel rare foto’s gezien van volwassen kerels die daar als kinderen worden beschouwd als hier of op Fenixx.
  Die Zweden kan je echt alles wijs maken lijkt het wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in