Terwijl aanvankelijk Israël, Gibraltar, Groot-Brittannië en de Seychellen melding maakten van enorm hoge vaccindoorbraken en ook ernstige ziekteverlopen (zelfs de dood) bij gevaccineerde personen nadat de vaccinatie was voltooid, hebben twee landen zich de afgelopen dagen bij hen gevoegd: België en Noord-Ierland maken melding van een hoge vaccinatiegraad en de daaropvolgende toename van doorbraakinfecties. En nog steeds heerst het nietszeggende credo “waar twee injecties met het vaccinserum geen bescherming boden, moet er een derde zijn”. Israël is momenteel bij vaccinatie 4, Booster 2. En toch komen de mensen nog steeds hun injecties halen, vooral oude mensen, schrijft Niki Vogt.

In België waren er 614 nieuwe opnames in ziekenhuizen als gevolg van Covid, waarvan 55 procent volledig was gevaccineerd. Dit is officieel nieuws, rechtstreeks van de Belgische Corona-commissaris Pedro Facon op een persconferentie die was georganiseerd door het onderzoeksinstituut voor gezondheid ScienceSano.

Driekwart van de hier bedoelde Covid-patiënten is ouder dan 65 jaar. De week ervoor waren 60 gevaccineerde patiënten opgenomen op de intensive care, van wie 70 procent ouder is dan 65 jaar. Dit werd besproken in een talkshow op de Nederlandse televisie, en de internist en infectoloog Erika Vlieghe werd gevraagd wie er op dit moment in het ziekenhuis kwam. Zij antwoordde: “Het is een mengeling van verschillende mensen. In de meeste gevallen gaat het helaas om mensen die nog niet gevaccineerd zijn.”

Gespreksleider Bart Schols vroeg haar welk percentage van de opgenomen patiënten gevaccineerd was. “Het varieert een beetje, het hangt een beetje af. Het verschilt ook van regio tot regio,” zei Vlieghe, maar gespreksleider Schols ging verder:

  Hulpverleners aangevallen met molotovcocktails terwijl ze reageren op brandstichting in Brussel

“Is het een kwart of is het 90 procent?” vroeg Schols. “Nee, dat is, eh, dat zal rond de, eh, afhankelijk van of u, of het gewoon het ziekenhuis is , of de intensive care unit,” antwoordde mevrouw Vlieghe “eh, in de, binnen het ziekenhuis dat is, dat kan oplopen tot fifty-fifty.”

Ze wilde niet, of mocht niet, de onverbloemde waarheid vertellen. Maar ook dat spreekt boekdelen.. Het is slechts één verslag van de ongekende Corona-uitbraken bij gevaccineerden.

Groot-Brittannië heeft nu een aanwijzing gevonden over hoe vaccinpassen de ongevaccineerde mensen dwingen het virus op te lopen en waar – en kwam met een interessante reden. Heel eenvoudig: door de maatregelen worden ongevaccineerden veel vaker verplaatst naar kleine, slecht geventileerde ruimtes bij evenementen en in restaurants, waar ze op grote televisieschermen voetbalwedstrijden kijken. Daar staat de lucht stil en het virus verzamelt zich bij wijze van spreken “in wolken”. De veronderstelde beheersmaatregelen worden een boemerang:

“Als de 2G- of 3G-uitsluiting van ongevaccineerde fans uit gestructureerde en goed geventileerde sportstadions drijft, zou dit ertoe kunnen leiden dat zij in plaats daarvan vaak ongestructureerde en slecht geventileerde cafés bezoeken, waar zij toegang hebben tot meer alcohol dan in de stadions,” aldus het rapport. “Daardoor vermindert het beleid ook de inkomsten van organisatoren van evenementen, die de toegang moeten weigeren aan mensen zonder vaccinpas”. Bovendien zouden voor deze aanpak duizenden nieuwe stewards nodig zijn, wat moeilijk te beheren zou zijn.

De Telegraaf bekritiseert ook het feit dat de vaccinpaspoorten nutteloos zijn omdat, hoewel ongevaccineerde mensen met een negatieve test niet worden toegelaten, de gevaccineerden zonder voorzorgsmaatregelen worden toegelaten tot de stadions, hoewel ze het virus ook kunnen overbrengen.

  Migranten in België vallen politiebureau aan met molotovcocktails 

Een video meldt dat het aantal gevallen van covid in het VK momenteel het hoogste is sinds de zomer. Telkens wordt om verplichte mondkapjes gevraagd bij wijze van reddingsactie, en toch daalt en stijgt het aantal gevallen – ongeacht of er een permanente, tijdelijke of geen maskerplicht gold. Zoals de grafieken laten zien, met of zonder mondkapje, met of zonder vaccinatie, zijn de stijgingen altijd aanzienlijk hoger in het koude seizoen, net als bij griep of verkoudheid.

Nu worden er massaal testen gedaan bij kinderen die na de zomer weer naar school gaan, en natuurlijk vind je daar wat je zoekt. De kinderen dragen griep- en verkoudheidsvirussen bij zich die ze uit de omgeving hebben opgepikt, maar ze worden niet ziek en verhogen het aantal ziekenhuisopnames niet.

Vanaf 08:21 wordt gemeld hoe bezoekers in Ierland zich moeten laten inenten om in nachtclubs te worden toegelaten. Maar dan hoeven ze binnen geen mondkapjes te dragen – zelfs niet als ze dansen.

“Blijkbaar heeft COVID een soort kunstmatige intelligentie ontwikkeld die precies weet dat het virus mensen met rust moet laten als ze met hun lichaam tegen tientallen andere bezwete mensen wrijven en direct op elkaar ademen. Maar zodra mensen naar het toilet of naar de bar gaan, weet het virus dat het nu kan infecteren.”

Tegen het einde van de video – vanaf minuut 10:46 – introduceert de presentator  hoe subtiel en terughoudend het farmaceutisch bedrijf Pfizer zich in het bewustzijn van de mensen dringt door het sponsoren van nieuwsprogramma’s, reportageprogramma’s, weerberichten, talkshows, enz.

  1400 Belgische artsen en gezondheidswerkers slaan alarm: "Er bestaat niet zoiets als een dodelijk virus"


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Goh, wat zou het kunnen zijn? Britse krant rapporteert, “mysterieuze stijging van hartaanvallen door verstopte slagaders”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe doorbraakvariant van het lekke vaccin is een feit
Volgend artikelDr. Wodarg: Gevaccineerden dreigt gevaarlijke overreactie van het immuunsysteem in de winter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ja zo hwb je ook een stelletje bij VI zitten. Ze denken of laten dat ze heel wat weten, maar met voetbal hebben ze al de grootste moeite. Dus ze zullen wel betaald worden. Gewoon je muil houden als je er niks van weet en rascalk er mat op los met voetbal

 2. Statistiekjes worden vaak vervalst of er wordt een andere intepretatie aan gegeven.

  Ik stel voor dat frontnieuws eens een enqute onder haar lezers houdt over hoeveel covid-doden reageerders kennen en dit onderverdeeld in categorieen.

  Zelf ken ik in gans mijn familie-, vrienden- en kennissenkring (hoofdzakelijk in NL, B, China en dan met name de provincie Hubei en tot slot Uruguay) de volgende gevallen:

  – 2 mensen die ooit thuis zaten met Covid, waarvan 1 na haar 1e vaccinatie
  – 1 persoon die overleden is na zijn 1e shot
  – 1 persoon (met diabetes) die preventief zelfmoord pleegde van de stress omdat hij zich als een hoogrisicopersoon beschouwde en opgevreten was van de angst voor wat hem allemaal te wachten zou staan.

  Alle vier betrof het mensen in Montevideo. Geen van mijn bekenden in andere landen is overleden (dat zou ik zeker vernomen hebben), noch is me bekend dat iemand in NL, B of China ueberhaupt covid zou gehad hebben.

  Merk op dat de man die het lot in eigen hand nam een succesvol advocaat was en gerespecteerd professor aan de rechtenfaculteit van de Universidad de la Republica. Hij was begin 60 en liet een echtgenote na alsook 2 volwassen kinderen (een dochter van wie ie 1 kleinkind had en een nog thuiswonende 28 jarige zoon). Het betrof bovendien een goedlachse kerel die voor de angstcampagne volop in het leven stond: al bij al trouw aan zijn vrouw maar fier als aan puber elke keer een 20 jarige studente avances maakte: daar kon onder vrienden (of collegae op het advocatenkantoor) dan ook ellenlang over uitwijden en luidop over fantaseren.

  Kortom: VOOR de vaccinatiecampagne begon is er in mijn bekendenkring niemand aan covid overleden, later is er 1 overleden na (en waarschijnlijk ten gevolge van) het vaccin, 1 iemand is na haar inenting goed ziek geweest maar wel hersteld en 1 iemand besloot (m.i. nodeloos in een land waar Ivermectine zonder voorschrift voor een tientje bij de apotheek verkrijgbaar is) om alvast uit het leven te stappen, uit schrik voor een “verschrikkelijke” ziekte…

  Het lijkt me interessant om van anderen te vernemen hoeveel doden zij kennen, voor vaccinatie (aan/met covid?), na (t.g.v.?) de eerste vaccinatie en … door eigen beslissing alsook hoevele mensen die ziek waren (met symptomen) en hoevele zonder symptomen werden ziek verklaard o.b.v. een PCR test, en dit telkens voor, resp. na vaccinatie.

  Ik ben benieuwd wat de score zal zijn.

  Ik ben ervan ovetuigd dat we hier met een enorme hoax van doen hebben.
  MAAR … anderzijds heb ik ook (op 1 uitzondeing na) nog niemand weten sterven na vaccinatie.
  Dus enerzijds was de angst voor covid die de MSM je probeert aan te praten inderdaad totaal overtrokken maar anderzijds lijkt (tot nog toe) de angst voor de prik eveneens behoorlijk overtrokken te zijn.
  De enige vaccindode die ik ken was overigens ook voor in de 60. Zijn medische toestand (co-morbidities) is me onbekend. Het leek op het oog een normaal mens maar men weet natuurlijk nooit of die bv. hoge bloeddruk had of whatever. Het betrof wel een redelijk arm persoon. Mogelijk iemand die om budgetaire redenen niet altijd even gezond at. Alleszins was ie niet dik. Overgewicht/obesitas vermoed ik dus niet, maar wie weet een tekort aan ijzer en zink. Geen idee.

  Ben benieuwd naar de anecdotal evidence van de overige bezoekers.
  En hopelijk kan Rommel er een overzichtelijke tabel van maken.

  • Heb ik ook wel eens aan zitten denken, en deze vraag een aantal keren gesteld. Er komen echter weinig antwoorden. Ik geloof dat er iemand mee bezig is, maar ben nu even kwijt wie dat is. Het staat ergens op FN wie dat doet, maar hoe ver het is, geen idee.

   Mijn eigen ervaringen met kennissen en collega’s die komen en gaan (waarvan ik weet of ze geprikt zijn of niet, opgeteld rond de 100):

   Begin dit jaar 2021, een sterke, gezonde man van in de 50 in Albania stortte plotseling neer. Werd aan de beademing gelegd en lag 3 dagen in coma, de longen waren vreselijk verwoest. Daarna weer goed bijgekomen. Had kennelijk de corona, of wat die griezelige long-verwoestende pleuris ook moge zijn.

   Afgelopen zomer, in Italie, de zus van een vriend, zwaar ziek door de corona. In het ziekenhuis behandeld. Geen verdere details. Werd weinig over vermeld aan familieleden om ze “niet ongerust te maken” terwijl de vrouw in het ziekenhuis lag.

   Ergens in Juli 2021, twee jonge meisjes, beide 20, terug van vakantie in Mallorca, verkouden. Eentje, de serveerster in een restaurant, vertelde dat ze 7 dagen in quarantaine moest maar dat ze nergens last van had, behalve wat grieperigheid. De andere, terug van Mallorca, nam de zelf test, positief, en toen de GGD test, positief, en “had de corona.” Snotterigheid, meer niet, voelde zich niet bepaald beroerd, geen quarantaine.

   Recent: een engineer bij Southwest Airlines in de VS: stortte een paar maanden geleden neer en ging naar de intensive care, heeft daar meer dan een maand gelegen. Heeft kennelijk de corona. Zwaar ziek, nu gaat het beter.

   Begin “pandemie”, vorig jaar zomer: twee kennissen, begin 50, samenwonend, regelmatig de “corona” met “vermoeidheid, verkoudenheid”, blijft “effe lekker een weekje thuis”. Lijkt meer op een excuus regelmatig een weekje vrij te kunnen nemen. Hebben zich laten prikken om “weer te kunnen vliegen”. Geen problemen met de spuit over gehoord. Vermaken zich prima, nergens last van.

   Twee oudjes in de VS, in de 80, beide 2x geprikt. Geen problemen. Draven om het hardst om die booster maar als eerste te mogen krijgen.

   Twee oudjes in NL, in de 80, beide 2x geprikt, buren. Geen probemen met de spuit. Geen problemen met de corona gehad, ook al heeft de man geen milt meer. Beiden nog goed van verstand, de vrouw korte dementie gehad vlak na de spuit.

   Een vrouw, begin 60: gordelroos na de spuit. Verder niks.

   Een collega: zwaar ziek na de spuiten, vreselijke pijn in arm en zijkant lichaam, dagen lang thuis, totaal ontwricht. Kwam weer bij. Zijn huidige status onbekend.

   Zelf en kennis: in Barcelona in Maart 2020, verkouden, iedereen was verkouden. Het land uitgejaagd op het laatste moment voor de lockdown daar begon. Geen last van niets, dag en nacht salmiak gegeten, verkoudheid verdween. Verkoudheid van kennis hield langer aan, ging uiteindelijk ook weg. Geen echte griep met koorts en spierpijn gehad, al meer dan twee jaar niet.

   Kennis, man met diabetes, zware obesitas, hoge bloeddruk, begin 50: 2x gespoten. Niets mee aan de hand. Althans, nog niet, wie weet. Wilt geen derde spuit. Voelt zich prima.

   Vier vrouwen, 50 tot eind 60: allemaal gespoten, 1x en 2x, dolgelukkig, kunnen lekker vliegen, geen problemen met de spuit, bevelen het iedereen jubelend aan, “kun je weer vliegen!”

   Buurvrouw, rond de 45 of zo: ingespoten, zegt er geen problemen mee gehad te hebben.

   Buurman, rond de 45 of zo: ingespoten, was al immuun, nam de spuit om “weer te kunnen vliegen”. Zegt geen problemen te hebben.

   Twee familieleden, een moeder en 20 jarige zoon, beide ingespoten. Geen problemen.

   Een famiie in de VS: ouders en 3 kinderen allemaal geprikt, behalve een vierde kind van 6. Geen problemen. Hadden ook geen corona daarvoor.

   De rest die niet geprikt zijn: leven in goede gezondheid, geen behoefte aan de spuit, geen “corona” gehad, al twee jaar niet.

   Ken zelf geen corona-doden, en geen spuit-doden. Wel veel over gehoord en gelezen, maar niet in mijn kring van 100 of zo mensen die komen en gaan. Van anderen wel gehoord dat ze corona-doden hebben, maar niet over spuit-doden of spuit-letsel gehoord. Hoor ook niet over plotselinge infectie van de niet-geprikte kennissen, iedereen is in zeer goede gezondheid en beweegt zich onder geprikten.

   Let wel, ik heb er geen twijfel over dat de gifspuit serieus letsel toebrengt, maar mijn kennissenkring is niet groot genoeg om hier een sample groep van te maken om uit te rekenen hoeveel doden en letsels er vallen aan de spuit. Ik raad ook iedereen de gifspuit af, want het heeft duidelijk geen toegevoegde waarde voor de gezondheid, in het geval van griep, of “corona”. Het is ook meer dan duidelijk dat de hele “pandemie” een bedrog van ongelooflijke proporties is. Echter, het lijkt er wel op dat er meer schade door het “vaccin” is dan door de “corona.” En door de test mogelijk ook.

   Ik vermoed dat er meer placebo’s ingespoten worden dan de echte rotzooi, om niet al te veel onrust te stoken en argwaan op te wekken. De echte rotzooi veroorzaakt al de ellende. Je boft maar als je de placebo ingespoten krijgt. De echte rotzooi is in experimentele phase, en zal nog wel even zo blijven totdat het duidelijk wordt hoe de troep naar behoren begint te werken. Dus met elke booster wordt het experiment
   voortgezet.

   Woord van waarschuwing:
   De spuit bevat zeer bedenkelijke ingredienten die niets met de gezondheid te maken hebben, dus blijf er van weg. Waarom die ingredienten er in zitten, zou je je als eerste moeten afvragen. En waarom er zoveel dwang achter zit om bedenkelijke ingredienten in de mens te spuiten als zijnde een bonafide middel tegen een soort van griep (de “corona”) zou je je als tweede ook moeten afvragen. Denk er maar eens over na voor je de Telegraaf en het NPO weer gelooft.

   • Met die boosters worden dus ook de placebo-mensen ingespoten met het echte gif. Dat is de bedoeling van het experiment: eerst aankijken hoe het gaat met het gif, t.a.v. een hele partij placebo’s, en dan langzaam de boel opvoeren naar het echte gif in iedereen. Vandaar dus ook de dwang. En vandaar dus ook de bullshit achter de getallen over al die “niet-gevaxxten” die maar de ziekenhuizen weer binnenstromen. Mss had je nu geboft met de placebo, maar straks met de booster krijg je het echte gif.

   • Dank u voor het uitgebreide relaas.
    Misschien is het raadzaam om het in een tabel samen te vatten.
    Als meerdere dit doen, kan FN er makkelijker mee aan de slag.

    Hoeveel mensen er tot mijn kennissenkring horen… goh da’s lastig maar vermoedelijk eveneens om en bij de 100.
    Maar voor de relativiteit tussen de kategorien onderling is dat gelukkig niet zo van belang.

    Dus hier gaan we:

    a) Doden door zelfmoord/depressie: 1
    b) Doden na vaccinatie: 1
    c) Doden aan covid (voor vaccin): 0
    d) Sterke reactie na vaccin: 1 (maar niks blijvend)
    e) Positief getesten met daadwerkelijk symptomen: 1 (2 indien je de man van b meetelt)
    f) Positieve PCR test zonder symptomen: 1 (NB daardoor wel 42 kinderen in quarantaine omdat 1 klasgenootje in ons geval van mijn dochters PARALELKLAS positief getest was, doch zonder koorts, hoofdpijn alleen wat niezen).

    Samenvattend:
    g) TOTAAL aantal doden 2, waarvan ongevaccineerd aan/met covid:0
    h) totaal aantal ongevaccineerde zieken met symptomen: 1
    i) totaal aantal zieken met symptomen na vaccin: 2, waarvan 1 overleden

    Slotbeschouwing:
    Zelfs als ik niet exact de omvang van mijn kennissenkring kan afbakenen en percentages dus moeilijk te berekenen zijn, dan is vooral de omvang van categorie i t.o.v. categorie h interessant alsook … de subtotalen (2 versus o) in categorie g.
    Het lijkt erop dat ons veel leed bespaard ware gebleven indien de media sinds Jan. 2020 niet plots met de hoax waren komen aanzetten. In dat geval zouden de beide doden (de enige 2) vermoedelijk nog geleefd hebben en zouden we verder, terugblikkend op de afgelopen 22 maanden niks bijzonders opgemerkt hebben t.o.v. de gebruikelijke griepseizoenen.

    • Hoi Scrutinezer en BAA,

     Mijn ervaring met ook een ruime kennisen, vrienden en collega’s kennissen kring

     Voor de injecties;
     1 terminale kanker patient welke overleden is aan corona (officieel, vandaar minder doden door kanker bij het CBS)

     Na de injecties;
     – Man van 50 jaar, kleine bloeduitstortingen bijna gelijk na de 1e en 2e injectie. Melding bij Lareb proberen te doen aangezien waarschijnlijk micro bloedpropjes. Afgewezen door Lareb als mogelijke bijwerking
     – Man eind 20 met aangeboren hartafwijking. Kort (ca 1.5 maand) na 2e injectie periodieke gezichtsverlammingen en vochtoping in de hersenen. Is nu onder controle
     – Man, begin 50, in goede gezondheid ca 3 maanden erna, hartaanval.
     – Man, eind 20, onbekende vacinatie status, evenwichtstoornis (echt ernstig)
     – Man, eind 20, hondsberoerd na 2e injectie. Ruim een week uit de running. Geen problemen daarna.

     Groeten,
     Hugo

     • Wat ik overigens heel bijzonder vind (nu want toen ik het las vond ik het vergezocht) is dat Deagal.com (nu offline) populatie voorspellingen was dat landen heel verschillende sterfte cijfers liet zien vs 2025 tussen landen. Ik dacht dat is weer eens een mindgame van een intelligence linked site.

      In de vs kent een kleine 13% van de bevolking mensen die negatief reageerden op de injectie. De voorspelling voor de VS was 70% dood, NL minder dan 10%….. Ik weet nog steeds niet wat er van te denken.

      Groeten,
      Hugo

    • Je punten zijn helder, Scrutinizer. Daar schuilt inderdaad de waarheid, in de samenvatting van je drie categorieen. Dank.

 3. Even voor de duidelijkheid,

  * in 2020 was niemand gevaccineerd en hadden we rond oktober 6.000 “besmettingen”
  * in 2021 is 85% gevaccineerd en hebben we in oktober 6.000 “besmettingen”

  Wat klopt er niet in het stasi verhaal van de overheid.

  Wordt wakker schapen !

 4. We gaan even het feit voorbij dat gezonde mensen onder de 70 nauwelijks gevaar lopen ernstig ziek te worden van dit “griepvirus” wat bovendien goed te behandelen is met helaas gebande medicijnen.(kijk naar India of Japan)
  De beste remedie tegen deze plandemie hype is gewoon niets te doen en ingeval van ziekte de juiste behandeling (anders dan een paracetamolletje) te doen.
  Neem je juiste vitaminen en leef gezond dat is de beste remedie tegen deze hype.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in