Op zondag heeft de Belgische politie een Afghaanse asielzoeker gearresteerd die in een asielcentrum in Houthalen-Helchteren verbleef, nadat hij had gedreigd om het personeel en christenen te vermoorden.

Foto: © Kevin.B / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

De Afghaanse asielzoeker had herhaaldelijk problemen in de opvang veroorzaakt. Na eerder vorige week te hebben geweigerd eenvoudige regels te volgen om handen te wassen, om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, werd de migrant agressief en begon hij te spugen en te hoesten op het personeel.

De reden dat hij weigerde zijn handen te wassen was dat de zeep alcohol bevatte en dat het “consumeren” van alcohol tijdens de Ramadan verboden is.

Na nog enkele dagen veroorzaakte de man opnieuw problemen toen hij het personeel, maar ook de christenen bedreigde met het doorsnijden van hun keel en het uitvoeren van een zelfmoordaanslag om zoveel mogelijk christenen te doden.

De politie werd ter plaatse geroepen en arresteerde de man. Dit weekend werd de migrant geconfronteerd met een rechter die besloot hem te vervolgen. Hij wordt ook verdacht van seksueel misbruik eerder dit jaar.

  De Grote Vriendenreset
Vorig artikelSyriërs probeerden via de Barentszzee naar Noorwegen te “vluchten” – toen de Russen ingrepen
Volgend artikel“Jullie dochters zullen een hoofddoek dragen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Je vraagt je toch af hoe lang wij, zowel in België als in Nederland, “goedkeurend” blijven toekijken hoe deze ongeciviliseerde minderwaardige mensen, onze “wereld” kapot maken.
    Ik heb nog steeds de verwachting dat het binnen niet al te lange tijd tot een grote uitbarsting komt waaruit blijkt dat de échte Belgen én Nederlanders het helemaal beu zijn om te worden geringeloord door hun “leiders” die aan de leiband van de EUSSR lopen/kruipen.

    • Door de draconische “racisme”wetten ons door de strot geramd door onverkozen politici (graaiers) en psychopaten (Van Quickenborne) heeft het gehersenspoelde volkje angst en is al totaal onderworpen en zal het NIET reageren ! jammer maar als je ziet hoe alles verboden is moet men NU reageren en niet LATER

  2. Het is helaas de EU en de eigen regering zelf die daarin de hand heeft. De EU,2018 ondertekening lidstaten, heeft bepaald dat naar hoeveelheid m2 oppervlak per land het aantal migranten opvang wordt opgelegd. Nederland moet komende jaren 8 miljoen migranten toelaten met voorkeur behandeling toewijzing woning en subsidies volgens een “uitgelekte” EU besluit. Het Afrikaniseren van Europa en het terug dringen van de plaatselijke bevolking. Er komen zoals in de meeste Europese lidstaten “oorlog” voor omdat steeds meer extreme situaties voor komen tegen de plaatselijke rechtsgang en de bevolking. Daar is de EU dus op uit. GEORGANISEERD CHAOS, net zoals BLM, ANTIFA gesubsidieerd door SOROS, 33miljoen per jaar❗️Met de Corona, vaccinatie en lock downs worden samenscholingen voorkomen, gecontroleerd en de migratiestromen op gang gezet. Zo zit de agenda tot 2028 in elkaar❗️

    • De secretaris voor migratie Mahdi heeft het laatste jaar (reisverbod!!) 6886 Nieuwe kansenparels langs achter stiekem binnengeloodst en pakt nu in de media uit dat hij er al 5 VIJF ! heeft teruggestuurd volgens deze moslim adept “werken islamitische landen niet mee” verraad heeft een gezicht !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in