VK: Politie kan verwijzing naar de islam achterwege laten bij het behandelen van islamitisch terrorisme omdat het “islamofobie” veroorzaakt

0

De politie in het Verenigd Koninkrijk zou kunnen stoppen met het gebruik van de woorden “islamitisch terrorisme” en “jihadisten” bij het behandelen van terroristische aanslagen die worden uitgevoerd door moslims die de islam als motivatie gebruiken. Deze maatregel werd voorgesteld om te voorkomen dat het publiek een negatief beeld krijgt van de islamitische religie.

Volgens The Times werd de herziening aangevraagd door een islamitische politieorganisatie die beweert dat het officiële gebruik van de termen verantwoordelijk is voor negatieve percepties en stereotypen die discriminatie en islamofobie in stand houden.

De voorgestelde alternatieven werden vorige maand besproken op een evenement dat werd toegesproken door assistent-commissaris Neil Basu, het nationale hoofd van de antiterrorismepolitie.

Het gebeuren werd ook bijgewoond door meer dan 70 overlevenden van terroristische aanslagen, familieleden van slachtoffers, academici, deskundigen en belangengroepen.

De politie vertelde The Times dat ze de voorgestelde hervorming niet hebben uitgesloten.

Totale islamisering: In Savile Town (Engeland) leeft waarschijnlijk geen enkele blanke Brit meer

  Totale islamisering: In Savile Town (Engeland) leeft waarschijnlijk geen enkele blanke Brit meer
Vorig artikelDrie van de vier ‘onbegeleide vluchtelingenkinderen’ waren volwassenen
Volgend artikelFrankrijk heeft zijn eerste pro-jihad burgemeester
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in