Toen ik me vorig jaar realiseerde dat de Covid-campagne een angstcampagne was en geen wetenschappelijke of medische campagne, begreep ik dat de operationele agenda geen volksgezondheidsagenda was. Het werd duidelijk dat er een winstagenda was en ook een controle-agenda waarbij burgerlijke vrijheden en hun wettelijke en grondwettelijke bescherming aan de kant werden geschoven, schrijft Paul Craig Roberts.

Ik heb in vervlogen tijden aan vier topuniversiteiten gestudeerd, toen onderwijs en niet propaganda het doel was van onderwijs, en ik ben in staat de meeste wetenschappelijke rapporten voldoende te begrijpen om de essentie ervan te begrijpen, maar in het geval van Covid vertrouw ik bij twijfel op virologen en professoren van de medische faculteit om mijn conclusies te controleren of te corrigeren. Ik heb beroemde professoren gehad, waaronder Nobelprijswinnaars, die in hun jonge jaren bespot werden door de gevestigde opinie en ik heb zelf weerstand ervaren tegen mijn eigen vernieuwende wetenschap, en ik was me ervan bewust dat de waarheid vaak verworpen wordt totdat de tegenstanders gewoonweg overweldigd worden door het bewijs. Mijn professor aan de universiteit van Oxford, Michael Polanyi, een fysisch chemicus, had een halve eeuw nodig om Einsteins afkeuring te overwinnen voor zijn theorie van chemische absorptie. In de tussentijd hadden een aantal van zijn studenten de Nobelprijs voor de wetenschap gewonnen. E.P. Wigner in de natuurkunde. Melvin Calvin in de scheikunde. Zijn zoon John Polanyi in de scheikunde. Michael Polanyi was de meest intelligente en beschaafde persoon die ik ooit gekend heb. Hij zou zeker ontmoedigd zijn bij het zien van de minachting voor bewijsmateriaal in universiteiten en media vandaag de dag en door de overheid.

  Ze zullen u weer in lockdown plaatsen

Ik heb het Covid-bedrog meegemaakt en het verontrust mij dat vandaag de dag het bewijs zelf zijn autoriteit heeft verloren. Overal in de Westerse wereld krijgen agenda’s voorrang op de waarheid. Dit is zeer zeker het geval met Covid-19.

We leven onder een Covid-beleid dat geen enkel bewijs heeft om het te ondersteunen. Bij gebrek aan enig bewijs voor het heersende beleid, is het onderdrukken van werkelijke feiten het werkingsprincipe. De volkomen corrupte volksgezondheidsautoriteiten, domme onwetende politici, en het uitschot van de mainstream media herhalen de leugens keer op keer, vertrouwend op voortdurende herhaling om de leugen in waarheid om te zetten. Het overgrote deel van de wereldbevolking, dat niet de opleiding en energie heeft om zelf na te denken, is tevreden met wat de media hen vertellen wat ze moeten denken.

De autoriteiten op het gebied van de volksgezondheid, domme politici en zowel de mainstream als social media censureren de wetenschappers en artsen die werkelijk inzicht hebben in het gezondheidsprobleem en weten wat ze moeten doen om het onder controle te krijgen, en verhinderen zo dat andere informatie dan het gecontroleerde narratief het publiek bereikt.

Hier is de bekende informatie die wordt onderdrukt:

Het Covid-vaccin beschermt niet tegen het krijgen van Covid, noch voorkomt het dat gevaccineerde mensen het virus verspreiden.

Het Covid-vaccin heeft enorme bijwerkingen en is op weg om meer ziekten en sterfgevallen te veroorzaken dan Covid. Onder de bijwerkingen zijn onvruchtbaarheid en spontane abortus.

Het vaccin traint het virus om varianten te ontwikkelen die aan de immuunrespons ontsnappen.

De dodelijkheid van het Covid-virus is zwaar overdreven.

Het aantal Covid-gevallen is door een gebrekkige PCR-test massaal overschat.

  Als ik niet de prik neem, zal ik een uitgestotene zijn

De uitbraak van nieuwe gevallen die aan de Deltavariant worden toegeschreven, zijn het ergst in de landen met de zwaarst gevaccineerde bevolkingsgroepen.

Bekende geneesmiddelen zoals HCQ en Ivermectine worden door het officiële protocol opzettelijk buiten gebruik gesteld.

Een groot aantal vooraanstaande wetenschappers en artsen roept op om de Covid-vaccinatie stop te zetten. Deze oproepen worden onderdrukt door de schofterige mainstream media en genegeerd door de officiële autoriteiten.

Waarom? Is het alleen maar winst? Is het alleen maar controle? Of is er een duistere agenda?

Ondanks het bekende, duidelijke en onbetwistbare falen van het vaccin om bescherming te bieden tegen infectie en de bekende gevaren ervan, dringen de autoriteiten aan op meer vaccinatie. Dit slaat nergens op. Waarom hebben de autoriteiten zich verzekerd van de medewerking van Amerikaanse werkgevers, militairen, ziekenhuizen en politiediensten om Covid-vaccinatie verplicht te stellen?

Waarom gebruiken de overheden zowel de overheid als de particuliere sector om vaccinatie af te dwingen, terwijl de overheden zich er volledig van bewust zijn dat vaccinatie geen bescherming biedt, maar gezondheidsschade en sterfgevallen veroorzaakt en het virus verspreidt?

Waarom is er geen openbaar debat over de ernstige bedreiging die het Covid-protocol voor de wereldbevolking vormt?

Hoe is de wetenschappelijke en medische waarheid een “samenzweringstheorie” geworden?

Vandaag 22 augustus is een zondag. Neem een uurtje vrij van de golfbaan, een uurtje vrij van het kijken naar een sportevenement, een uurtje vrij van al het andere wat je doet om je tijd te verdoen en onwetend en uitbuitbaar te blijven, en besteed het in plaats daarvan aan het kijken naar de toespraak van Dr. Simone Gold van Frontline Doctors voor een goed opgeleid publiek.

  Nieuw verkregen Moderna documenten tonen aan dat mRNA COVID vaccins "misvormingen van het skelet" veroorzaken - Dit is wat er gebeurde met de nakomelingen van laboratoriumratten die geprikt werden

Dr. Simone Gold is intelligent, meelevend, en loopt over van verantwoordelijkheidsgevoel jegens ons. Deze hoogst opmerkelijke vrouw is wat ik me herinner de ideale Amerikaan, de persoon die we allemaal wilden zijn.

Dr. Gold’s voordracht dateert van het begin van dit jaar. Alles wat zij toen vermoedde maar weigerde als feit te bevestigen, is nu bewezen waar te zijn.

Merk op dat Dr. Gold in haar hele toespraak de nadruk legt op de experimentele status van het vaccin en het ongekende gebruik van een experimenteel, niet goedgekeurd vaccin op de hele wereldbevolking. Miljarden mensen geïnjecteerd met we weten niet wat. De immoraliteit van een dergelijke massale inenting van een niet getest en niet goedgekeurd experimenteel vaccin is een aanklacht waaraan de corrupte volksgezondheidsautoriteiten willen ontsnappen door het nog niet geteste vaccin volledige goedkeuring te verlenen, niet alleen voordat de vereiste tests zijn uitgevoerd, maar zelfs wanneer het vaccin faalt. De onwettige corrupte President van de Verenigde Staten dient als een ingehuurde stem voor zowel farmaceutische winsten als een geheime agenda.

Verwacht dat het ondoeltreffende en uiterst gevaarlijke vaccin elke dag kan worden goedgekeurd als antwoord op Dr. Gold’s nadruk op zijn niet-goedgekeurde experimentele status en als geruststelling voor de vaccin-weigeraars dat het uiterst gevaarlijke vaccin veilig is.

Hier is Dr. Gold’s presentatie via Stopworldcontrol Rumble-account en dank voor de tip van cas.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Echte Redenen voor LockdownVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralische legerveteraan: 3 van de 24.000 gevaccineerde kinderen in het stadion zijn nu dood!
Volgend artikelDoekje voor het bloeden – Begrafeniskosten gedekt voor Canadezen die sterven aan het COVID-19 ‘vaccin’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. De eugenetici die belangrijke posities innemen onder de elite hebben zelfs in Georgia VS. een gigantisch monument neergezet, betaald door de Rockefeller foundation waarop in heldere bewoordingen het doel van de hele covid campagne staat. We hebben het hier over de rijken der Aarde die slechts één enkele eigenschap missen: een geweten. Ze doen dus alles om hun zin te krijgen. De wereldeconomie is niet meer interessant voor hen, want ze hebben alles. Het zijn satanisten, van wie we weten dat velen van hen vaak dagelijks het bloed van in doodsangst gestorven kinderen gebruiken om de adrenochroom te krijgen die hun lichaam jong houdt, Een docile en gemakkelijk te dresseren bevolking zal helpen hun paradijs, afschuwelijk als het is, te realiseren. Einddoel is dus – duidelijker kan ik het niet zeggen – een satanisch luilekkerland. Ieder die dit begrijpt zal met mij inzien dat er niets anders op zit dan die elitaire satanisten allemaal met gelijke munt te betalen, gedwongen, net als zij ons proberen te doen. Mooi is anders, maar onkruid moet je wieden.

  • Helemaal gelijk heeft u , dat is ook hun doel ,maar ik weet dat een Cloon niet kan drinken ..hoe doen ze dat dan ..want ze zijn allemaal Cloonen ook die zot in het Vaticaan. Met in zijn jeugd samen met Máxima HUN kind hebben opgegeten .en zijn geëxecuteerd allemaal 100 jaar terug ook die hier in Nederland..het is waar 1 miljoen kinderen alleen al zijn voor gedood en de vele gevaccineerde maken zig daar niet druk om.te triest voor woorden .

   • Misschien ben jij ook wel een kloon.
    Hoe weet jij dat je geen kloon bent, daar zou jezelf dan nooit bewust van zijn.
    Nou heb ik hier toch vele hele vreemde theorieen gelezen, maar jij verdient met recht de orginaliteit prijs hier.

 2. Ik erger me aan dit artikel. Het staat bol van snobisme. Alsof alleen mensen die gestudeerd en dus dus intelligent zijn, kunnen zien en/of beredeneren wat er aan de hand is. Foei, zelden zo’n laatdunkend artikel gelezen. Laat me dit zeggen meneer Roberts: “wat jij nu uitgevogeld heb loop ik al maanden te roepen.” Ik werd uitgelachen en betwist. Maar het is gewoon waar. Mijn stelling van maanden geleden was dat de prik ervoor zorgde dat het virus nieuwe varianten maakte en doordat het atypische symptomen veroorzaakte en geprikten vrij mochten reizen (toen dan nog) zouden zij de pandemie in stand houden.

  Ik zal je vertellen dat het genot van een studie aan diverse universiteiten niks zegt over intelligentie maar meer over absorptie- en doorzettingsvermogen. Ik heb aan de begindagen van mijn carrière ingenieurs aan de lijn gehad die ik 3 keer op een ochtend precies hetzelfde moest uitleggen en dat waren geen ingewikkelde dingen. Mijn collega’s hebben allemaal gestudeerd. Ik niet, ben vervroegd van school gegaan en heb later nog wat bijgeleerd. Mijn collega’s zijn ondanks hun goede opleiding stuk voor stuk zo stom geweest om zich te laten prikken. Wie zegt dat intelligentie gelijk staat aan opleiding.

  Ik heb me niet laten prikken en ga me ook niet laten prikken. Niet omdat ik zo intelligent ben maar omdat het niet logisch is om het wel te doen. Vorig jaar wist ik al dat fabrikanten hadden afgedwongen immuun te zijn voor schadeclaims volgend uit de toediening van deze prik. Dat is mijn eerste rode vlag. Dan de snelheid waarmee dit op de markt kwam. Tweede rode vlag. De wetten die ervoor aangepast werden. Derde rode vlag. Het feit dat het “vaccin” nog in fase 3 zat. Hele grote vierde rode vlag. De censuur. Hele grote vijfde rode vlag. Zo kan ik nog wel even door gaan.

  Logica heeft me tot hier gebracht. Het is niet logisch wat er gebeurt. It doesn’t add up zeggen de Amerikanen. En dat doet het niet. Logica en een flinke portie argwaan tegen alles wat met geld en macht te maken heeft.

  Dat brengt me meteen naar je waarom vraag? Ik verbaas me dat je je dat nog af vraagt. Geld, macht en het mogelijke verlies daarvan, megalomanie en narcisme, zorgen ervoor dat een kleine maar steeds groeiende gemeenschap van Ashkanazi Joden, talmud aanhangers, van die pijpenlokken mongolen ( ja als niet gestudeerde, onintelligente mag je wat bargoens taalgebruik erop nahouden) steeds meer extremere maatregelen nemen om ons witten en alles wat verder onrein is uit te roeien. De royals en aristocraten volgen op de voet.

  • Goed stukje. Deze joodse, lieden, de judea cult, zijn een levensgevaarlijke sekte. Er zijn honderden video’s bij de onafhankelijke media te zien waarop rabbijnen verkondigen dat er op aarde alleen vrede kan zijn als Amalek (wij dus) volledig uitgeroeid is en zij de wereld in bezit genomen hebben. Tikkun Olam. Als ze hun Noahide wetgeving (wat op veel plaatsen al gaande is) volledig kunnen doordrukken dan zullen veel Gentils in hun vernietigingskampen, die op dit moment gebouwd worden, verdwijnen. Graaf een beetje dieper en je komt achter deze corona scam erg veel joodse figuren tegen. Laten we beginnen met eugenist Kill Gates. Klaus Schwab. George Soros. De Rockefellers, de Rothschilds. Larry Fink van Black Rock en Stephen a. Schwarzman van Black Stone. Laatste twee genoemden kopen samen met Bill Gates alle landbouwgronden en onroerend goed in de VS op. Als straks de VS nog verder en volledig verzwakt is zal Israël dan de VS overnemen en naar de VS verhuizen ? De pharma industrie en de CDC zijn in joodse handen.
   CDC= Circumcised Depopulation Communists. CDC disgusting liars. It is a privat group. they don’t care about our health it’s about money shekels and depopulation. CDC involved 9 11 and antrax ‘attacks’ 2001. Like 9 11 the corona scamdemic is a jewish/kabbalistic scam, conspiracy. Let me give you some names: Bill Gates, Anne Schuchat, Boris Johnson, Klaus Schwalbe, Rochelle Walensky, Michael Chertoff, Nancy Rosenstein Messonnier, Chuck Schumer, Madeline Albright, Jerome Hauer, Adam Milstein Albert Bourla Pfizer, Alex Gorsky Johnson and Johnson Stephan Bancel Moderna, the Perdue mafia family and Michael Milken. In Russia and the former Soviet Union, the Gulags, the Cheka, the KGB were run by Jewish Bolsheviks. Final result estimated between 66 000 000 and 143 000 000 murdered Russians, Slavs and Christians. See also HOLODOMOR. In the US, the Jewish communists are now again in charge of such camps, namely the Fema camps. Paul Rosenzweig of the Chertoff Group is now chief of Homeland Security. This Paul Rosenzweig is the upcoming Cheka boss, the new Iron Felix, of the Fema concentration camps, say Gulags, of the US that will be fully operational very soon. Michael Chertoff (mossad and involved 9 11) is capable of anything. If ultimate evil has a face, it’s that untrustworthy evil head of this Michael Chertoff.

   • Yep, was in 2019 al eens aan het kijken naar de 50 invloedrijkste posities in de wereld en ze worden allemaal bezet door Joden. Dat is een gruwelijke gedachte want die Askanazi Joden zijn echt een heel naar volk. Valt je op dat het woord nazi erin zit? Al jaren ben ik van mening dat oorlogen alleen gevoerd en in stand gehouden worden voor geld en macht. Ook is het opvallend dat al die gasten een Duits klinkende (op sommigen na) achternaam hebben. Ik probeer mijn vrouw en kinderen te waarschuwen voor de ontwikkelingen en voor waar deze gasten toe in staat zijn maar zij geloven de geschiedenisboeken van school. Tja die zijn door diezelfde Joden geschreven. Daar staat niks in dat ze in een kwaad daglicht stelt maar stiekem hebben ze de Holocaust zelf bedacht en uitgevoerd. En nu willen ze verder gaan waar ze gebleven zijn alleen 75 jaar sli…. nee doortrapter. Opruimen dat spul. Gelukkig bouwen ze een aantal kampen waar we ze in kunnen stoppen.

    • Aiii Maatt
     Net als dat wat de Avatar Ang deed bij de VuurHeer bij welk terroriserend regeren te diep in de bol was geslagen van de tekenfilm serie
     The Avatar
     Kon die weer bij nul vanaf het begin beginnen
     Als De Ego hoog door de toren begint te blazen door/in sommige landen/personen
     Is Zijn/Haar einde Naderbij

 3. Het is hetzelfde als de vraag : zou het dan toch zo kunnen zij dat communisme wellicht niet gaat over de rechten van ‘de gewone man’ ?
  Ik begin me af te vragen onder welke steen jij hebt gelegen de afgelopen jaren.

  • Bolsjewism, marxisme en communisme is judaïsme. Het is een revolutie van bovenaf door de joodse elites. De Russische revolutie werd gefinancierd door joodse bankiers waaronder Jacob Schiff. Hetzelfde verhaal bij deze hele corona waanzin.

 4. Gaan we nu echt de mensen afkatten alleen maar omdat ze gestudeerd hebben? Zij lopen immers het grootste risico om opgenomen te worden net al die artsen en psychiaters die duidelijk door hadden dat we werden bedonderd. Dus ff geen vuil bekken. Dat heeft geen nut. Wees blij dat er steeds meer mensen durven aan te tonen wat eigenlijk al duidelijk was. Dus sterkte voor een ieder. En blijf vrij van zowel de testen als de prikken. In de prullenbak er mee. En probeer toch een beetje medelijden te tonen aan de arme mensen die gedwongen werden omdat ze door hun werkgever moesten. En dan zijn nu de kinderen aan de beurt. Het is vreselijk. Maar ga geen vingerwijzen. Help elkaar in godsnaam.

  • Ga jij je nou maar druk maken om zielige asiel uitvreters waar je ook zo’n medelijden mee heb.
   I.p.v. je te bemoeien met de wat slimmere mensen hier op de site.
   Jij hebt met iedereen medelijden die ze niet helemaal op een rijtje heeft staan.
   En ga nou maar weer verder met verbouwereerd beledigd zijn.
   Daar ben je nou weer wel behoorlijk goed in, dat blijkt wel weer.

  • Ik beprijp je intentie. Het domste wat we nu kunnen doen is elkaar de tent uitvechten, en niet alleen over de zogenaamde pandemie.. Dat is het liefste wat ‘ze’ willen, zodat we ons niet concentreren op de werkelijke daders.

   • Mag iemand nog een opmerking maken over een artikel?
    Of heet dat tegenwoordig afkatten.
    En vooral dat, laten we toch lief blijven voor mekaar en heb toch medelijden met al die arme mensen, leid behoorlijk af bij het concentreren tot wie de werkelijke daders zijn.

    • Mijn reactie was gericht tot Josien.
     Ik ben ook helemaal klaar met domme, hypocriete schapen en bijvoorbeeld met de Kalegri migrantenagenda (zoek maar op wat loxisme betekend).
     En ook al maken de schapen de talmoedische, kabbalistische, communistische dictatuur mede mogelijk en ze koken maar gaar in hun eigen sop, toch denk ik dat we onze vechtlust moeten richten op de zogenaamde elite.

     • En mijn reactie was aan jou gericht.
      En Josien is 1 van die gene die de migranten agenda steunt.
      Voor als je het nog niet wist.
      Ze was blij dat dat eindelijk ging gebeuren, ze heeft ook veel medelijden met die arme mensen in die arme landen en is an ook blij dat wij ze kunnen helpen.

      • Ik lees niet alle comments van alle videos. Ík heb namelijk een leven.
       Als ik jouw comments onder dit artikel lees dan constateer ik een agressieve ingesteldheid waar je weinig tot niets mee bereikt, Bert.

       • We kunnen ook veel beter lief blijven voor iedereen die het slachtoffer is.
        Daar kom je veel verder mee.
        Maar of ze er wakker van worden betwijfel ik.
        Dan maar wat directer.

      • Nou begin langzaam het idee te krijgen dat het niks te maken heeft met arme mensen helpen maar eerder het vee bij elkaar drijven. Daarmee bedoel ik niet dat onze Afrikaanse zuiderburen vee is maar dat de zionisten bedacht hebben dat je ze beter in Europa op een kluitje kunt vermoorden dan dat je ze achterna moet in het uitgestrekte Afrika. Alles samen met de witten natuurlijk.

      • Mensen
       Het is een feit dat een Koe meer schijt dan een Geit

       Wij mogen blij zijn dat de Armen al onze shit opruimen
       Maar dan ook echt alle !
       Ze laten zich gebruiken als Proefkonijnen .
       De Armen
       Niet te vergeten
       Over het Algemeen omdat die nog in leven zijn
       Hoofdzakelijk Zwarte lieve mensen
       Dank U
       Die Andere hebben wij al uitgeroeid
       Wie ?
       Bekend als De Rooien
       Almachtige Zwarte mensen ,
       Sterke mensen .
       Mensen die vol overgoten onmetelijk veel liefde met zich mee dragen
       Wij Europeanen/nep Amerikanen zijn zwaar Egoïstisch en jaloers op hun kunnen .
       Wij kunnen hun daardoor daarom niet uitstaan .
       Waarom kunnen wij Europeanen/nep Amerikanen niet zulke met liefde overgoten personen zijn ?

 5. Het hele Covid circus van de overheid heeft er voor gezorgd dat ik geen enkel vertrouwen meer heb in deze overheid en veruit de meeste politici.
  Het is een waardeloze bende volk verlakkers en ze hebben geen enkele toevoegende waarde !!

 6. Ik maak onderscheid tussen acute ziekten en kinderziekten enerzijds en chronische ziekten anderzijds. Chronische ziekten dienen nergens toe: die vergroten het lijden slechts. Acute ziekten dienen om het organisme oa. dmv koorts op te schonen en het immuunsysteem up to date te houden en kinderziekten dienen vooral om het immuunsysteem per generatie opnieuw te optimaliseren. Zo blijft het leven in stand. Vaccineren blokkeert dit alles en leidt tot verzwakking van het immuunsysteem waardoor chronische ziekten steeds vroeger in het leven optreden en onze soort verzwakt. Dit proces is nu 6 decennia aan de gang en de noodklok luidt (als je nog oren hebt die kunnen horen).

  • Nou zeg, jij bent wel vriendelijk.
   Ik heb al jaren lang last van een soort van chronische verkoudheid/ snotneus.
   Iets met de bijholtes in neus omdat mijn neus scheef staat.
   Kan geopereerd worden via een zeer gevaarlijke operatie met 50% kans dat het weer terug komt.
   Maar ik ben verder nooit ziek en nog nooit griep gehad.
   Kan jij dat ook zeggen over jezelf? Dat je nog nooit ziek bent geweest?
   Maar ik verzwak de mensheid dus alleen.

 7. Dr.Gold schrijft:”Het overgrote deel van de wereldbevolking, dat niet de opleiding en energie heeft om zelf na te denken” enz…..even iets recht zetten: opleiding en zelf nadenken heeft niets met elkaar te maken…..opleiding is slechts n toepassing van de aanwezige intelligentie…..niet meer en niet minder….je wordt niet intelligenter door opleiding…..je krijgt wel meer kennis door opleiding….dat wel….heeft uiteraard ook z’n waarde…maar intelligentieverhogend is het niet. Zie op YouTube “Jack Staats”…..voor de rest goed artikel…..

 8. Ziekte X, is ook bedacht om de wereldbevolking uit te dunnen,!
  Deze lieden zijn een gevaar voor ons allemaal!
  De maat is allang vol, weg met de Leigens van The Great Reset/Agenda 2030!
  Zij horen in de cel, nergens anders!
  Alles Met Voorbedachte Rade en door Valsheid in Woord en Geschrifte!
  Het is tijd dat ze Opgepakt worden voor alle Misdrijven en Genocide die zij gepleegd hebben!

 9. Wij hebben te maken met de allergrootste Medische Fraude-zaak ter Wereld en deze personen zijn volledig verantwoordelijk voor het Opzettelijk Kapot maken van Bedrijven en Mensen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in