Je kunt dit gewoon niet meer verzinnen. De mainstream media proberen mensen er letterlijk van te overtuigen dat ook al zijn de meeste “COVID-19” sterfgevallen mensen die volledig “gevaccineerd” zijn, dat alleen maar betekent dat het “vaccin” “effectief en onvolmaakt” is.

Volgens een artikel in de Guardian is het “vaccin” “effectief en onvolmaakt.” Ziet iemand anders ook de tegenstrijdigheid in die twee woorden? Noem me gek, maar als het effectief is, zou het dan niet mensen stoppen om COVID-19 te krijgen? Als het “vaccin” “effectief” is, hoe kan het dan onvolmaakt zijn? Als het “onvolmaakt” is, hoe kan het dan effectief zijn? Het establishment lacht zich waarschijnlijk krom om de belachelijke propaganda die ze alle schapen kunnen laten geloven.

Hier is de kop:

“Waarom de meeste mensen die nu sterven aan Covid in Engeland, gevaccineerd zijn”

Hier is de eerste regel:

“Zie dit niet als een slecht teken, het is precies wat we verwachten van een effectieve maar onvolmaakte prik.” – Guardian

Dus ziek worden en sterven aan de infectie waartegen het “vaccin” je zou moeten beschermen betekent dat het werkt? Het feit dat het vaccin niet werkt betekent dat het werkt. We snappen het. Bedankt voor de opheldering, MSM. Maar het wordt nog beter. Ze zeggen dat het vaccin effectief is, wat betekent dat het een vaccin is dat de COVID-19 infectie en overdracht op een gevaccineerde persoon voorkomt. Maar dat zijn degenen die sterven omdat anderen een “beperkte dekking” hebben, wat betekent dat zij deze prik niet hebben genomen:

  Robert F. Kennedy Jr: "Nieuw Covid-vaccin moet tegen elke prijs worden vermeden"

“Het rapport van Public Health England onthult ook dat bijna een derde van de sterfgevallen door de Delta-variant bij ongevaccineerde mensen boven de 50 zijn, wat verrassend kan zijn gezien de hoge vaccinatiegraad; OpenSAFELY schat bijvoorbeeld meer dan 93% onder de 65-69-jarigen. Maar er zijn lagere percentages in achtergestelde gebieden en voor sommige etniciteiten en gemeenschappen met een beperkte bescherming zullen meer dan hun deel van het verlies blijven ondervinden”. – Guardian

Zijn de injecties niet bedoeld om iemand beter te beschermen tegen het covid-virus? Dat is wat ons allemaal werd verteld toen de injecties voor het eerst werden onthuld.

We weten nu dat precies het tegenovergestelde waar is, aangezien “gevaccineerde” mensen in een veel hoger tempo besmet raken en sterven aan covid-ziektekiemen dan ongevaccineerde mensen. Om het duidelijk te stellen, het slaat nergens op.

Uit de technische briefing van 25 juni van de PHE blijkt dat het percentage mensen dat is overleden aan de “Delta variant” van COVID-19 was gestegen tot 43% (50 van 117), waarbij de meerderheid (60%) ten minste één dosis had gekregen. Dat daar, in hun eigen statistieken zou genoeg mensen moeten laten zien wat een hoax deze oplichterij is en wat een joke het “vaccin” is geworden.

We gaan echt de tijd in van de “Twilight Zone” die in het echte leven is veranderd. Niets is meer logisch en de krantenkoppen worden steeds bizarder naarmate de vaccinnazi’s dichter bij het injecteren van hun gewenste percentage mensen komen. Wat gebeurt er als ze hun doel hebben bereikt?

  Vader geplaagd door schuldgevoel nadat 10-jarige zoon 2 weken na prik instort met hartproblemen

“Blijf alert en voorbereid. Deze “vaccin”-propaganda zal niet stoppen, sterker nog, het zal waarschijnlijk versnellen als ze geen gewillige proefkonijnen meer hebben. Weet wat er aan de hand is, stel de vragen, en zoals altijd, blijf kritisch denken en onderscheidingsvermogen gebruiken. Geloof mij of iemand anders niet zomaar, vooral nu niet. Kijk echt naar wat er aan de hand is en volg de links. Die worden niet voor niets gegeven”, schrijft Slavo.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Deugsignalering en LinksVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHeeft u de prik genomen? U loopt een hoog risico op COVID
Volgend artikelGevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon …
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. “Waarom de meeste mensen die nu sterven aan Covid in Engeland, gevaccineerd zijn”
  “Zie dit niet als een slecht teken, het is precies wat we verwachten van een effectieve maar onvolmaakte prik.” –

  Guardian:
  ” Het is precies wat we verwachten….” dat de gifspuit op een EFFECTIEVE wijze gevaccineerden zullen doden!

  • Met jouw interpretatie is het hek van de dam. Ze winden er dus geen doekjes meer om heen. Ben benieuwd hoeveel schapen zich dan nog laten inspuiten.

  • Eigenlijk het etaleren van de onbegrensde stupiditeit van de “mainstream media”.
   Tevens van de ongekende laaghartigheid van wat wij menen overheid te moeten noemen.

 2. De MSM weten niet meer hoe ze de leugens nog moeten verdoezelen. Wat wordt ze ingefluisterd en opgedragen door de psychopaten? Ze kunnen met zijn allen de leugens niet meer op een rijtje houden, lijkt het, en er wordt nu hard geimproviseerd door de MSM op een zeer bizarre manier. Of zou er weer een propagandistisch doel achter zitten; deze keer om de sterfte te rechtvaardigen? Dat zou dan betekenen dat we inderdaad kunnen rekenen op een enorme hoeveelheid sterfgevallen onder de gevaccineerden. Want wie zouden dat vooraf het beste weten als geen ander dan de gifspuit-pushers zelf? Vooral met de trend die al een tijdje te volgen is. Vanuit die trend kun je makkelijk extrapoleren dat het hartstikke fout aan het lopen is. De MSM moeten het eea echter mooi blijven voordoen van hun bazen. Je zou ontzettend moeten lachen om hun debiele pogingen om de gifspuit te verdedigen voor de pushers, als het niet allemaal zo ongelooflijk ziek en verrot was.

 3. Tegenwoordig is alles omgedraaid, ik las ergens dat dit de bedoeling is van het kwaad. Dit artikel is alweer een bevestiging van die omdraaiing.

 4. Met deze argumenten krijg je voor elk mislukt product een goedkeuring om op de markt te brengen.
  Maar ik krijg toch ook het idee dat ze ook vooral ons hiervan de schuld willen gaan geven.
  Want anders waren ze niet ziek geworden.
  Dus ze vinden ergens dat het goed werkt, maar al die weigeraars, die blijven zo maar nieuwe variaties aanmaken.
  Je leest overal terug in de berichten dat ze nu vooral ons overal de schuld van willen geven, anders hadden ze het allang opgelost.
  En zo wordt er weer een nieuw haat campagne gestart tegen de weigeraars.

 5. Ach, je deed ’t toch voor ’n ander? Zeur dan niet.
  Jij nam die spuit, dus jij bent beschermt.
  Niemand doet iets voor ’n ander als ie er zelf niet beter van wordt.
  Er zijn nu al mensen die spijt hebben van hun spuit, of er tegen opzien om hun 2de te nemen omdat ze van de eerste doodziek waren. M’n buuf wil op vakantie en heeft ’t al over de booster, prettige vakantie buuf, zit je daar doodziek in Spanje.

 6. Wij gaan allemaal lekker dood alleen de elite en de rijken zullen deze gifspuit nooit nemen en hun rijkdom en
  macht zal steeds groter worden.

 7. Elite, voorspelt een burger oorlog ik hoop dat die vlucht komt ik heb namelijk een lijstje in mijn hoofd en als vijand beschouw van onze vrijheid.
  Dus laat maar komen als wij dood moeten wil ik er wel wat van die zakkenvullers meenemen .

 8. Het past wel bij de stelling van de Jonge die neerkomt op; Het slachtoffer is NA het mes in de buik overleden dus niet DOOR het mes!

 9. Dit bewijst 2 dingen: vaccins werken niet, en covid bestaat niet. Dus gaan mensen dood aan iets anders. Ongezond leven in een giftige wereld. Wat virussen worden genoemd is in feite dood cel afval.

  • Dan weet je toch dat de overheid of de GGD geen donder geeft om jou gezondheid.
   Financiële belangen zijn altijd nog veel belangrijker dan wie dan ook.

 10. Dat er veel mensen aan corona sterven die gevaccineerd zijn betekent zeker wel dat het vaccin werkt en niet eens dat het onvolmaakt is, in tegendeel. Het werkt alleen niet zoals de hele verwachtingsvolle suffige goegemeente verwachtte dat het werkt. De makers hebben het niet bedoeld als een middel om ziekte te voorkomen, maar als een moordwapen dat langzaam maar zeker mensen doodt of ernstig beschadigt. Het principe is ooit begonnen met de creatie van myxomatose een zichzelf uitzaaiend vaccin dat gebruikt werd om de konijnenplaag in Australië te stoppen. Burnet heette de man die het maakte en die een goed vriend was van de vader van Bill Gates. Burnet en Gates waren aanhangers van de leer van de eugenetica. Een van de belangrijkste uitgangspunten van hun denken is dat er veel te veel mensen op Aarde zijn en dat daar hoe dan ook nodig iets aan gedaan moet worden. Een paar proeven uit het verleden dan? Goed, 1. de Spaanse griep, 2. Aids, 3. Ebola. Virussen maken met, zoals de Amerikanen dat noemen gain of function. Natuurlijk is er in de Verenigde Naties afgesproken dat chemische en biologische wapens niet mogen, maar daar trekt men zich niets van aan. Je vindt in Amerika, Rusland en China (en misschien op nog veel meer plaatsen) laboratoria waar strijdvirussen worden ontwikkeld uit bestaande virussen.

 11. Mainstream media. Kunnen we deze niet omdopen naar Government outlets.
  Ik heb respect voor diegene die deze site zou actueel houd. Voor mij is de kern dat deze site met de verwijzingen en links naar artikelen komt zodat je zelf de Facts kan checken.
  Ik pak dagelijks een paar online kranten en sta versteld van de artikelen die bijna allemaal hetzelfde narratieve hebben.
  Het is brood en spelen. De nieuwe gladiatoren zijn Verstappen en Ajax.
  Het brood wordt steeds minder.
  Tevens zeer beperkt eenzijdig buitenlands nieuws. Wat me ook opvalt met 15 jaar geleden is dat het gehalte is gedaald naar roddelblad verhalen. Dit was vroeger alleen in de leesmap blaadjes te vinden.
  Tevens het kinderachtige gekissebis wat ik ook in de tweede en eerste kamer waarneem vind ik tekenen dat we hoewel technische groei hebben gehad er op ethiek geen moraal meer is en we afdalen naar puberaal gedrag.. De burger laat zich hier ook in meesleuren. Kortom niet alle schuld ligt buiten ons. Voor mij is er een verandering in het politieke systeem nodig zodat er geen kartels of regeer overeenkomsten gemaakt kunnen worden. Kartel vorming was in de industrie verboden in het verleden ik vind dat kartel vorming in de politiek verboden moet worden want we zien waar het toe leidt. Namelijk iets beloven en het tegenovergestelde doen dit is alleen mogelijk als je een meerderheid in het kabinet hebt het is als een auto zonder rem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in