Amerikanen met vaccinatieschade hebben op maandag tijdens een persconferentie in Wisconsin zeer ernstige bijwerkingen beschreven als gevolg van het nemen van een Covid-19 injectie, schrijft newswars.com.

Op beelden van een evenement gehouden in Milwaukee, V.S., door Senator Ron Johnson (Republikeinen), gaven meerdere burgers een verwoestende getuigenis over hoe het Covid-19 vaccin hen heeft achtergelaten met mogelijk levenslange invaliderende gezondheidsproblemen.

Mondhygiëniste Kristi Dobbs gaf een emotionele getuigenis over haar gezondheidsproblemen sinds ze het vaccin heeft.

“In januari veranderde mijn leven drastisch.

Onmiddellijk na de injectie voelde ik een vreemd tintelend gevoel in mijn arm. Ik had onmiddellijk hartkloppingen en het gevoel dat ik flauw zou vallen. Ik was zo ziek en mijn bloeddruk was zo hoog dat ik niet begrijp waarom ik geen beroerte heb gekregen. Ik kan niet zeggen wat het was, maar als hygiëniste meet ik de bloeddruk van mijn patiënten voordat ik ze behandel, mijn volwassen patiënten, en die van mij was zo hoog dat ik op dat moment bang was dat er iets met me aan het gebeuren was. Uiteindelijk stabiliseerde ik. Ze hielden me 15 minuten in de gaten en daarna nog eens 30 minuten, en ik was gestabiliseerd, dus ze stuurden me naar huis.

Toen ik thuis kwam voelde ik me een beetje, je weet wel, wazig, een beetje duizelig. De volgende paar dagen had ik hoofdpijn en een soort van onwel gevoel. Al die dingen waar ik me voor had opgegeven om het vaccin te krijgen, maar drie dagen later namen mijn symptomen toe en versnelden ze.

Ik had een scherpe stekende pijn in mijn schouderbladgebied, een intermitterende als een messtekende pijn. Ik had tintelingen en gevoelloosheid door mijn hele lichaam. Het liep langs mijn beide armen. Ik had ook nog steeds hartkloppingen. Ik had van die inwendige trillingen, en de enige manier waarop ik de inwendige trillingen kan uitleggen is dat het voelt alsof er kleine elektrische schokken door je lichaam gaat, alsof je vastzit in een trillende stoel, alsof je erin gelijmd bent en het nooit stopt. Ik heb trillingen in mijn handen, waardoor ik niet zeker weet of ik ooit nog als hygiëniste zal kunnen werken. En net als Sheryl ben ik zo vreselijk bang dat ik hierna misschien een of ander neurologisch probleem met Parkinson krijg; ze hebben MS uitgesloten, maar nogmaals, ze hebben me niet verteld wat ik heb. Ze kunnen me wel vertellen wat ik niet heb. Ik heb gezwollen lymfeklieren, hersenmist, ik had hersenmist die zo extreem was dat ik tijdens een gesprek met iemand een black-out kreeg, probeerde terug te komen op dat gesprek en er was niets. Opgezwollen lymfeklieren, spierzwakte, onverklaarbare huiduitslag.

Ik had stuiptrekkingen en nachtelijke aanvallen. Mijn dochter van zes moest me midden in de nacht wakker maken van een aanval. Geen zesjarige zou dat voor zijn ouder moeten doen. Ik heb ook last gehad van dikke klonterende, zware menstruatie cyclussen. Ik was zo bang dat ik letterlijk, en ik heb het bij me, mijn testament en mijn overlijdensbericht voor mijn familie heb opgesteld omdat ik niet dacht dat ik de volgende dag wakker zou worden”.

Stephanie de Garay, inwoner van Ohio, die haar drie kinderen opgaf voor de klinische test van Pfizers 12-15 jarigen, verscheen ook met haar 12-jarige dochter Maddie om te beschrijven hoe het vaccin haar anders gezonde, normale kind rolstoelgebonden maakte.

  Zink kan helpen in de strijd tegen COVID-19 - maar alleen als je het koppelt aan een zink ionofoor (Quercetine)

“Mijn naam is Stephanie en dit is mijn dochter Maddie en we wonen in Ohio.

Op 20 januari kreeg Maddie haar tweede dosis van het Pfizer Covid-vaccin als deelnemer aan de klinische proef voor 12- tot 15-jarigen.

Alle drie onze kinderen hebben zich als vrijwilliger aangemeld en we waren verheugd dat we aan de proef konden deelnemen om ons allemaal te helpen het normale leven weer op te pakken. Mijn man werkt in de medische sector en ik heb een graad in elektrotechniek. We zijn pro-vaccinatie en pro-wetenschap, en daarom hebben we ermee ingestemd dat Maddie en haar twee oudere broers zich als vrijwilligers voor de proef aanmelden.

Voordat Maddie haar laatste dosis van het vaccin kreeg, was ze een gezonde 12-jarige die alleen maar tienen haalde en veel vrienden had. Ze had een leven. Ze was energiek. Zo is ze niet meer, hoewel ze nog steeds veel vrienden heeft. Toen Maddie de tweede injectie kreeg, voelde ze onmiddellijk pijn op de injectieplaats en de volgende 24 uur kreeg ze hevige buik- en borstpijn. Ze beschreef de pijn op de borst als volgt, en ik citeer: “Het voelt alsof mijn hart door mijn nek wordt uitgerukt”. Ze had pijnlijke elektrische schokken in haar nek en ruggengraat die haar dwongen voorovergebogen te lopen. Ze had extreme pijn in haar vingers en tenen; ze werden zelfs wit en waren koud als je ze aanraakte. Ze had oedeem, dus mijn man bracht haar onmiddellijk naar de eerste hulp, zoals ons was opgedragen door de verpleegkundige die verantwoordelijk was voor het vaccinatieonderzoek.

Haar bloed werd afgenomen voor een nierprofiel en getest. Ze werd gecontroleerd op blindedarmontsteking, wat niet het geval was, en kreeg een infuus met wat medicijnen, waarna ze naar huis werd gestuurd. In de ontslagpapieren van de eerste hulp van het kinderziekenhuis waar ze heen ging, stond echter de diagnose ‘Bijwerking van het vaccin bij eerste contact’. Dit zou de enige keer zijn dat dat in haar medische dossier stond, maar het staat er wel in.

Gedurende de volgende twee en een halve maand werden haar buikspieren en zenuwpijnen ondraaglijk. Ze ontwikkelde bijkomende symptomen zoals gastroparese, misselijkheid en braken, onregelmatige bloeddruk en hartslag, geheugenverlies; ze haalde woorden door elkaar, hersenwaas, hoofdpijn, duizeligheid, flauwvallen – ze viel en stootte haar hoofd – en dan toevallen. Ze had verbale… ze ontwikkelde verbale en motorische tics. Ze had gevoelloosheid vanaf haar middel en spierzwakte, drastische veranderingen in haar gezichtsvermogen, urineretentie en verlies van controle over haar blaas, zeer onregelmatige en zware menstruatiecycli en uiteindelijk moest er een nulsonde worden ingebracht om voeding te krijgen. Al deze symptomen zijn er nog steeds, sommige dagen zijn erger dan andere. Onze grootste uitdaging kwam toen haar artsen een alternatieve diagnose begonnen te overwegen… nou ja, ze had er nog niet eerder een gehad dus het was de eerste. Dus, net als iedereen had ze veel tests, maar lang niet zo veel tests als iedereen, en ze is een kind. Waarom hebben ze niet al die testen op haar gedaan? Sorry… Omdat ze er niet uitkwamen, bestempelde een arts haar als een ‘functionele neurologische stoornis’, en zei dat het kwam door angst. Dit verontrustte ons, en we waren het er niet mee eens omdat ze geen angst heeft. Kijk naar haar. Ik bedoel, welke 13-jarige kan hier rustig zitten als hij angstig is of mentale problemen heeft? Op een gegeven moment probeerden ze haar zelfs op te nemen in een psychiatrisch ziekenhuis. Dus hebben we aanvullende medische adviezen gezocht, waarvan sommige van deze groep kwamen.

In juni hebben we haar neuroloog in contact gebracht met een andere arts die onderzoek doet naar bijwerkingen zoals die van Maddie. Ze kreeg uiteindelijk een MRI van haar hersenen, een MRV en een heleboel extra bloedonderzoeken. Het duurde vijf maanden om dat gedaan te krijgen. In de afgelopen vijf maanden is Maddie negen keer op de eerste hulp geweest en is ze drie keer opgenomen geweest voor een totaal van twee maanden in het ziekenhuis.

Wat ik wil vragen is, Maddie heeft zich vrijwillig aangemeld voor de Pfizer proef, waarom doen ze geen onderzoek op haar om uit te vinden waarom dit gebeurd is, zodat andere mensen dit niet hoeven mee te maken? In plaats daarvan zeggen ze dat het psychisch is. Als er iemand mentaal is, dan ben ik het wel. Dus vandaag gaat onze reis als ouders om onze dochter Maddie te helpen verder. Het enige wat we willen is dat Maddie wordt gezien, gehoord en geloofd, want dat wordt ze niet en we willen dat ze de zorg krijgt die ze zo hard nodig heeft, zodat ze weer normaal kan worden. Waarom is ze niet terug naar normaal? Ze was helemaal in orde voor dit gebeurde. Ze heeft het juiste gedaan om alle anderen te helpen en ze helpen haar niet.

Bedankt”.

Senator Johnson tweette ook enkele getuigenissen van de persconferentie van maandag.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinwroeging slaat toeVolg Frontnieuws op Telegram

  Australische gezondheidsautoriteit: Ongevaccineerde burgers moeten uit de gezondheidszorg gedwongen worden en "de natuur zijn gang te laten gaan"
Vorig artikelIvermectine – WHO-hoofdwetenschapster hangt doodstraf boven het hoofd
Volgend artikelVertrouwelijke documenten onthullen dat Moderna mRNA Coronavirus vaccin naar Universitaire Onderzoekers stuurde weken voor het uitbreken van Covid-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Maddie heeft zich vrijwillig aangemeld voor de Pzizer proef… Wat meer moeten we zeggen… Arm kind en vooral een dom kind dat zich niet heeft geïnformeerd.
  Triest.

 2. Wat bezielt je als moeder zijnde om je minderjarige kinderen op te geven voor een experimenteel onderzoek?!
  Je kan wel huilend met een vingertje wijzen, maar de enige op wie je ontzettend boos moet zijn ben jij zelf.
  NIEMAND heeft je geloof ik gedwongen.
  Je had beter KUNNEN weten.
  Big pharma staat al jaren bekend om hun criminele praktijken.
  “Ik vertrouw de wetenschap.”
  Nee. Ook de wetenschap heeft niet alle wijsheid in pacht.
  Integendeel zelfs.
  Wetenschap heeft meermaals last van tunnelvisie.
  MOEDERINSTINCT. Dat is het enige wat je ECHT kunt vertrouwen in deze verknipte wereld.

  • Precies. En dat domme gesnif tussen ieder melodramatisch woord… Je hebt hier zelf voor gekozen. Draag nu ook maar de consequenties. Deze “Karen” lijkt me trouwens er een van het type dat voorheen maar wat graag andersdenkenden zou hebben verplicht zich te vaccineren. En nu zit ze zelf met de gebakken peren.

 3. Ouders die hun kids uberhaupt als proefkonijnen overleveren aan Big Pharma, dienen per direct het ouderlijk gezag te worden ontnomen!
  Wat een hel voor voor Maddie die haar ouders voor 100% vertrouwt.

  Mengele Hugo de Jonge wil overigens ook in NL kinderen vanaf 12 jr gaan vaccineren met de mRNA Pfizer of Moderna gifspuit…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in