We weten allemaal dat de risico’s op korte termijn voor diegenen die de covid-19 injecties aanvaarden verschrikkelijk zijn – erger dan de risico’s verbonden aan om het even welk traditioneel vaccin of medicijn dat ooit werd gemaakt, en er zijn in het verleden enkele gruwelverhalen geweest in verband met farmaceutische producten, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Here’s Why Most of the Jabbed Will Die Early

Geneesmiddelenbedrijven zijn de meest meedogenloze van alle bedrijven – ze doen wapenbedrijven positief welwillend lijken. En, zoals ik al eerder heb aangegeven, laten ze degenen die betrokken zijn bij de illegale drugshandel er betrekkelijk fatsoenlijk uitzien.

Het was eind 2020, een jaar geleden, bekend dat de covid-19 injecties hartproblemen, beroertes, neurologische problemen, myocarditis en pericarditis zouden veroorzaken.

Ik weet dit omdat ik vorig jaar, 2020, verschillende video’s heb gemaakt waarin ik uitlegde dat al deze dingen zouden gebeuren. En dat de bijwerkingen niet zeldzaam of zelfs ongewoon zouden zijn.

Als u geïnteresseerd bent kijk dan eens naar mijn video genaamd ‘Covid-19 Vaccine – Possible Vaccine Side Effects’ of ‘Vital Information about the Covid-19 Vaccine’. Beide video’s zijn opgenomen en gepubliceerd in december 2020 en ze zijn er nog steeds. Als ze op YouTube hadden gestaan, zouden ze natuurlijk zijn verwijderd.

Ik heb al tienduizend woorden geschreven over de problemen op korte termijn met deze spuiten.

Maar ik heb ook de gevaren op middellange en lange termijn onderzocht en wat ik heb gevonden is echt angstaanjagend. Dit is echt een ruiming. De meesten die worden gevaccineerd zullen, vrees ik, blij zijn als ze het vijf jaar uithouden – en dat alles voor een prik die niet doet wat de meeste mensen denken dat hij doet. Om eerlijk te zijn, iedereen die nog steeds zo’n injectie accepteert zou als suïcidaal of krankzinnig moeten worden beschouwd. De levensverwachting zal dramatisch dalen – en niet alleen omdat de kwaliteit van de gezondheidszorg met de dag slechter wordt. Ik vind het eerlijk gezegd moeilijk te geloven dat er mensen zijn die zo gehersenspoeld zijn en zo doodsbang voor de leugens die ze hebben gehoord, dat ze zo veel prikken zullen accepteren als ze worden aangeboden.

Als je trouwens aan mijn geloofsbrieven twijfelt, kijk dan eens naar de lijst van mijn voorspellingen en waarschuwingen op www.vernoncoleman.com.

En als je daaraan twijfelt, lees je dan maar eens door mijn 20 miljoen woorden aan gepubliceerde boeken en oude columns.

De politici, de regeringswetenschappers en de journalisten beweren dat er geen gevaren op middellange of lange termijn verbonden zijn aan de experimentele spuiten.

Maar zij zeggen dat omdat zij niets lijken te weten over traditionele vaccins die problemen op middellange en lange termijn kunnen veroorzaken en dat ook doen. En natuurlijk weten zij niets over de experimentele vaccins, omdat niemand op aarde met zekerheid kan zeggen wat er over één, vijf of tien jaar zal gebeuren.

Ik heb echter een vastberaden, klinische poging gedaan om te analyseren wat ik denk dat er zal gebeuren. En dit is wat ik heb gevonden.

Ten eerste, natuurlijk, zijn er de hartproblemen. Het lijkt erop dat de schade aan het hart die er de oorzaak van is dat zoveel fitte sporters dood neervallen of instorten, waarschijnlijk veel meer mensen treft dan we weten. Artsen kunnen uiteraard geen harten van levende patiënten verwijderen om te zien hoeveel er lijden aan ernstige hartproblemen in een vroeg stadium. En het is nog vroeg wat de myocarditis en pericarditis en andere problemen betreft. Dit probleem is nu een permanent deel van het leven voor velen. En het was allemaal met grote precisie voorspeld. Nogmaals, kijk maar eens terug naar de video’s die ik de afgelopen twee jaar heb gemaakt. Alles was voorspeld. De video’s staan allemaal op Brand New Tube. Ik waarschuwde dat er meer, veel meer, zullen sterven aan de prikken dan er stierven of zullen sterven aan de herdoopte griep.

  Toen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde niet

Het schijnt, natuurlijk, dat de hartproblemen erger worden door zware inspanning. Ik vrees dat er plotselinge sterfgevallen zullen zijn onder mensen die werken, sneeuw graven of zwaar tuinwerk doen. Sterfgevallen onder ouderen zullen worden afgedaan als een gevolg van het gewone ouder worden.

Is het u trouwens opgevallen dat de laatste tijd officieel wordt beweerd dat mensen die naar de sportschool gaan meer kans hebben op een beroerte of een hartaanval – alsof alleen naar de sportschool gaan het probleem zou zijn? De prik wordt niet als oorzaak genoemd. Ze proberen beroertes en hartaanvallen te normaliseren om de verwondingen door de prik te verdoezelen.

En dit is, vermoed ik, ook de reden waarom zoveel jongeren op de dansvloer in elkaar zijn gezakt. De inspanning, gecombineerd met de hitte, heeft druk gezet op beschadigde harten. En ze zijn ingestort. Ik denk dat de verhalen over mensen die in nachtclubs worden geïnjecteerd of drankjes met spikes drinken grotendeels niet meer zijn dan dat – verhalen. Verhalen om het echte probleem te verdoezelen. Bizar genoeg heb ik zelfs zien beweren dat de opwarming van de aarde de oorzaak is van alle hartproblemen die we zien. Dat is echt vergezocht.

Ik twijfel er niet aan, helaas, dat we meer en meer mensen zullen zien die ernstige hartproblemen krijgen als gevolg van hun prikken. Ouderen zullen eerder sterven dan ze anders zouden zijn gestorven. Maar de sterfgevallen onder jongeren zullen blijven schokken. Er gaan nu al stemmen op om in scholen en sportclubs defibrillators te plaatsen vanwege de ongekende epidemie van hartaanvallen.

Ook de verandering van het immuunsysteem van de geprikten zal van grote betekenis zijn. Naar verluidt hebben veel van de dubbel geprikten een groot deel van hun immuunsysteemvermogen verloren. Dit zal betekenen dat ze ongelooflijk kwetsbaar zijn voor vele ziekten.

Ik vermoed dus dat de gevaccineerden uiterst kwetsbaar zullen zijn voor nieuwe griepvarianten. Zij zullen voortdurend worden aangemoedigd om nieuwe prikken te nemen, nieuwe booster-prikken enzovoort. De onwetenden, de angstigen en de vatbaren zullen speldenkussens worden, de farmaceutische bedrijven zullen onnoemelijk veel miljarden winst maken, de medici zullen enorme vergoedingen krijgen om de spuiten te geven en de kwaadaardige samenzweerders achter de Agenda voor een wereldregering zullen steeds dichter bij hun doel komen. Vaccinpaspoorten zullen, schijnbaar op natuurlijke wijze, veranderen in digitale paspoorten, die financiële gegevens bevatten enzovoort en de slavernij zal compleet zijn. De toekomst is nu heel, heel dichtbij.

Er zullen ook ernstige neurologische problemen zijn. Deze ontwikkelen zich nu al – de gezichtszenuwverlamming is natuurlijk welbekend. Maar er zullen vele andere zijn die al in 2020 bekend waren.

Zullen er vruchtbaarheidsproblemen zijn? Mijn gok is van wel. Zeker, niemand kan zeggen dat er geen zullen zijn.

Het is verbazingwekkend hoeveel vrouwen geen glas wijn drinken om te voorkomen dat hun baby erdoor wordt aangetast, maar wel graag een experimenteel spuitje nemen. Niemand weet wat er met hen of hun ongeboren baby zal gebeuren.

Steeds meer vrouwen die een vaccinatie hebben gehad en zwanger worden, worden geboren met een onderontwikkeld kind. Of de baby’s zullen ernstige hartproblemen krijgen. Wie weet? Veel baby’s zullen ongetwijfeld halverwege de zwangerschap verloren gaan of dood geboren worden. De medische geschiedenis is bezaaid met voorbeelden van geneesmiddelen waarvan iedereen zei dat ze veilig waren, maar die niet zo veilig bleken te zijn. Thalidomide is slechts een van de vele geneesmiddelen in die geschiedenis.

  33-Jarige "volledig gevaccineerde" man drijft de spot met "anti-vaxxers" en noemt hen "idioten" en "debielen" - binnen 3 maanden dood na zijn experimentele inenting

En wat zal er gebeuren als die baby’s opgroeien? Zullen ze volledig onvruchtbaar zijn? Welke andere problemen zullen ze ontwikkelen? Het mRNA is een geheel nieuw soort product. Niemand kan je precies vertellen wat er gaat gebeuren. Niemand kan u vertellen wat er over vijf, tien of vijftien jaar zal gebeuren. We moeten afwachten. En voordat iemand begint te sneren, wil ik u eraan herinneren dat er geneesmiddelen zijn geweest die gevolgen hebben gehad voor de kinderen van vrouwen die ze hebben ingenomen.

Het geneesmiddel diethylstilboestrol (DES) is een gefabriceerde versie van oestrogeen. Het werd aan zwangere vrouwen gegeven om miskramen te voorkomen. Men dacht dat het veilig was, hoewel het daarvoor nutteloos was. In 1971 werd ontdekt dat het middel kanker veroorzaakte en stopten artsen in Amerika met het voorschrijven ervan. Dokters in Europa gingen er nog zeven jaar mee door.

Maar er is een plotwending. Later werd duidelijk dat de dochters van vrouwen die DES gebruikten tijdens hun zwangerschap een verhoogd risico liepen op het ontwikkelen van verschillende soorten kanker. Ik schreef hierover in mijn boek Paper Doctors in 1977 – en Europese artsen stopten toen met het voorschrijven van DES aan zwangere vrouwen. Het duurde 40 jaar voordat de kankers aan het licht kwamen.

Het risico op kanker voor de gevaccineerden kan niet worden onderschat. Niemand weet wat er zal gebeuren.

Een dokter in Idaho, Amerika rapporteert dat hij een twintig maal verhoogde incidentie van endometriumkanker heeft gezien bij geprikte patienten.

En natuurlijk is het bekend dat menstruatieproblemen een ernstig probleem zijn onder de gevaccineerden. Ik vrees dat de incidentie van alle soorten kanker dramatisch zal toenemen onder de gevaccineerden. Met veranderde immuunsystemen liggen er grote problemen in het verschiet.

En er is nog een probleem.

Zullen de gevaccineerden in staat zijn om receptgeneesmiddelen of vrij verkrijgbare geneesmiddelen te nemen? Als ze aspirine of warfarine nemen, bijvoorbeeld, zullen die bloedingsproblemen dan erger worden? We zijn op geheel nieuw terrein. Ik betwijfel of de wiskundigen en psy-op specialisten die de regering adviseren veel idee hebben van de problemen die kunnen optreden bij interacties tussen medicijnen en gewone mensen. En aangezien de covid-prik geheel nieuw is, is er geen limiet aan het aantal problemen dat in het verschiet ligt.

Dus wat kunnen de gevaccineerden doen om zichzelf te helpen?

Wel, in de eerste plaats hoop ik dat de gevaccineerden niet nog meer van die bijzonder giftige prikken in zich laten spuiten. Ik vermoed dat de schade cumulatief is – misschien is dat de reden waarom ze er zo op gebrand zijn om het spul in zulke hoeveelheden in mensen te pompen.

De geïnjecteerden moeten zware inspanningen vermijden, zodat hun hart niet beschadigd wordt. Ik ben bang dat de schade niet altijd zichtbaar is als het hart wordt getest. Lichte oefeningen alleen voor degenen die de covid-19 jab hebben gehad. De voetballers die “nee” zeiden waren meer wijs dan hun reputatie.

En als ik per ongeluk een prik had gekregen (en het zou een groot ongeluk zijn geweest als ik een prik of vaccin had gehad) zou ik mijn immuunsysteem in topconditie willen houden. Je kunt vitamine D en zink gemakkelijk kopen. Van beide kun je gemakkelijk voorraden kopen – maar neem niet meer dan de aanbevolen dosis, want dat kan ernstige en mogelijk dodelijke bijwerkingen hebben als je dat wel doet. De geïnfecteerden moeten eerst met hun arts overleggen – voordat ze medicijnen of supplementen nemen.

  Wat is er aan de hand met Covid in Israël?

Zullen de gevaccineerden een bedreiging vormen voor de mensen om hen heen? Nou, ja, ik vrees van wel. Ze zullen sommige infecties bij zich dragen zonder symptomen of tekenen te vertonen en dus vermoed ik dat ze die infecties zullen verspreiden. Asymptomatische verspreiding gebeurde niet vóór de spuiten, maar nu is er bewijs dat de gevaccineerden de infectie kunnen verspreiden zonder zelf symptomen te vertonen.

Ik heb een hele tijd geleden verslag uitgebracht over de theorie dat immuno-onderdrukte personen een reservoir kunnen vormen waarin virussen gemakkelijker kunnen muteren.

Het probleem is dat de autoriteiten hier niet eerlijk over zullen zijn. Zij zullen beweren dat de sterfgevallen onder de gevaccineerden veroorzaakt worden door nieuwe variaties en wanneer zij maar kunnen zullen zij natuurlijk de schuld geven aan de verstandigen die geweigerd hebben zich te laten infecteren met het meest dodelijke, giftige brouwsel dat ooit is uitgevonden en gepromoot door regeringen, farmaceutische bedrijven en het medisch establishment.

En zullen de injecties enig effect hebben op de hersenen van de gevaccineerden? Nou, het zou me verbazen als dat niet zo zou zijn. Alles wat invloed heeft op de bloedsomloop en het immuunsysteem zal waarschijnlijk ook de hersenen op een of andere manier beïnvloeden. Afgezien van grote bloedingen wat gaat er gebeuren met de intelligentie van de geprikte?

Misschien verklaart dat waarom de ingeënte personen zo verdomd dom lijken. De meesten dragen maskers, dommer kun je het niet krijgen. En, natuurlijk, zullen de maskers de domheid verhogen omdat zij die ze dragen een verminderde hoeveelheid zuurstof zullen inademen.

Waar het op neerkomt is dat ik vrees dat de geprikten een sterk verminderde levensverwachting hebben. En ik geloof niet dat dat toeval is.

Hoe lang zullen ze leven?

Nou, sommigen zullen waarschijnlijk lang leven. Sommige sigarettenrokers leven tot hun 90ste. Het menselijk lichaam gedraagt zich niet altijd zoals verwacht – dat is het hele punt.

Maar ik vrees dat velen tijdens de wintermaanden zullen sterven. De sterftecijfers zullen de komende jaren de pan uit rijzen. De regeringen zullen nieuwe varianten van de griep de schuld geven. Maar dat zal weer een leugen zijn.

Ik vrees dat veel van de ingeënte mensen gemiddeld niet meer dan vijf jaar zullen hebben voordat ze een statistiek worden.

De factcheckers zullen zeggen dat ik dit niet kan bewijzen.

En ze hebben gelijk. Dat kan ik niet. Alles wat ik kan doen is kijken naar de feiten die we hebben en conclusies trekken. En ik wil u eraan herinneren dat ik absoluut gelijk heb gehad over deze neppandemie en de spuiten sinds maart 2020. Ik ben, denk ik, veel nauwkeuriger geweest dan welke regeringswoordvoerder dan ook. En mijn video’s, artikelen en columns zijn er allemaal nog steeds voor u om te controleren als u wilt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAls internationale processen beginnen tegen de globalisten, zal een terugkeer naar publieke executies dan nodig zijn?
Volgend artikelDr. Richard Fleming: Wat betekent de vaccin werkzaamheid in werkelijkheid?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • dat is een goede documentaire, maar niet iedereen kan engels goed volgen of heeft de tijd om 5 uur te luisteren.
   daarom de volgende link:
   https://www.niburu.co/lezersbrieven/16935-er-is-een-reden-dat-ze-ons-vooraf-vertellen-wat-er-gaat-komen
   hierin wordt verwezen naar 2 naar nederlands vertaalde boeken van Mark Devlin, waarin hij uitlegt hoe corrupt de muziekwereld in elkaar zit. de meeste dingen daarin zijn bij velen al bekend, en is eigenlijk niet anders dan 1 van de piramides waarover David Icke het heeft in:
   https://commonsensetv.nl/hoe-men-de-pandemie-voor-elkaar-kreeg-david-icke-legt-het-uit-nederlands-ondertiteld/

   hoofdstuk 19 van het eerste boek van Mark Devlin geeft een duidelijk en (ver)helder(end) beeld mbt the big picture, zoals jij dat zegt. 🙂 hij benadert het op een manier die ik nog niet eerder gezien heb.
   ik heb er veel van geleerd. vele puzzelstukjes zijn op de juiste plaats komen te liggen.

  • Ook die documentaire is net als de ons vertelde geschiedenis een verzameling van logica en onlogica, van waarheid en leugens en daarom zeer overtuigend.

  • Dit is een zeer goede video. Dank je wel, ik ben je ontzettend dankbaar. Deze man legt op een heel duidelijke manier uit wat de “goddelijke energie” is. Ik heb al zo vaak gewaarschuwd dat deze energie verknald wordt dmb bombardementen met EMF, voor ruimtevaart en voor andere doeleinden. Dit is de ionosfeer. Zodra die kapot is, is het afgelopen. Gates is al van plan een krijtwolk om de aarde te ontploffen, om die ionosfeer te vervangen. Dan zijn we de haas. Ga naar 1:20:00, op zijn minst, en volg even wat die man vertelt over de ionosfeer. Als we niet gaan begrijpen wat de ionosfeer is, en als we de vernieling daar aan niet stoppen, dan is er niets meer. De pijnappelklier van de mens is ook verbonden aan die laag. Dank je wel Anna dat je deze video hebt geplaatst. Het is de moeite waard om deze hele video, 5 uur, uit te zitten, en te volgen. Het verklaart zoveel, en zoveel dat ons mens maakt, en alles om ons heen vorm geeft. Noem het de Heilige geest of God, of de goddelijke energie, zoals ik het noem, het maakt niet uit – dit is waar we uit voort komen.

 1. Tja, en wij staan toe, dat een voorstander van die massamoord weer PM wordt….

  Idd; zwangere vrouwen doen moeilijk over roken en een glas wijn; maar ze laten hun DNA verzieken.
  Omdat eigelijk niemand genoeg weet van DNA, is het niet herstelbaar; geen reset knop.

  Maar de linkse en gelovige massa is altijd superstom geweest, zal het altijd blijven.
  Tenminste, voor die paar jaar dat ze nog leven.

  Ok; ik kan mooie beuken doodskisten leveren; voor gezinnen aantrekkelijke korting!

 2. Slimme kerel die Vernon. Denk ook dat hij weer gelijk krijgt. Dat wordt afscheid nemen van veel bekenden van mij. Gelukkig houd ik er nog een paar over. Het is gek hoe ook mijn brein zich aanpast aan deze tragedie. Ik ben gevoelsmatig murw geslagen. Ik kan gelukkig nog wel genieten van alledaagse zaken en mijn kinderen en goede vrienden maar voor de rest is mijn gevoel weg voor al die mensen die niet willen luisteren en gewoon gaan voor die prikken zonder verder te informeren. Het is wat het is. Keuzes keuzes. Ik kan ze niet meer helpen.

 3. Klopt allemaal precies, domme mensen zijn gevaarlijk.
  Wij worden gerund door domme mensen.
  Onze overheid staat voor DEMOCIDE.
  Meeste Artsen staan voor GENOCIDE.
  Deze zijn dom en gevaarlijk, maar kijk uit voor domme mensen welke hier achteraan lopen, deze zijn hoge gevaarlijker.

 4. @Fred, veel artsen zijn extreem domme, niet zelf nadenkende mensen. Geloof me. Heb er veel in mijn familie. De enige reden dat ze hun diplomaatjes gehaald hebben, is omdat ze toevallig wel goed feiten in hun kop konden stampen en dat reproduceren. Je leven toevertrouwen aan zo´n individu, die nergens zelf over nadenkt, is dus hetzelfde als je leven toevertrouwen aan een chimpansee. Zo is het, echt. Ze worden ZWAAR overschat.
  En by the way, voor advocaten geldt hetzelfde. Ook een stomme stamp-studie.

  • Bengt, ik kan het niet helpen hier op in te gaan. Het raakt zo zeer een zenuw. Ik heb het zo vaak meegemaakt dat die artsen niet in staat zijn onderzoek te doen, of echte geneesheren te zijn. Op de uni zaten die lui zo vaak te spieken, niet normaal. Ze stampen inderdaad gewoon feitjes, en ze krijgen een leuk salaris. Maar meedenken, of waardering hebben voor je eigen moeite de wetenschappelijke literatuur door te nemen ter bespreking, ho maar. Je bent gewoon een domme lul de behanger voor ze, en ze willen dat je meedoet met de ‘protocollen’ van ze. Slik maar pilletjes, neem maar chemo, maar meedenken met je, ho maar. Walgelijk. Maar dat ze ook nog eens moordlustig zouden worden, dat had ik nooit verwacht. Klootzakken, met zijn allen. Als een arts dit leest, laat eens weten hoe JIJ er in staat!!!!!!

 5. Dr.Vernon, legt zeer juist de vinger op de zere plekken, die zich slecht laten helen. Laten wij hopen en bidden, dat alles minder slecht afloopt, dat vraagt meer alertheid van ons allemaal, die wakker zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in