Internetgebruikers hebben een verontrustende trend ontdekt die lijkt te wijzen op een toename van plotselinge sterfgevallen in verband met de Covid-19 vaccinatiecampagne, bericht Infowars.com.

De populariteit van de zoekterm is sterk gestegen, volgens Google Trends. Wat kan worden toegeschreven aan het feit dat mensen er vaker naar zoeken of dat de term op grotere schaal op webpagina’s wordt gebruikt.

De verontrustende trend kan worden waargenomen met behulp van de nieuwszoekfunctie en Trends van Google, waarmee internetgebruikers de populariteit van zoekopdrachten en webtermen kunnen zien.

Als je op de term zoekt in Google News, krijg je een schijnbaar eindeloze lijst van berichten over mensen die onlangs plotseling of onverwacht zijn overleden.

Alarmerend is dat de zoekopdracht een lange en zorgwekkende lijst oplevert van mensen die recentelijk voortijdig zijn overleden, meestal door onverwachte of onverklaarbare oorzaken. Vaak worden de sterfgevallen toegeschreven aan long- of kransslagaderproblemen, die beide optreden als bijwerkingen van de mRNA-prikken.

Sceptici worden ook aangemoedigd hun eigen onderzoek te verrichten met behulp van Google News.

Veel mensen leggen een verband tussen de plotselinge sterfgevallen en de introductie van het Corona-vaccin en de invoering van verplichte vaccinaties, schrijft Infowars. Een Britse data-analist heeft onlangs een video gemaakt waaruit blijkt dat in tientallen landen het aantal sterfgevallen na het begin van de inentingscampagne sterk is gestegen.

  Mainstream media geven "klimaatverandering", "gebroken-hart-syndroom", "pandemische angst" - ALLES behalve de injecties - de schuld van de plotselinge toename van hartziekten


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2021 – het jaar van de “plotseling en onverwacht” overledenenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEleni Roussos: 3e Australische journalist in ziekenhuis opgenomen met pericarditis na Pfizer COVID-19 vaccin
Volgend artikelSinds de invoering van het Covid-vaccin is het aantal ongewenste voorvallen in de beroepssport met een factor 60 toegenomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Nu nog veel ïncidenten”, maar wees niet ongeduldig; na nieuwjaar komt het pas goed op gang!
  De mensen hebben allemaal de kans gehad om inentingen met vergif te weigeren……

  Het doet me denken aan vergif, dat gebruikt werd om de grote aten in Zeeland af te maken; geen effect op vogels, maar deden ratten een fysieke inspanning: hartstilstand.

  Maar niet goed genoeg.Rutte overleefde.

 2. Lees alleen de regionale kranten maar. In rouwadvertenties lees ik opvallend vaak: ‘Geheel onverwacht’ en Plotseling is van ons heengegaan’. Dat zijn niet alleen ouderen.

 3. Ik,lees 2 dagbladen “ ouderwetse kranten “ en het is inderdaad opvallend dat er zoveel mensen plotseling of onverwachts overlijden. En echt veel hoor niet zo spaar een paar maar iedere dag.
  Het begint met de mensen die heel oud zijn, die het eerste het vaccin hebben gehad. Dan hebben ze Corona overleeft en zich ter goeder trouw laten prikken en overlijden ze als nog.
  Maar ook “ jongere ouderen 70/75 jaar “ overlijden overmatig veel. Deze leeftijd zal gaan zakken naarmate men is gevaccineerd.
  Ook opvallend veel soorten huid kanker wordt er momenteel geconstateerd.

  Dit proces zal zich doorzetten volgens dr Mike Yeadon. En tot +- 5 jaar na de vaccinatie doorgaan.
  De bijwerking van het gen therapeutisch middel is het uitschakelen van het natuurlijke immuunsysteem waardoor er allerlei ziekten ontstaan.
  Dit is ook de reden van de vele infecties op dit moment.
  Het vaccin is “ uitgewerkt” en heeft de productie van T Helpercellen verstoord waardoor je geen weerstand meer hebt.
  Ook kanker soorten zijn hiervoor zeer gevoelig waardoor er meer kanker zal ontstaan.
  Dat is dan een complicatie van het vaccin maar dit zal door de geneeskundige wereld uitgelegd worden als een agressieve kanker. Want ja DE GROTE BLUNDER VAN HET VACCINEREN KUN JE TOCH NIET ERKENNEN. Dit is vreselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in