Vrijwel ieder weldenkend mens erkent dat de regering van China waarschijnlijk de grootste ramp in de geschiedenis heeft veroorzaakt”.

De openhartige gastheer Tucker Carlson schetste maandag hoe de mogelijkheid van een laboratoriumlek als oorzaak van de uitbraak van het Coronavirus meer dan een jaar lang werd weggewuifd en voorgelogen door degenen die de pandemiebestrijding leiden, en nu pas als een serieus vooruitzicht naar voren komt door de volharding van degenen die weigerden zich de mond te laten snoeren, schrijft Steve Watson.

“Vrijwel ieder weldenkend mens erkent op dit moment dat de regering van China waarschijnlijk de grootste door de mens veroorzaakte ramp in de menselijke geschiedenis heeft veroorzaakt”, merkte Carlson op, verwijzend naar de vrijgave van een document van de Amerikaanse inlichtingendienst waarin wordt erkend dat werknemers van het Wuhan Institute of Virology in november 2019 in het ziekenhuis werden opgenomen.

De presentator merkte op dat Anthony Fauci heeft gezegd dat hij geen idee had van de onthullingen, hoewel ze reeds in januari voor het eerst aan het licht kwamen, en geruchten over het ziek worden van de werknemers al meer dan een jaar bekend waren.

“Fauci’s eigen werkgevers, de Amerikaanse regering, hebben publiekelijk overtuigend bewijs vrijgegeven dat het virus waaraan hij zijn leven heeft gewijd om het te bestrijden, niet uit voedsel kwam, maar in plaats daarvan ontsnapte uit het eigenlijke biolab dat Tony Fauci met Amerikaans belastinggeld heeft laten financieren”, kondigde Carlson aan.

“En toch wist Tony Fauci dit niet… Kunnen we dat echt geloven? Nee, natuurlijk kunnen we dat niet”, vervolgde Carlson, eraan toevoegend dat “rond de tijd dat die Chinese onderzoekers de eerste COVID patiënten ter wereld werden, de regering van Thailand contact opnam met het CDC en Tony Fauci’s kantoor om te zeggen dat hun inlichtingendienst ‘biologische anomalieën’ had opgevangen rond het lab in Wuhan. Met andere woorden, er was een lek geweest”.

Carlson vervolgde “verschillende andere geallieerde buitenlandse regeringen, waaronder de regeringen van Frankrijk en Australië, hebben bewijs verzameld dat het virus ontsnapt is uit een Chinees lab. Maar Tony Fauci, die de hele zaak leidt, wist hier niets van? Kom op zeg. Natuurlijk wist hij het”.

“Fauci heeft vanaf het begin geweten dat het virus uit dat lab kan zijn gekomen. Veel mensen wisten dat. Fauci heeft er gewoon meer dan een jaar over gelogen”, drong Carlson aan.

  "Als een horde Trojaanse paarden": Het ware gevaar van modRNA-technologie

Kijk:

Carlson legde verder uit hoe Fauci’s publieke uitspraken over de uitbraak en de communistische Chinese regering in deze context opmerkelijk zijn.

“Tony Fauci was zich er terdege van bewust dat China dit virus zou kunnen hebben gecreëerd, en hij wist zeker dat de regering van China loog, zijn sporen uitwiste, en de wereldgezondheidsorganisatie onder druk zette om hetzelfde te doen”, beschuldigde Carlson.

De presentator voegde eraan toe dat “het meest verbijsterende deel” hiervan het feit is dat terwijl Fauci en de gezondheidsautoriteiten logen, “die paar journalisten en wetenschappers die de waarheid vertelden over wat er in Wuhan gebeurde, werden gestraft voor het vertellen van de waarheid”.

“Ze werden aangevallen door CNN, gecensureerd door Facebook, aan de kaak gesteld door hun collega’s. In sommige gevallen werden ze geruïneerd. Waar is hun verontschuldiging? Wie betaalt er aan hun reparatiefonds? Niemand natuurlijk”, benadrukte Carlson.

Carlson sloot af met de waarschuwing dat “De WHO, die de instructies van China volgde en de wereld vertelde dat COVID niet echt overdraagbaar was door de lucht, nu de volledige steun heeft van de Biden-regering.

“Dit ondanks het feit dat de Amerikaanse inlichtingendienst kan bewijzen dat de WHO heeft gelogen, en dat er mensen zijn gestorven als gevolg van die leugens. Zelfs tot op heden heeft de Amerikaanse regering nog geen breed en serieus onderzoek ingesteld naar waar het Coronavirus vandaan kwam”, voegde Carlson eraan toe.

In een aparte Fox News uitzending maandag, sprak voormalig minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo, die voortdurend heeft gesproken over het bewijs van een laboratoriumlek, zijn afschuw uit over het getuige zijn van wetenschappers van de overheid in het afgelopen jaar die de mogelijkheid van COVID-19 afkomstig uit een lab afwezen “terwijl ze zeker dezelfde informatie moeten hebben gezien die ik had gezien”.

“Dat omvat zeker ook Dr. Fauci”, merkte Pompeo op:

China virus ‘‘smoking gun’ gevondenVolg Frontnieuws op Telegram

  Beïnvloeden de COVID-vaccins uw denkvermogen?
Vorig artikelEen corrupte regering is u aan het belazeren
Volgend artikelWalmart aan nieuwe donker getinte klanten: “Welkom n****r!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Er is geen bewijs van het bestaan van dit virus. Er is geen bewijs van het bestaan van eender welk virus dan ook. Dit is een onzin artikel, al deze leugens worden verspreid om de aandacht af te leiden en de mensen wijs te maken “dat er wel degelijk iets/ een virus is”. Nee, dat is er niet! Mensen gaan massaal dood aan de genocideprikken. Om niets, werkelijk niets. Frontnieuws, debunk deze onzin nou eens. Kom eens met een artikel waarin wordt gezocht naar bewijzen van het bestaan van virussen. 100% onweerlegbare bewijzen! Zijn er niet. Punt. De basis moet zijn, mensen worden ziek. Waarvan worden ze ziek en waarom. Niet, ze worden ziek, het moet een virus zijn en waar komt het vandaan. Nee, begin schoon bij de basis? Virus? Bewijs! Ik ben dat hele verzonnen virusverhaal zoooo zat he.

  • Klopt helemaal. In een eereer interview werd de vraag gesteld of iemand het virus uit de lucht had gehaald. Bee maar dat is het sprokkje dat MEN heeft verzonnen om dit hele curcus de natte droom van B. Gates te realiseren nml. 7 miljard minder aard bewoners. Het vaccin is daarvoor gemaakt en de propaganda doet de rest.

  • Corona is politiek en de media is het virus. In het eerste TV optreden had Rutte het over een zeer dodelijk en zeer besmettelijk virus. Allemaal notoire leugens. Ditmaal geen telefoonnummer van de stichting Corellatie alwaar verontruste mensen naar toe konden bellen. Dit Corona virus is nog nooit aangetoond, nog nooit geisoleerd volgens de zogenaamde Gouden Standaard methode. Een PCR methode alwaar men geen enkel virus mee kan opsporen volgens de (overleden) maker ervan Kary Mullis die dit in een videoopname (YouTube) verklaart. Dit virus komt niet uit het bewuste laboratorium, terwijl Corona de politieke naam voor griep is. Het vaccin is een gifmengsel bedoeld om mensen ziek en onvruchtbaar te maken, terwijl er ook velen aan zullen overlijden. Van Astra Zeneca heb ik een officieel document op mijn computer staan waar de samenstelling van het vaccin beschreven word. Dit is het belangrijkste gedeelte van de tekst;

   Dit geneesmiddel is onderworpen aan aanvullende monitoring. Daardoor kan snel nieuwe
   veiligheidsinformatie worden vastgesteld. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg wordt verzocht
   alle vermoedelijke bijwerkingen te melden. Zie rubriek 4.8 voor het rapporteren van bijwerkingen.
   1. NAAM VAN HET GENEESMIDDEL
   COVID-19 Vaccine AstraZeneca suspensie voor injectie
   COVID-19-vaccin (ChAdOx1-S [recombinant])
   2. KWALITATIEVE EN KWANTITATIEVE SAMENSTELLING
   Dit zijn injectieflacons voor meervoudige dosering die 8 of 10 doses van 0,5 ml per injectieflacon
   bevatten (zie rubriek 6.5).
   Eén dosis (0,5 ml) bevat:
   Chimpansee-adenovirus coderend voor de spike-glycoproteïne (ChAdOx1-S) van SARS-CoV-2*, niet
   minder dan 2,5 × 108 infectieuze eenheden (Inf.U).
   *Geproduceerd in genetisch gemodificeerde menselijke embryonale 293-niercellen (human embryonic
   kidney, HEK) en door recombinant-DNA-technologie.
   Dit product bevat genetisch gemodificeerde organismen (GMO’s, genetically modified organisms).
   Hulpstof(fen) met bekend effect
   Elke dosis (0,5 ml) bevat ongeveer 2 mg ethanol.
   Voor de volledige lijst van hulpstoffen, zie rubriek 6.1.

   Wie zich met deze gifcoctail laat inspuiten vraagt er gewoon om om ziek te worden c.q. dood te gaan.
   Vaccins van andere farmaceutische concerns zijn idem dito.

 2. De wereld is te bang om China aan te pakken. Als de wereld dat wel zou doen zijn ze in staat een totale oorlog te beginnen. China heeft teveel macht en dat hebben we met zijn allen laten gebeuren.

 3. Ach ja; je kan iedere neusverkoudheid wel tot pandemie opblazen ( de Mexicaanse griep ( aanvankelijk Varkensgriep; mocht niet van de Moslims) is zo’n voorbeeld). En waar er 100-miljoen doses Tamiflu betaald ( door het volk) ongebruikt op de plank bleven liggen, is de WHO nú wél geslaagd in z’n/ haar bangmakerij! Ab Österhaus eet er nog steeds lekker van. En zolang al die sukkels maar braaf doen wat ze word opgedragen, krijgt Covid-19 zijn opvolger, en de elite z’n samenleving, waar John F. Kennedy ons in 1963 voor waarschuwde. Een volk van slaven, die geloven dat ze vrij zijn, en dat er naar ze geluisterd wordt. Ik hoor het Wim Kan nóg zeggen; de regering doet wat we willen. En iedere ochtend, als ik de krant lees, ben ik stomverbaasd, wat ik nou weer wil. Toen hij deze speech afstak, was het 1965. Gelukkig heb ik er het grootste gedeelte van mijn ondermaanse taakstraf er al opzitten. Maar ik hou m’n hart vast, voor mijn kinderen en kleinkind!!

  • Ja die angst voor wat mijn kleinkinderen mee gaan krijgen is behoorlijk. Ze hebben nu al problemen met de manier waarop ze moeten “studeren”.
   Ik denk dat er heel wat politiek-satirische conferances van Wim Kan nog opgeld doen, je hoeft alleen de namen te veranderen. Maar ja, wat wil je ook met dat stelletje clowns wat zich regering noemt.

   • Alleen bestaat er niet iemand meer als Wim Kan die het hier ooit ter sprake zal durven te brengen.
    Hier zijn conferances zo links als de pest geworden met mensen als claudia de breij.
    Ik kijk al jaren niet meer naar gasten die zogezegd als grappig bedoeld zijn.

   • Het zou leuk zijn als er weer iets als Farce Majeur wordt opgericht om wekelijks de problemen te bespreken met het volk ergens op een plein.
    Dat vond ik vroeger wel goed, alhoewel ik nog vrij jong was toen.
    Maar wie van de grappenmakers van deze tijd zouden dit nog aan durven of zijn hier toe in staat.

 4. Ik geloof dat mensen handelen in hun eigenbelang.

  Wie heeft er belang bij een “pandemie”?
  CHINA: nee, die willen productie en omzet. Di hebben geen belang bij een economische malaise.

  NWO/Great RESET, Pharmaceutische industrie? die wel. De volgers ervan zijn waanzinnige linksen. Die geloven–net als Hitler–in bepaalde ’theorietjers” die zelfs te onnozel en gestoord zijn om theorietjes genoemd te worden.

  Waarom dan lockdowns e.d.? het omkopen van linkse staatslieden is goedkoop en werkt goed en efficient.

  Waarom werden artsen die goedkope medicijnen gebruikten geboycot en werden die medicijnen verboden, en mochten bejaarden geen bezoek krijgen en werden er geen autopsies (of nauwelijks) gedaan?
  Er moest gemoord worden onder het voorwendsel van euthenasie.Net als in de jaren dertig in Duitsland. nazi=links=nazi.

  Beademingsmachines: voerden samen met kunstmatig coma absoluut tot de dood en sloten genezing absoluut uit.

  Als laatste de statistieken.
  Als er normaal “x”mensen permillioen per jaar sterven, dan moeten erbij een epidemie “X+….”sterven, en bij een pandemie zeker “X+10–20%”sterven.

  Realiteit: bleef gewoon X

  Als je gewoon in een stad leeft, en er is een pandemie, moet je zeker 20 mensen kennen die ziek werden, en zeker 5 die stierven.

  Ken je die?
  Nee? Dan ben je een slaafse klootzak, die ook in het diepe water springt zonder te kunnen zwemmen, als een geestelijk gedrocht als rutte dat zegt.
  genezing hiervoor: pilletje van Drion

 5. Afleiding van het feit dat er helemaal niets aan de hand is!
  Zoals elk jaar zijn er mensen die ziek worden aan de luchtwegen in het herfst-winterseizoen.
  En nu doen alsof Sars-CoV-2 zo gevaarlijk is, zelfs een bio-wapen, en mensen vergeten dat de IFR nog steeds maar 0,15% is! Met al het bedrog meegerekend door het misbruik van de nietszeggende PCR test.
  Trap er niet in, fauci zou nooit toegeven dat er in zijn gesponsorde Wuhanlab een virus ontsnapt is.

 6. Faucie, 2003 $85 miljoen aan China, Wuhan lab., overgemaakt om dierlijk virus om te “bouwen” en “besmettelijk” te maken voor mensen. In 2014 “gestopt” na vragen erover. In 2019 “infectie” gevaarlijk “virus” uit Wuhan lab. ontsnapt. Nu China zijn eigen weg gaat stapt Faucie naar buiten met de beschuldiging van China!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in