Duitse tv-ster weigert vaccinatie, wordt ontslagen

24
Eva Herzig, via Facebook

De tv-ster Eva Herzig, een begrip in Duitstalige landen, heeft geweigerd zich te laten vaccineren. De productiemaatschappij reageerde door haar contract te beëindigen, zich beroepend op een “zorgplicht” jegens hun werknemers, bericht freewestmedia.com.

De film- en theateractrice Eva Herzig, bekend van de ARD-misdaadserie Steirerkrimi, wil zich niet laten vaccineren – en nu is ze haar baan kwijt omdat ze weigerde. ARD is de afkorting van de werkgemeenschap van publieke omroepen van de Bondsrepubliek Duitsland, een gemeenschappelijke organisatie van de regionale publieke omroepen van Duitsland.

Herzig, die ook in de zeer populaire misdaadseries SOKO Leipzig, SOKO Kitzbühel en SOKO Keulen heeft gespeeld, schreef in een Facebook-post: “De tijd is gekomen, de VRIJWILLIGE VACCINATIE heeft ook mij bereikt. Als ik me niet laat vaccineren, zal ik geen Stiermarkse thriller meer kunnen opnemen. In het najaar begint een nieuwe serie zonder mij. Ik had het verwacht, maar het nieuws heeft me toch geraakt”.

De inenting is experimenteel, volgens haar. Ze heeft ook “te veel berichten gelezen over vaccinatieschade” en de “gevolgen van een vaccinatie op lange termijn zijn nog niet duidelijk”. Herzig vertelt aan Bild am Sonntag dat de beslissing die ze had genomen om zich niet te laten vaccineren desondanks niet gemakkelijk was. Vooral omdat ze geen deel meer zou uitmaken van de volgende reeks van de populaire thrillers. “Dit betekent dat ik een inkomen opgeef dat ik vast gepland had”, vertelt ze de krant.

Ik ben een alleenstaande moeder van twee kinderen, voor wie ik natuurlijk moet zorgen. Maar ik kan en zal niet toegeven. Daarom zal ik me niet laten vaccineren, met wat ik ook bedreigd word, zegt Herzig.

De verantwoordelijke productiemaatschappij Allegro Film rechtvaardigt de stap door zich te beroepen op een “zorgplicht” jegens de werknemers. Ze vertellen de Bild am Sonntag: “Bij een productie als de ‘Steirerkrimis’ zijn er ongeveer 50 mensen op de set, voor wie wij als productiemaatschappij verantwoordelijk zijn. Dit houdt in dat dringend en zonder enige twijfel alles moet worden vermeden dat de gezondheid van werknemers in gevaar kan brengen”.

  Ten eerste, doe geen schade

De beroepsvereniging van het Duitse film- en televisielandschap Bundesverband Schauspiel ziet blijkbaar geen noodzaak tot actie. De plaatsvervangend voorzitter Hans-Werner Meyer wordt in de krant als volgt geciteerd: “Wij vertrouwen op de aanbevelingen van de Permanente Vaccinatie Commissie. En die zeggen: Laat u inenten!”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covid “Vaccins”: Een falend beleidVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Roger Hodkinson waarschuwt: het spike-eiwit van het COVID-19 vaccin kan onvruchtbaarheid veroorzaken
Volgend artikelReiner Fuellmich: “Onze onderdrukkers zijn zeer bange mensen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Echt, het verstand is bij 95% van de bevolking op nul gezet. Knap gedaan. Flikken Maastricht, een van de weinige hollandse producties die ik heel erg waardeer, ook stop gezet nu een anderhalf jaar. Krankzinnig, om een griepje.

  • Tis overal om te huilen en dan die koppigheid om ook niet eventjes te luisteren naar een ander verhaal. Sterker, ze roepen gewoon, geef ze geen podium. Van wie is dat podium eigenlijk vraag je je dan af.

 2. “Wij vertrouwen op de aanbevelingen van de Permanente Vaccinatie Commissie. En die zeggen: Laat u inenten!”.

  Let op het woord “permanente’
  Hiermee is alles duidelijk: Merkel heeft in opvolging van haar opa Hitler WW3 gewonnen.

   • Je zal het toch wel eens gelezen hebben dat er sommige zijn die beweren dat er zaadjes van adolf bewaard zijn gebleven om merkel te maken.
    Daar komen dit soort meningen vandaan.

    • wel grappig bert zeker iets voor een hollywood film huh? 😀 (boys of brasil(

     merkels vader heet kasimiercik aka (((kassner((( zij zat by de stasi jugend en was enthousiast communist

     zij zette voormalig agenbt/leider van de stasi in charge of online hate monitoring…, die vrouw met dta rooie haar

   • Net als de communisten zijn ook nazi’s socialisten. Er is weinig verschil tussen misdadigers als Stalin, Mao, Hitler, Pol Pot, De Kim’s: allemaal socialistische massamoordenaars.

    • communisten zijn INTERNATIONALE communisten aka globalist communists

     nazis zijn NATIONAAL socialisten aka eigen volk eerst , net wat er in israel gebeurt

     toaal verscillend dus (((ray((hi

   • een derde van de nazitop was van joodse afkomst, zelfs hitler had joodse origines….
    en de nazi’s waren linkse rakkers…;nazional SOCIAL deutsche ARBEITERS partei…..
    er kan er maar een de ware zijn..of dit nu religieus is of politiek…er kan maar een ideologie de ware zijn…
    alle linkse ideologiën bestrijden mekaar omwille van dat eenvoudige standpunt…
    hier in belgië hebben de sossen hun partij opgedoekt om samen te gaan met de nazi’s en zo de communisten (die hier de grootste partij was destijds) te bestrijden…
    de dokter van mijn grootouders was een ‘zwarte’…een collaborateur EN overtuigd socialist……
    niet alles geloven wat de POLITIEK correcte media en geschiedenisboeken je wijsmaken….
    je hoeft me niet te geloven…ga je dit achterlaten…en begin van daaruit ’s verder te zoeken : https://youtu.be/tdJaU_35xTo

    • dat hebben zou hadden moeten zijn lol…..
     hier in belziek HADDEN de sossen hun partij opgedoekt en zijn samen gegaan….
     ik moet er wel bij zeggen dat een klein gedeelte er niet mee akkoord ging en zelf een socialistische partij oprichtte….

  • Dan hebben de geallieerden toch even niet opgelet door Merkel te laten opklimmen tot presidente. Ach dom van mij… de Kabal heeft de zaak daar ook al overgenomen.

 3. vaste commissie, ter dienst van ministerie
  maar heel de constructie van verantwoordelijkheid is natuurlijk absurd
  rol media vs situatie vs adviseurs vs bestuurders vs beleid vs excuus vs media etc

  En net als met corona, hoe ben je geinformeerd over oorlog(en)?

 4. Dus vaccinatie is onzin want de gevaccineerde mensen zijn niet beschermd na vaccinatie. Dus waarom vaccineren als het je niet beschermd tegen mensen die besmettelijk zijn. Goed dat ik dit weet. Hoef ik ook nooit meer vakantievaccinaties te halen. Want de mensen in de landen die ik bezoek zijn ook niet gevaccineerd tegen gele koorts, polio, difterie en andere ellende. Samengevat vaccins beschermen dus niet. Met of zonder vaccinatie je bent en blijft even vatbaar aldus de Duitse televisie.

 5. Als de andere op de filmzet zijn gevacineerd wat vreest men dan van haar? Of werken die vaccins niet? Als dat zo is, waarom dan vacineren?

  • Geen last van ‘groepsdruk’. Ik ben op de wereld gezet om mijn eigen leven te leven en niet om anderen te plezieren. Wie het daar niet mee eens is die dondert maar op. Simpel!

 6. Ziende blind horende doof,……Gemaakt op de basisschool!!! Wat niet anders is dan een indoctrinatie kamp waar het kind 6 jaar lang een gehoorzaam training krijgt,.gehoorzaam niet naar zichZELF,..neen,.. gehoorzaam naar een autoriteit buiten zichzelf, want daar krijg je goede mensen van ,..toch?? Alsof het uit het niets komt dat het verstand-lees-bewustzijn op nul is gezet. Het ego virus is het dodelijkste en gevaarlijkste virus dat er is,..stiekem in jullie geslopen door het mooie onderwijssysteem en het geloof systeem, en nee dat heeft niets met religie te maken. Religie heeft op aarde nooit plaats gevonden,..anders was deze Hoax nooit gelukt. Zoek eens uit wie verantwoordelijk is voor dat mooie onderwijssysteem wat wereldwijd is uitgerold,..120 jaar geleden! Op welke site ik ook kom, of het nu 94news, herstel de republiek of frontnieuws is,..de reageerders zien het niet. Het ego heeft zijn werk dus gedaan,.;.op naar het volgende ego van A.I. Af en toe vraag ik Mij af,..heeft het wel zin om mijn visie te delen,…voor wie??

  • Is het nou de bedoeling om alles wat wij weten en van op de hooogte zijn, continue te herhalen?
   Ik denk dat wij het allemaal hier wel door hebben waar ze mee bezig zijn.

 7. Rommel, ben je aan het rommelen met hoe een reactie hierr staat.
  Ik zie in eens mijn 1ste zin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in