De gerenommeerde patholoog Dr. Roger Hodkinson heeft zich bij RAIR Foundation USA gevoegd om enkele van de meer controversiële aspecten van het Wuhan coronavirus, oftewel SARS-CoV-2, te bespreken. Hoewel bepaalde kwesties taboe zijn, bevinden zij zich niettemin in de publieke sfeer en moeten zij aan de orde worden gesteld, schrijft rairfoundation.com.

Dr. Hodkinson’s indrukwekkende referenties zijn hier opgesomd. Hij is een uitgesproken criticus van de maatregelen, waaronder het vaccin, die ogenschijnlijk zijn genomen om het coronavirus tegen te gaan. In het huidige klimaat van extreme propaganda is de goed geïnformeerde stem van Hodkinson een zeldzaam baken van eerlijkheid geweest.

De patholoog begint met uit te leggen dat de taboe-onderwerpen die tijdens het interview aan de orde komen “twee zeer controversiële onderwerpen” zijn, die “gemakkelijk kunnen worden afgedaan als belachelijk dom”, maar hij legt uit dat “er in beide een kern van waarheid zit”.

Kunnen gevaccineerde mensen ongevaccineerde mensen schaden?

Tijdens het krachtige interview legt Dr. Hodkinson het concept van “besmettelijke vaccinosis” uit. Deze uitdrukking is van toepassing op “mensen die niet zijn gevaccineerd in de onmiddellijke, langdurige nabijheid van mensen die wel zijn gevaccineerd”.

“Besmettelijke vaccinosis” is vooral van toepassing op vrouwen “die beweren dat hun menstruatie is veranderd”, legt Dr. Hodkinson uit. Evenzo kunnen vrouwen in de menopauze melden dat hun cycli weer zijn begonnen. Hoewel het probleem vooral bij vrouwen speelt, beweren sommige mannen dat ze “pijn in hun testikels” hebben, aldus de patholoog.

Beeld van het Coronavirus

Zoals altijd in dit interview, benadrukt Dr. Hodkinson het belang van het doorgeven van feiten op basis van bewijsmateriaal. Om “besmettelijke vaccinoses” te begrijpen, moet men begrijpen hoe vaccins zelf werken en hoe sommige mensen op die vaccins kunnen reageren.

“We weten dat de hele bedoeling van deze vaccins is om in het lichaam met je eigen cellulaire machinerie iets te produceren dat het ‘spike-eiwit’ wordt genoemd, dat zijn die scherpe dingen die je uit het virus ziet steken als je beelden ziet van de Covid-19. Dus het vaccin is bedoeld om hoeveelheden spike-eiwit te produceren, die dan aan je immuunsysteem worden gepresenteerd om op te reageren, om je immuniteit te geven tegen toekomstige infectie”, legt de arts uit.

  Dr. Robert Young deelt nieuwe COVID-19 vaccin en bloedbevindingen - Zelf-assemblage met gepulseerde RFs

Bedenk dat “de meeste biologische functies” de “klokvormige curve” volgen, oftewel het idee dat sommige mensen goed met behandelingen omgaan, anderen slecht, en de meesten ergens in het midden. Helaas kan in het geval van het vaccin niet worden voorspeld wie een negatief resultaat zal hebben.

Met dit in gedachten illustreert Dr. Hodkinson hoe degenen die aan het slechte eind van de belcurve zitten, negatief zouden reageren op het vaccin:

“Sommige mensen bevinden zich aan het extreme uiteinde van dat bereik en produceren een enorme hoeveelheid spike-eiwit dat niet kan worden opgeruimd door het lymfoïde systeem zelf, dat de bedoeling is. Er wordt gewoon te veel van geproduceerd – en daarom ontsnapt het in de algemene circulatie en het is aangetoond dat het feitelijk ontsnapt en geïdentificeerd is. Dat is waar je al die problemen krijgt met trombose en andere problemen”.

Dr. Hodkinson introduceert nu een studie die ironisch genoeg is uitgevoerd door wetenschappers in Wuhan, China. In die studie ontdekten onderzoekers dat het teveel aan spike-eiwit via zweetklieren uit de huid kan ontsnappen en in een aerosol kan terechtkomen, dat bij inademing kan worden overgedragen. Hij benadrukt dat de studie betrekking heeft op de “infectie zelf, niet op het vaccin”.

Dus, hypothetisch, zou transpiratie een methode van overdracht kunnen zijn in het geval van gevaccineerde mensen? En als dat zo is, kunnen door verdamping zweet spik-eiwitten in de lucht terechtkomen, waardoor ongevaccineerde mensen besmet kunnen raken? Dr. Hodkinson benadrukt dat hij slechts op zoek is naar een “pad” om te verklaren hoe besmettelijke vaccinosis zou kunnen werken.

Dr. Hodkinson schetst slechts een mogelijk scenario dat bestudeerd moet worden. Jammer genoeg is echt onderzoek zonder agenda vaak het slachtoffer in dit zeer bevooroordeelde  klimaat.

Wat is er met die magneetvideo’s?

Een goede indicator dat een kwestie het onderzoeken waard is, is wanneer de mainstream media het een “samenzweringstheorie” noemen. De lab-lek theorie over de oorsprong van het coronavirus is een perfect voorbeeld van dit fenomeen.

In het geval van de magneetvideo’s zeg Dr. Roger Hodkinson dat zijn eerste reactie was: “Dit moet wel nep zijn”. Maar net als in het geval van vrouwen die hun bezorgdheid uitten over hun menstruatiecyclus na het nemen van het vaccin, zijn er te veel persoonlijke getuigenissen om te negeren.

Na bestudering van de literatuur, zegt Hodkinson, wordt het “heel duidelijk dat er al vele jaren een toedieningstechnologie bestaat…waarbij geprobeerd wordt magnetische deeltjes in lipidenenveloppen te leveren samen met potentieel therapeutische middelen om ze naar een bron te leiden – een plaats waar je ze geconcentreerd zou willen hebben door een extern magnetisch veld toe te passen op – naar die specifieke plaats”.

De patholoog gaat verder met te zeggen dat het “een zeer goed beschreven technologie” is. De magnetische deeltjes hebben zelfs een naam gekregen: “superparamagnetische ijzeroxidenanodeeltjes (SPION’s)”.

Hoewel het niet duidelijk is of deze “SPION”-technologie in verband kan worden gebracht met de huidige vaccins, maakt Dr. Hodkinson duidelijk dat dit een deel van het probleem is. “We weten gewoon niet wat er in dit spul zit”, zegt hij. “Ze zijn erg geheimzinnig geweest”, vervolgt hij.

  EU-parlement stemt voor "EU COVID-19-certificaat" - alleen vrij reizen voor volledig gevaccineerde en geïmmuniseerde personen

Is de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC te vertrouwen?

Het gesprek ging kort over een schokkend verhaal uit 2014, waarin de Centers for Disease Control (CDC) bewijs zou hebben vernietigd dat autisme in verband brengt met het MMR-vaccin bij Afro-Ameikaanse jongens. Dit roept natuurlijk de vraag op: “kunnen we het CDC vertrouwen in het midden van deze crisis?”, zegt Dr. Hodkinson.

De Delta variant

Op de Delta variant, die is gebruikt om de voortdurende lockdowns in Canada te rechtvaardigen, gaf Dr. Hodkinson commentaar op een podcast genaamd The Fat Emperor met Ivor Cummings. Hodkinson verklaart dat Cummings “zeer grondig” is en gelooft dat de zogenaamde “Delta variant” in feite de “Indiase variant” is, die “gewoon een andere naam heeft gekregen”.

Als dit het geval is, vervolgt de patholoog, “is het weer een voorbeeld van het opzettelijk aanjagen van angst, het manipuleren van angst in plaats van het wegnemen van angst en het helpen van mensen om dit alles te begrijpen. Dat is afschuwelijk, naar mijn mening”.

Is de Wereldgezondheidsorganisatie te vertrouwen?

Dr. Hodkinson spreekt zijn minachting uit voor de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die volgens hem: “niet te vertrouwen is” Operateurs van de Chinese Communistische Partij “trekken aan de touwtjes” bij de WHO.

Bekijk het gehele interview:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pas op voor Covid PCR-tests en de meedogenloze “Vaccineer Vaccineer Vaccineer”-campagneVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMegasteden en stedelijke dystopie – Onze toekomst is gepland
Volgend artikelDood door vaccin – het grootste schandaal van de 21ste eeuw
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in