Een blik in de toekomst op hoe het leven er in grote steden uit zal zien zoals het Amerikaanse leger voorziet. Deze video wordt gebruikt op de Joint Special Operations University van het Pentagon en werd door Intercept verkregen via de Freedom of Information Act. Het toont de gevolgen van Agenda 21 en Agenda 2030 van de VN, die oproepen tot het dwingen van bijna de gehele mensheid van het platteland naar stedelijke centra waar ze gemakkelijker kunnen worden gecontroleerd en bewaakt. Het aas voor dit programma is de visie van bescherming en herstel van de natuurlijke omgeving, maar de werkelijkheid is de gruwel die in deze video wordt uitgebeeld.

Het verhaal legt nauwkeurig de chaos en menselijke ellende uit die in het verschiet ligt, maar het wordt op een nuchtere toon gebracht om uit te leggen waarom de toekomst moet worden gedomineerd door een krachtige en vindingrijke militaire aanwezigheid. Als we de VN-agenda niet snel een halt toeroepen, laat deze video zien hoe je leven eruit zal zien onder stedelijk krijgsrecht – en je zult er niet blij mee zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is hetVolg Frontnieuws op Telegram

Voormalig WHO-wetenschapster waarschuwt voor plan om de wereld te ontvolken en te controleren met behulp van het COVID-virus

11 REACTIES

 1. Flat gebouwen langs de snelwegen voor de slaven vd toekomst ..zaandam., Amsterdam, utrecht en Eindhoven met omheinden muren en deuren van gaas om deslaven alleen te werk kunnen en niet voor ontspanning , 1,5 jaar terug lag dit plan deral ..vd overheid ..toekomst na de 9 miljoen besmettingen en overlijden vd ouderen , gehandicapten en cronischezieken om zeep brengen doel vd VN ..nu wordt het werkelijkheid in 2030 vd satanisten als ze niet gestopt worden met hun leugen virus codvid19 wat geen virus is maar om de burgers angst aan jagen..
  Via de nazi media .genocide vd bevolking in de opdracht van de overheid die dik in de reet zit vd verdelgers

 2. Woorden op een hoop gooien, nauwelijks tot geen interpunctie, enz.: is dit een voorbeeld van het Nederlands dat de jeugd tegenwoordig aangeleerd krijgt? Zinnen beginnen trouwens met een hoofdletter :-). Wat is “deral”? Is het moeilijk om zelfs maar een enkele, goedlopende zin te formuleren? Lees je ook nog wel eens een keer na wat je opschrijft en vraag je je dan niet af of deze woordenzooi voor anderen leesbaar is?

  • Zeuren over iemands taal gebruik.
   En dan zelf SMS afkortingen in je verhaal verwerken.
   Nee, dat is lekker Nederlands, SMS taal gebruiken.
   Mij hebben ze op school niet geleerd waar b.v. 🙂 voor zou moeten staan.
   Vraag je je dan niet af of deze SMS geheimschrift voor anderen leesbaar is?

   • Toevallig verschijnt er een soort van smiley bij het intikken van zijn SMS taal.
    Maar het is in ieder geval geen correct Nederlands taalgebruik, SMS afkortingen.

 3. Waarom publiceren jullie berichten van trollen die duidelijk bedoelt zijn om anderen via kleineren de mond te snoeren? Beste mensen, schrijf hoe je dat zelf wenst, heb maling aan trollen, het gaat om wat je wenst uit te dragen niet of dat in correct ABN is.

  • Bst lek m tdj vl t hdn, lln ht vrrlzn gt n btj mlk wrdn.
   n f z dr n ts vn snppn ls k ts wl hln t d wnkl.
   dnk dt ht n hp msvrstndn plvrt.

 4. Alleen afkortingen in rapportage en brieven van en naar specialisten op hetzelfde gebied zijn deze voor aandoeningen en/of technische ingrepen handig. Als medisch secretaresse bediende ik mij ook vaak van afkortingen in de correspondentie opgedragen door de arts waar ik voor werkte. Dan schrijf je niet rechter bundeltakblock maar LBTB en dit is nog maar een eenvoudig voorbeeld want je hebt woorden voor aandoeningen die heel lang zijn; naar patiënten toe deed ik dit dus niet. Verder vind ik dat als je communiceert d.m.v. (deze is toch wel ingeburgerd!??) correspondentie of schrijven van artikelen je je dient houden aan zo duidelijk mogelijke taal. Zelf heb ik dat ooit zo geleerd en het is ook logisch. Tegenwoordig in dit zogenaamde communicatietijdperk is er alleen maar meer verwarring ontstaan en voeg daarbij ook dat men steeds minder kennis van begrippen, zegswijzen en spreekwoorden heeft en voila, men begrijpt elkaar steeds minder. Kortom, geen communicatietijdperk maar verwarringstijdperk. En dan heb ik het nog niet eens over de “newspeak” en de telkens nieuwe woorden en/of begrippen die bewust door manipulerende politici worden ingevoerd want verwarring is waar zij op uit zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here