Een video waarop te zien is hoe Duitse politieagenten lijken rond te gaan om te meten hoe ver mensen van elkaar af staan, gaat nu viraal op de social media. De bizarre taferelen zouden zich zaterdag tijdens een demonstratie in Frankfurt hebben afgespeeld.

De politie wordt nu op social media bespot voor de actie.

Volgens de plaatselijke corona-regels in Frankfurt moeten mensen momenteel een afstand van 1,5 meter van elkaar houden als zij buiten zijn zonder mondkapje.

Onze interventieteams zullen de naleving van de regels
consequent controleren.
De door de bevoegde instanties opgelegde voorwaarden voorzien
in een minimumafstand van 1,5 m.
Voor een duidelijke controle, gebruiken we deze afstandhouders.

De nieuwe sociaal-democratische kanselier van Duitsland, Olaf Scholz, heeft eerder gezegd dat hij begin volgend jaar verplichte vaccinatie tegen Covid-19 voor de hele Duitse bevolking wil invoeren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinator arts doet dringende oproep aan zijn gevaccineerde patiënten – hij heeft zelf een trombose bijwerking opgelopen: “De inenting valt ons zwaar ten deel… SCHEISSE!”Volg Frontnieuws op Telegram

  De proefdieren voor de 'elite' meesters en de politieke klasse: baby's en kinderen
Vorig artikelDe revolutie zal niet op televisie worden uitgezonden – #RESIST
Volgend artikelToenemende oversterfte nu ook onder jongeren: Houdt geen verband met Corona
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • hahaha nee hoor in het echt blijft lachu,ik zeg voor de lol vaak… dat ik geen vaccin heb genomen… zie je ze vanzelf 2 meter afstand nemen 🙂

   • Of nog leuker: “Waarom je zorgen maken over Covid als je al HIV hebt?
    Maar gelukkig word daarvoor nooit een certificaat gevraagd, hehe.”

    Dan lopen ze niet alleen weg, maar dan beginnen ze meteen te denken “hey, fuck, daaarvoor is geen safe ticket: wie weet hoeveel aidslijers lopen er gewoon vrij rond in die covid safe spaces?” Worden ze lekker paranoide van. Zal ze leren!
    (dat was trouwens eveneens een hoax – net als covid bestond het wel, alleen heeft men het vermeende gevaar toen eveneens nodeloos tot hysterische proporties opgeklopt. Lees er Bart Croughs anders maar eens op na).

   • Je zegt dat voor de lol, maar het klopt wel. Het is ook geen vaccin maar een gen-therapie, en eigenlijk zeg je dus dat je het wel genomen hebt.

 1. Net zoals Boa’s die je met een hoop machtsvertoon boete willen geven als je geen mondkapje draagt in een leeg cafetaria wanneer je een zak patat haalt…

  • Tsja, het is alleen zo ontzettend jammer dat ‘teveel’ medelanders dit zelf faciliteren…
   Als men nou eens wat meer kritisch zou nadenken en de ‘pleziertjes’ zoals deze ‘gezellige’ kerstmarkt daarom op de lange baan zou schuiven…
   Maar dat zit er helaas bij veel gezagsgetrouwe medelanders niet in..
   Die zijn helaas gedisciplineerd aan de doctrine ipv de discipline op te kunnen brengen ten behoeve van de trouw aan henzelf…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in